No i fajnie, mam nadzieję, że ten ambitny projekt nie spali na panewce w obliczu zarazy. Klub to tylko jeden z elementów większego przedsięwzięcia w skład którego ma wejść cała infrastruktura usługowo-sportowo- rozrywkowo-rekreacyjna. No oby to wypaliło...Jak informuje znawca tematu od nowego sezonu będziemy ieli nowy klub w A League ---- McArthur Sydney
Przypuszczam że jednak wypali skoro stoi za tym sporo kasy. Nie znam sytuacji pandemicznej z Australii ale chyba jednak u nich nie jest tak źle jak w Europie czy też USANo i fajnie, mam nadzieję, że ten ambitny projekt nie spali na panewce w obliczu zarazy. Klub to tylko jeden z elementów większego przedsięwzięcia w skład którego ma wejść cała infrastruktura usługowo-sportowo- rozrywkowo-rekreacyjna. No oby to wypaliło...
na tą chwilę w Australii ~6,5k zakażeń i 63 zgonyPrzypuszczam że jednak wypali skoro stoi za tym sporo kasy. Nie znam sytuacji pandemicznej z Australii ale chyba jednak u nich nie jest tak źle jak w Europie czy też USA
1. Mac Arthur nie wystartuje kiedy nie ma ludzi na stadionach, centra handlowe, fitness kluby, parki rozrywki są zamknięte A to taki "projekt" klubu jest.... Nikt kasy nie położy bez zysku!!! ofc nie będę ich fanemAktualne dane pandemiczne (26.04):
6711 - potwierdzonych przypadków, ale co ważniejsze to: 1089 - aktywnych przypadków (5539 wyzdrowień)
83 - liczba zgonów
Więcej o statystykach można poczytać, pooglądać wykresy:
Australia COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Australia Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
zwłaszcza to wygląda obiecująco:
Pokaż załącznik 226
Więc nie jest tak tragicznie.
Zła informacja jest taka, że FFA czeka na (m.in.):
1. Otwarcie granic.
2. Zezwolenie na większe zgromadzenia.
do tego dochodzi okres kwarantanny i jakiś czas na przygotowanie do dokończenia sezonu. Na plus zasługuje, że są mocno zmotywowani do dokończenia sezonu (i dzięki przerwie ligowej, jaka jest w A-lidze, to jest jeszcze trochę czasu na dokończenie sezonu).
Sam projekt Mac Arthur już jest szykowany od paru lat, więc wątpię aby z powodu aktualnej sytuacji nie wystartowali w nowym sezonie. O klubie można poczytać więcej tutaj:
Home
The official home page of Macarthur. Keep up to date with news, fixtures, results, highlights & more. Get tickets & become a member todaywww.macarthurfc.com.au
Pozdrawiam.
no i to jest dobra wiadomość, powoli, ale jakoś to wraca do "normalności"No coś tam ruszyło się też i na Antypodach. Jesli stacja telewizyjna Fox Sports zaakceptuje propozycje A-league, to piłkarze wrócą do treningów w połowie czerwca, dokończenie sezonu zasadniczego nastąpi w lipcu, a play-offy w sierpniu. Trudności będą (choćby pogodowe oraz nałożenie się sezonu footballowego - nie mylić z soccerem ), ale wszystko wskazuje na to, że się "uda". Pozostaje powiedzieć: "no i fajnie" ...
Potwierdzam ale to co oba zespoły zaprezentują, to chyba sami piłkarze nie wiedzą Ja tylko sobie obejrzę, nieśmiało myślę o bramkach, bo wszyscy są spragnieni gry... A po takiej przerwie defensywy mogą nie do końca "trybic".16 lipca w czwartek kangury zaczynaja pierwszy meczyk na rozruch Melbourne Victory-Western United
W takim razie odliczamy oby było overowo jak za dawnych lat, bo ostatnio różnie z tym bywało16 lipca w czwartek kangury zaczynaja pierwszy meczyk na rozruch Melbourne Victory-Western United
Jest w Bahu po 1,23 sekundę temu sprawdziłem, a z drugiej strony ogarniasz przypadkiem stanówki? Jak tak, to chętnie poczytam coś więcej na ten temat. Ja niestety nie daję rady przy niższych Kangurach...Panowie dla tych co chca zarobic Sorrento U20 jutro po @2,16 w bahu u reszty bukow po 1,25
No teraz już 1,23, ale było do łapania.Jest w Bahu po 1,23 sekundę temu sprawdziłem, a z drugiej strony ogarniasz przypadkiem stanówki? Jak tak, to chętnie poczytam coś więcej na ten temat. Ja niestety nie daję rady przy niższych Kangurach...
niestety ale tego meczu nie bedzie z tego co udalo mi sie przeczytac googlowym tranzlatorem to ze rzad zamknol granice z viktoriom i trzy zespoly sa w kropce ale federacja prowadzi rozmowy zeby zwolnic z kwarantanny druzyny zobaczymy jak to sie potoczy16 lipca w czwartek kangury zaczynaja pierwszy meczyk na rozruch Melbourne Victory-Western United