>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Fortuna - opinie

Sycioss 30,6K

Sycioss

Użytkownik
marylka marylka wypłaca bez żadnego problemu, dzisiaj odebrałem kasę w punkcie, który dzisiaj się otworzył po pandemii.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Co sądzicie o tym Bonusie na 40 zł? Dla mnie to jakas pomyłka. Po wpłacie 40 zł otrzymuje równowartośc tej kwoty tyle że w punktach . Co to zmienia czy ja te 40 zł będę miał jako depozyt czy w punktach. Bedę chciał zagrać to zagram z depozytu a nie z punktów.
Fortuna większość bonusów daje w formie punktów FKP, w tym konkretnym przykładzie wpłacasz 40 zł, dostajesz dodatkowe 40 zł w punktach i masz 80 zł na granie. Za punkty jak zagrasz to możesz od razu wypłacić, nie ma żadnych obrotów itd

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Gdzie dziala normalnie. wybralem oferte na sobote......od gory Niemiecka, bialoruska, koreanska i dalej nie idzie przesunac na dół. leci pomału do góry. to jakas popierdólka jest.
u mnie na sobotę od góry:
- superoferta+, piłka nożna
- piłka nożna, 1. Niemcy
- piłka nożna, 1. Białoruś
- piłka nożna, 1. Czechy
- piłka nozna, 1. Korea Płd
- piłka nożna, 1. Węgry
- piłka nożna, 2. Korea Płd
- piłka nożna, 2. Niemcy
- piłka nożna, Węgry puchar
- piłka nożna, 1. Białorus, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Czechy, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Niemcy, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Hiszpania wirtualna (SRL)
- Esports Starcraft 2, GSL
- Esports Starcraft 2, aX Code CD
- Esports pozostałe, Valorant Epulze Valorant Prodigies
- MMA, War of Titans
- MMA, Oktagon Underground
- Wyścigi konne, Eagle Farm 6. wyścig
- Wyścigi konne, Eagle Farm 7. wyścig
- Wyścigi konne, Eagle Farm 8. wyścig

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
u mnie na sobotę od góry:
- superoferta+, piłka nożna
- piłka nożna, 1. Niemcy
- piłka nożna, 1. Białoruś
- piłka nożna, 1. Czechy
- piłka nozna, 1. Korea Płd
- piłka nożna, 1. Węgry
- piłka nożna, 2. Korea Płd
- piłka nożna, 2. Niemcy
- piłka nożna, Węgry puchar
- piłka nożna, 1. Białorus, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Czechy, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Niemcy, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Hiszpania wirtualna (SRL)
- Esports Starcraft 2, GSL
- Esports Starcraft 2, aX Code CD
- Esports pozostałe, Valorant Epulze Valorant Prodigies
- MMA, War of Titans
- MMA, Oktagon Underground
- Wyścigi konne, Eagle Farm 6. wyścig
- Wyścigi konne, Eagle Farm 7. wyścig
- Wyścigi konne, Eagle Farm 8. wyścig
To moze teraz trzeba byc zalogowanym na tej ich stronie. U mnie i u kumpla to samo. Trzy ligi i STOP. Rozumiem, ze w lapku przegladałeś. Troche lipa bo fortuna miala najwyzsze kursy. A jak uda sie przewinac dalej to leci samoczynnie do góry, ze nie mozna wejsc w zdarzenia w poszczegolnych meczach.

Ostatnia edycja:
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
To moze teraz trzeba byc zalogowanym na tej ich stronie. U mnie i u kumpla to samo. Trzy ligi i STOP. Rozumiem, ze w lapku przegladałeś. Troche lipa bo fortuna miala najwyzsze kursy. A jak uda sie przewinac dalej to leci samoczynnie do góry, ze nie mozna wejsc w zdarzenia w poszczegolnych meczach.
Tak przeglądałem na kompie, nie trzeba być zalogowanym. Teraz jeszcze sprawdziłem w aplikacji na telefonie i również jest wszystko na sobotę, więc problem musi być po Twojej stronie. Może zacznij od wyczyszczenia pamięci w przeglądarce i ewentualnie przeskanowanie systemu, może coś załapałaś na kompie, tylko dziwne, że u Twojego kumpla też tak jest, ale jak u mnie jest ok to wygląda, że po stronie Fortuny jest wszystko w porządku.

I 66K

isaacofuluru

Użytkownik
Dla mnie w tej chwili najlepszy bukmacher w Polsce. Nie wiem czy ta promocja jest wszędzie ale u mnie w lokalnym naziemnym wystarczy zagrać AKO z 3 zdarzeń o minimalnym kursie 1.30 żeby dostać bonusowy mnożnik 1.14 czyli de facto grać bez podatku. Tzn nie dotyczy ona chyba wszystkich rodzajów zakładów ale i tak super sprawa i duża pochwała dla Fortuny. Takie granie ma sens.

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dla mnie w tej chwili najlepszy bukmacher w Polsce. Nie wiem czy ta promocja jest wszędzie ale u mnie w lokalnym naziemnym wystarczy zagrać AKO z 3 zdarzeń o minimalnym kursie 1.30 żeby dostać bonusowy mnożnik 1.14 czyli de facto grać bez podatku. Tzn nie dotyczy ona chyba wszystkich rodzajów zakładów ale i tak super sprawa i duża pochwała dla Fortuny. Takie granie ma sens.
promocja jest dostępna on-line zarówno na zakłady prematch oraz live, więcej szczegółów w temacie z promocją
Nowe Happy Hours bez stawki minimalnej

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Na Fb , ktoś wkleił odpowiedź z callcenter Fortuny, że niby mają POWAŻNĄ awarię i stronę być może uruchomią nie wcześniej niż po 23:00 ...

Otrzymane punkty reputacji: +77
Do góry Bottom