Właśnie taka jest różnica
K
krejos między Tobą a tymi "taśmowcami" (nie wiem, skąd to wziąłeś, bo dawno nie widziałem tu żadnej taśmy), że to stado niezłych analityków po prostu dzieli się typami przed meczem i po prostu lubi pogadać (w tym przypadku popisać) o żużlu. Popieram
power30 i również nie podoba mi się Twoja szydera na temat nietrafionych typów, które oceniasz po meczu.
Szczytem bezczelności jest pisanie " Czytając niektóre wypowiedzi i po analizie 1 kolejki obstawiłem Doyla w parze z Vaculikiem". Po pierwsze w tym zdaniu sam potwierdzasz, że jednak czytasz te analizy i na ich podstawie typujesz, a po drugie takie pisanie jest trochę żałosne. Wyobrażasz sobie, że na forum byłoby więcej takich osób, jak Ty i co drugi pisałby "eee leszcze i jak tam Wasz Dudek? Pokrył linię? Ja zagrałem dzisiaj Doyle'a i patrzcie jak wystrzelił hehe". Nie chcę Ci tym wpisem dogryźć, jednak patrząc na Twój profil masz trochę łatkę "forumowego marudy". Może pora to zmienić? Jak tak to czekam na Twoje typy przed jutrzejszym meczem w Grudziądzu. Podejmiesz wyzwanie, czy pękasz?