Miedzinski za MilikaSzczepaniak za Milika, Batchelor za Łogaczowa... przede wszystkim ta druga zmiana nie wygląda moim zdaniem dobrze dla Rybnika. Tu znowu może skończyć się pogromem.
Pewnie, ale w porównaniu do ostatnich meczów to nie jedzie Milik a jedzie Szczepaniak, taki skrót myślowy.Miedzinski za Milika
mi się wydaje ,że to bardzo dobra opcjaCzy dzisiaj w ekipie z Rybnika również będzie stosowane ZZ za Lebiedieva? Ma ktoś jakieś informacje?
Nie wydaje wam się że +16,5 na Gorzów to dobra opcja? Jest Zmarzlik jest Holder , Kasprzak też coś przywiezie. Do tego Thomsen i już mi się wydaje że ten handicap może wystarczyć.
Skad te info ?
Jeśli wierzysz w takie rzeczy to tylko na singlach. No i raczej nie w tych meczach.Słuchajcie, wiem, że ogólnie to co napiszę zostanie wyśmiane bo szanse na to są tak małe, że potrzeba mikroskopu, żeby je dostrzec, ale... kursy są tak cudowne, że postawiłem ten kupon za 2 złote. Może być jakaś taśma, defekt, wykluczenia, wypadek - nigdy nie wiadomo. 2 złote to nie fortuna a można wygrać prawie 1400.
Taki oto dubel z eWinner na biegi juniorskie:
Falubaz - ROW 2 @ 45,00
Leszno - Gorzów 2 @17,50
ako @787,50
Co do przemyślanego dubelka, również z eWinner to:
Protasiewicz over 9,5 @ 1,52
Bartosz Zmarzlik najwięcej punktów meczu (liczą się wszystkie starty) @ 1,82
Krótka analiza. Protasiewicz u siebie w większości meczów ligowych robił około 10 punktów, tym razem ma jednak naprawdę łatwe biegi i obstawiam, że zrobi około 12 punktów w całych zawodach.
Bartosz Zmarzlik ostatnio jest w takiej formie do jakiej nas przyzwyczaił w ostatnich sezonach. Widać, że w końcu doszedł do porozumienia ze sprzętem. Po ostatnim meczu Unii z Falubazem nawet liderzy zawodzili, w sumie z wyjątkiem Emila który pojechał na 11+2 zaliczając tylko jedną małą wpadkę przyjeżdżając w swoim pierwszym wyścigu na 3 miejscu. Na korzyść Zmarzlika przemawia to, że może być najlepszy w takiej samej ilości startów a jestem przekonany, że jak Gorzów będzie odstawał - a raczej będzie - to na pewno Chomski puści Bartka jako taktyczną i wtedy będzie miał 6 startów.
Rodzyn, to nie tak, że wierzę. Nie wierzę. Ale za 2 złote stwierdziłem, że zaryzykuję. Wiesz... w wygraną Martina Smolinskiego w Grand Prix w Auckland też nikt nie wierzył a kurs na niego był chyba 200 jak dobrze pamiętam Widziałem później zdjęcie kupony za 5 złotych jak się ktoś chwaliłJeśli wierzysz w takie rzeczy to tylko na singlach. No i raczej nie w tych meczach.
Pograne dzień za wcześnie.Trochę mnie zaskoczyły ostatnie mecze muszę przyznać. Na dzisiaj widzę perełkę.
Woryna - Miedziński 2 @2,15 iforbet
Dla mnie faworytem w tym h2h Miedziak, chyba że postanowi jakiegoś dzwona zaliczyć. Już w dwóch ostatnich meczach był lepszy, nie wiadomo czemu Woryna dostał z Wrocławiem piąty start, jak on po 3 był ewidentnie do zmiany (znaczy wiadomo, nie za bardzo kto miał za niego jechać). W Rybniku ostatnio też 7-5 dla Miedziaka. Jedyny argument za Woryną to wczorajszy występ w SEC, ale nie brałbym tego za jakąś obiektywną miarę.
no udało się, brawoM.J. Jensen - K. Woryna 2 1.6 sts
Wydaje mi się ze po wczorajszym meczu woryna się odbudował i może wkoncu zacząć dobrze punktować. Jensen początek sezonu bez formy. Co myślicie ?