Od innego uzytkownika forum wiem, ze wyplacal stamtad calkiem niedawno wyzsze kwoty od mojej, ale w moim przypadku pewnie dostane za pare dni wiadomosc ze rzekomo wykryli kilka kont na moim IP tak jak innym, ktorzy opisywali problemyDaj znać jak dostaniesz od nich odpowiedź, lub przelew. Zobaczymy czy można kiedykolwiek rozważać u nich grę.
Akceptuja i maja PLN.Czy 1bet który jest klonem chyba powyzszego buka normalnie akceptuje polaków?
Opinie podobno jeszcze gorsze jak 18bet?Akceptuja i maja PLN.
gorsze, bo to curacao a 18bet to malta. w 1bet dostalem limit po tygodniu gry... ale wczesniej dostalem je w 18bet. aktualnie czekam na wyplate w 1bet. obie firmy zwiekszyly mi marze na azjatyckie linie w tym samym momencie i aktualnie wyslalem im zapytania ze screenami o co z tym chodzi i jak to mozliwe oraz cisne ich swoja lamana angielszczyzna na trustpilot na szczescie limity jako tako omijam grajac live kombo, bo niektore mecze moge grac. mam tylko limit na rynek pilki noznej pozostale nie. jak przyjdzie jesien to hokeja sobie spokojnie pogram.Opinie podobno jeszcze gorsze jak 18bet?
Z tego co zauwazylem to u nich jest tak, ze jak zaladujesz hajs na jakies zdarzenie pod limit to po zmianie kursu limit masz zerowany i znowu mozna ladowac. Cos podobnego jak na Unibecie. Dobrze mowie?dzieki za odpowiedzi xd juz sie dowiedzialem, ze tylko moje konto ma takie ograniczenia. co do 1bet to wyplacili mi kase. wyplata zlecona 23.07 dzisiaj doszla na konto. normalnie to powinno zajac 48h. brak kontaktu z supportem w tym czasie tylko chat i opinie na stronach rankingowych.
tak, 3 razy mozna grac to samo. tzn. z tego co pamietam, bo juz prawie rok moge tylko raz hehe moze wiecej niz 3 razy mozna grac, ale 3 razy przy limicie na bank. mozna tak owczy ped wywolywac xdZ tego co zauwazylem to u nich jest tak, ze jak zaladujesz hajs na jakies zdarzenie pod limit to po zmianie kursu limit masz zerowany i znowu mozna ladowac. Cos podobnego jak na Unibecie. Dobrze mowie?
Mowisz o 18bet czy o ktoryms klonie?Ja mocno przed nimi ostrzegam.
Z jakieś 3-4 lata temu przy kolejnej wypłacie poprosili drugi raz o weryfikacje. Wszystko dostarczyłem, po czym chcieli rozmawiać przez telefon. Po rozmowie powiedzieli, że wszystko jest ok i żebym czekał na wypłatę.
Jakież było moje zdziwienie gdy następnego dnia nie mogłem zalogować się na konto, zablokowali mnie twierdząc, że moje ip jest powiązane z innym kontem Żadnego bonusa u nich nie brałem (nie pamiętam nawet żeby był), jaki jest sens posiadania multikonta u buka, u którego po każdym zakładzie zbijany był kurs? Nie mam pojęcia.
1700 euro poszło się jeb@c.
Serdecznie nie polecam
18betMowisz o 18bet czy o ktoryms klonie?