ogolnie to buk nazywa sie 21.red sytuacja byla taka ze caly provider delasport dal kursy matematycznie bez sensu na jedno ze zdarzen i wszystkie buki ktore kupuja oferte delasport mialy to zdarzenie do zagrania. ogolnie ten soft delasporta ma sporo bledow (przestrzalninja o tym juz gdzies pisal) i jak na niektore zwykle mecze mieli limit po 80-100 euro na mecz, tak tutaj (to byla dlugotermiowka) limit byl 800-2000 (w zaleznosci od buka) i po kliknieciu beta przyjmowal instant cala stawke. pogralem to w dwoch roznych bukach od roznych operatorow (wlascicieli). ogolnie jak juz wczesniej mialem konto u jednego z operatorow i zakladalem nowe konto u innego buka ale z tego samego operatora to limity mi instant przechodzily na nowo utworzone konto (limit 1 euro). ogolnie zaklady mi przyjeli (sam swoimi stawkami zbijalem kurs na tym rynku, nikt inny tego nie gral), po jakos tygodniu provider ogarnal ze kursy sa bez sensu i obnizyl je w ofercie (z moimi betami nie zrobiono nic, nie bylo zadnej zmiany kursu/voida/zero rekacji po prostu sobie wisialy zapewne mieli nadzieje ze beda przegrane i nie bedzie trzeba nic robic). bety zostaly wygrane na poczatku zostaly rozliczone na plus, po 2 dniach zostaly rozliczone jako void, natepnie dostalem w obu bukach limity 1-10 euro na dyscypline w ktorej obstawilem bet oraz rozszerzoną marżę 12,5%. jedyny plus jest taki ze w jednym z bukow juz bylem po weryfikacji i wyplacilem normalnie pieniadze (konto i tak mialo bilans na minus), w przypadku 21.red po weryfikacji (lekko uciazliwej) wyplacili mi cale depo.w jednym z gowienek uzywajacych providera delasport wyskoczyli mi przy weryfikacji (dodatkowej) z czyms takim -
" An official document issued by your mobile provider, stating your full name and mobile number used upon registration.".
spotkal sie juz ktos z czyms takim? jakies pomysly?
buk taki syf ze hue hue