>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

By successful

Status
Zamknięty.
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 534:

Bukmacher: Unibet

Piłka nożna - Litwa / A Liga
Panevezys - Riteriai
Data: 11.07.2020 g. 17:00
Typ: Panevezys
Kurs: 3,10

Stawka: 2j
Ew. wygrana: 6,20j
Wygrana: 6,20j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +63
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 537:

Piłka nożna - 1. Chorwacja
Osijek - Istra
Data: 11.07.2020 g. 21:05
Typ: under 2.5 gola
Kurs: 2,28

Stawka: 8j
Ew. wygrana: 18,24j
Wygrana: 18,24j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 538:

Piłka nożna - 1. Chorwacja
Osijek - Istra
Data: 11.07.2020 g. 21:05
Typ: obie drużyny strzelą gola - NIE
Kurs: 1,40

Stawka: 6j
Ew. wygrana: 8,40j
Wygrana: 8,40j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Do trzech razy sztuka jak to mówią, a więc dziś, dopiero trzeciego dnia od momentu zaniechania gry progresją, odrobiłem z nawiązką stratę z dwóch poprzednich dni.

Saldo dnia: +11,63j.

Zysk z tych trzech dni jednak jest niewielki (niecała 1 jednostka), a potrzebowałem na to aż 30 kuponów żeby dopiero być na jakimś plusie.

Pierwsze wnioski - a) więcej poświęconego czasu dla minimalnego zysku, b) znacznie dłuższy okres serii bycia na minusie (nie jak dotychczas kilka kuponów, a aż przez 28 kuponów byłem pod kreską względem budżetu), c) tego nie liczyłem i nie biorę pod uwagę w kontekście stawkowania, ale yield przez te trzy dni to chyba wyszedł w granicach 1% 😂

Nigdy nikogo usilnie nie przekonywałem że progresja jest wspaniała i w ogóle, ale nie wiedziałem że szybko zacznę za nią tęsknić 😁 Dzisiaj weszły mi trzy ładne perełki które szybko konczyłyby poszczególne kroki progresji.

No nic, jutro niedziela, próbujemy dalej. Jutro też wstawię co najmniej kilka kuponów w ramach nauki gry płaskimi stawkami.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
a realne jest granie tej progresji? jesli 1j=1zl to 2000j=2000zl przy 10zl na 1j daje 20000zl przy 100zl to jest juz 200000zl. to 1j zysku 'plaska stawka' - to chyba stala stawka jest, ale moge sie mylic - moze byc = 100j zysku z progresji.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
a realne jest granie tej progresji? jesli 1j=1zl to 2000j=2000zl przy 10zl na 1j daje 20000zl przy 100zl to jest juz 200000zl. to 1j zysku 'plaska stawka' - to chyba stala stawka jest, ale moge sie mylic - moze byc = 100j zysku z progresji.
Zgadza się, przy dwunastym progu skala w porównaniu z początkiem jest ogromna, ale osobiście dysponuję budżetem, który pozwala mi grać za ponadprzeciętne stawki. W tym roku na razie na jednym kuponie najwięcej wygrałem ~10.000 zł przy wkładzie ok. 3000 zł i w sumie cieszę się, że nie musiałem grać za 6k. Ale to nie jest moje główne źródło dochodu tylko zdecydowanie zabawa, więc mam nadzieję że nie będę musiał robić tego za często. Inna sprawa, że szkoda byłoby to stracić, gdyby jednak ta progresja nie wyszła.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
no nie wiem, w kwietniu chyba musiales tylko nie wiem czy unibet przyjmuje takie stawki na tenis stolowy na ukrainie. to ze dyspoujesz budzetem to jedno a to czy fizycznie jest mozliwe zagranie tego bez ruszania kursow za zalozona kwote to zupelnie cos innego.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Ciężko mi tylko zrozumieć jedną kwestię, o której pisze miły kolega P przestrzalninja - przecież grając progresją nigdy stawki nie urosną do tak niebotycznych kosztów jeśli zastosuje się metodę tzw. stop lossa. A jeśli ktoś ma tak wysoką skuteczność gry jak successful successful to tym bardziej może pozwolić sobie na ucięcie strat w odpowiednim momencie. Źle myślę? Jeśli tak to mnie poprawcie?

Otrzymane punkty reputacji: +6
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Ciężko mi tylko zrozumieć jedną kwestię, o której pisze miły kolega P przestrzalninja - przecież grając progresją nigdy stawki nie urosną do tak niebotycznych kosztów jeśli zastosuje się metodę tzw. stop lossa. A jeśli ktoś ma tak wysoką skuteczność gry jak successful successful to tym bardziej może pozwolić sobie na ucięcie strat w odpowiednim momencie. Źle myślę? Jeśli tak to mnie poprawcie?
jak sa zalozenia tylu progow to dlaczego nie urosna? tu raczej chodzi o roznice 2000 procent miedzy stawkami i to czy niektore bety da sie zagrac realnie czy nie po takim kursie za taka stawke. wysoka skutecznosc a wysoka skutecznosc wzgledem kursow to dwie inne sprawy.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
jak sa zalozenia tylu progow to dlaczego nie urosna?
Okej, to zrozumiałe ale chodzi właśnie o kwestię po co zakładać grę progresywną na tylu stopniach skoro ma się dobrą skuteczność? Przy dobrej skuteczności można założyć przecież grę na pięciu, sześciu progach, a przy ewentualnym potknięciu przerwać grę. Straty będą znacznie mniejsze, a ich odrobienie o wiele łatwiejsze. Tak przynajmniej rozumuję.
Źle?

Otrzymane punkty reputacji: +65
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
no wiadomo, ale to nie ja zalozylem tyle progow i taka roznice miedzy pierwszym a ostatnim. mozna grac 1-2-4-8 i zamykac sie w realnym zakresie. w ogole im wieksza roznica miedzy 1 a ostatnim progiem tym nie wiem co dla mnie to nierealne 1-2000 i moim zdaniem to jest anomalia, ktorej nie da sie odtworzyc przy stawce poczatkowej wiekszej niz 3zł, bo fizycznie sie nie da niektorych zdarzen grac za takie kwoty tzn. tyle wygrywac netto przy takiej stawce.

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Czasami się też nie da grać za 2 złote, bo człowiek zostaje całkowicie zlimitowany. Tylko tak rozumując prowadzenie tematu nie ma sensu, prawda? Bo po co tu wrzucać kupony skoro hipotetycznie bukmacher może ich nie przyjąć. To jest błędne założenie poddające pod zasadność ideę konkursu Dodatni yield czy najlepszy temat miesiąca. Na szczęście Forum jest normalne i nie zakłada w Regulaminie, że coś jest niemożliwe bo bukmacher ma takie widzimisię. Mi na ten przykład jeden z Bukmacherów akceptuje kupon dobrze powyżej minuty, równie dobrze za jakiś czas może w ogóle przestać akceptować cokolwiek, ale to zdaje się nie jest powód z dla którego miałbym nie wstawiać tutaj kuponów z kursami od tego buka? Tyle w temacie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom