psychol32 nie wiem jaki będzie wynik, ale nie popieram Twojej tezy, że chcą trafić na Denver. Z Houston grali w tym sezonie 3 razy i 2 razy wygrali a raz przegrali 4-punktami. Jasne, było to w styczniu, ale myślę, że bardziej leży im Harden i spółka. Z Denver mierzyli się z kolei 3 razy i tutaj skończyło się bilansem 1-2. W dodatku ta druga przegrana miała miejsce nie gdzieś tam w styczniu, tylko 3 sierpnia. Oby trafili na siebie, bo będzie to super match-up. Harden i Westbrook zagrają przeciwko swojej byłej drużynie, CP3 w barwach OKC również stanie przeciwko Houston w którego barwach grał. Dużo podtekstów, smaczków, połowa sierpnia a my zaraz zaczynamy playoffy. Pięknie. Oby teraz mądrze wybierać i kosić kasę.
Nic na siłę nie będę więc dziś szukał, ale jeden typ mi się bardzo podoba. Możliwe, że zdecyduje się jeszcze na jeden, ale to później.
Houston Rockets - Indiana Pacers
Typ: James Harden under 30.5 @ 1.97 -
Unibet
Ktoś tam widać wszedł w overa, ale w
Unibecie wystarczy stawka 1-2k i kursy potrafią się tak zmienić. Ja uważam, że są duże szanse na to, że ta bestia Harden zostanie zatrzymana na maksymalnie 30 punktach. Jak więc patrzymy w raport i info z Rotoworld, mamy coś takiego " The Rockets are just trying to get everyone healthy before the playoffs start. It sounds like James Harden and Eric Gordon will play tonight, but how many minutes they get is anyone's guess. T.J. Warren is out for the Pacers, leaving Harden as the only bubble superstars suiting up tonight for this game.". Naprawdę, kontuzjowanie lidera w meczu bez znaczenia, sprawiłoby, że D'Antoniego powiesiliby na rynku albo wysłali rakietą w kosmos. Myślę, że Brodacz dostanie jedną kwartę lub w najgorszym wypadku połowę meczu. Pacers też luzują i nie zagra w tym meczu Warren, a reszta ze starting five (oprócz Holidaya) są questionable. Wątpię aby wszyscy zostali z tego meczu wyłączeni. Poza tym, ławka Pacers to nie są pionki i mając szansę pokazać się przeciwko Hardenowi, każdy z nich będzie chciał zatrzymać go i pokazać się. D'Antoni puszcza Hardena, ale usadza Westbrooka. Ostatnio postawiłem under na Westbrooka i było właśnie według takiego scenariusza, że zagrał on niewielką ilość minut, rzucił 20 punktów przy linii bodajże 31.5 i under wszedł jak w masełko. Playoffy już za parę dni, przyda się trochę ogrania dla ławki Rockets, tak, aby weszli w rytm meczowy i zobaczyli, że są częścią tej ekipy. Mecz dla jednych i drugich bez znaczenia, więc po prostu wróćmy do pytania, które zadano na Roto, czyli "but how many minutes they get is anyone's guess" - moja opinia jest taka, że nie zagra długo przez co nie będzie miał szansy na te 31 oczek. Jeśli chcecie dostawać powiadomienia o typach na NBA ode mnie to kliknijcie
TUTAJ.