To odebrales w punkcie ajencyjnym. Mialy te kupony ponad 30 dni?Ja już 4 tygodnie temu odebrałem kasę za te kupony,nie ma z tym najmniejszych problemów
Fortuna większość bonusów daje w formie punktów FKP, w tym konkretnym przykładzie wpłacasz 40 zł, dostajesz dodatkowe 40 zł w punktach i masz 80 zł na granie. Za punkty jak zagrasz to możesz od razu wypłacić, nie ma żadnych obrotów itdCo sądzicie o tym Bonusie na 40 zł? Dla mnie to jakas pomyłka. Po wpłacie 40 zł otrzymuje równowartośc tej kwoty tyle że w punktach . Co to zmienia czy ja te 40 zł będę miał jako depozyt czy w punktach. Bedę chciał zagrać to zagram z depozytu a nie z punktów.
można, wybierasz po lewej stronie w menu, działa normalnieDlaczego teraz nie mozna przejrzec calej oferty dziennej na Fortunie?
Można, po lewej masz dwa suwaki, możesz wybrać datę i przedział kursów, na tym pierwszym zaznaczasz 'Dzisiaj' i masz całą ofertę dzisiejszą.Dlaczego teraz nie mozna przejrzec calej oferty dziennej na Fortunie?
Gdzie dziala normalnie. wybralem oferte na sobote......od gory Niemiecka, bialoruska, koreanska i dalej nie idzie przesunac na dół. leci pomału do góry. to jakas popierdólka jest.
u mnie na sobotę od góry:Gdzie dziala normalnie. wybralem oferte na sobote......od gory Niemiecka, bialoruska, koreanska i dalej nie idzie przesunac na dół. leci pomału do góry. to jakas popierdólka jest.
To moze teraz trzeba byc zalogowanym na tej ich stronie. U mnie i u kumpla to samo. Trzy ligi i STOP. Rozumiem, ze w lapku przegladałeś. Troche lipa bo fortuna miala najwyzsze kursy. A jak uda sie przewinac dalej to leci samoczynnie do góry, ze nie mozna wejsc w zdarzenia w poszczegolnych meczach.u mnie na sobotę od góry:
- superoferta+, piłka nożna
- piłka nożna, 1. Niemcy
- piłka nożna, 1. Białoruś
- piłka nożna, 1. Czechy
- piłka nozna, 1. Korea Płd
- piłka nożna, 1. Węgry
- piłka nożna, 2. Korea Płd
- piłka nożna, 2. Niemcy
- piłka nożna, Węgry puchar
- piłka nożna, 1. Białorus, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Czechy, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Niemcy, klas.konc.
- piłka nożna, 1. Hiszpania wirtualna (SRL)
- Esports Starcraft 2, GSL
- Esports Starcraft 2, aX Code CD
- Esports pozostałe, Valorant Epulze Valorant Prodigies
- MMA, War of Titans
- MMA, Oktagon Underground
- Wyścigi konne, Eagle Farm 6. wyścig
- Wyścigi konne, Eagle Farm 7. wyścig
- Wyścigi konne, Eagle Farm 8. wyścig
Tak przeglądałem na kompie, nie trzeba być zalogowanym. Teraz jeszcze sprawdziłem w aplikacji na telefonie i również jest wszystko na sobotę, więc problem musi być po Twojej stronie. Może zacznij od wyczyszczenia pamięci w przeglądarce i ewentualnie przeskanowanie systemu, może coś załapałaś na kompie, tylko dziwne, że u Twojego kumpla też tak jest, ale jak u mnie jest ok to wygląda, że po stronie Fortuny jest wszystko w porządku.To moze teraz trzeba byc zalogowanym na tej ich stronie. U mnie i u kumpla to samo. Trzy ligi i STOP. Rozumiem, ze w lapku przegladałeś. Troche lipa bo fortuna miala najwyzsze kursy. A jak uda sie przewinac dalej to leci samoczynnie do góry, ze nie mozna wejsc w zdarzenia w poszczegolnych meczach.
działaDziała wam aplikacja fortuny czy wyświetla się "przerwa techniczna"?
promocja jest dostępna on-line zarówno na zakłady prematch oraz live, więcej szczegółów w temacie z promocjąDla mnie w tej chwili najlepszy bukmacher w Polsce. Nie wiem czy ta promocja jest wszędzie ale u mnie w lokalnym naziemnym wystarczy zagrać AKO z 3 zdarzeń o minimalnym kursie 1.30 żeby dostać bonusowy mnożnik 1.14 czyli de facto grać bez podatku. Tzn nie dotyczy ona chyba wszystkich rodzajów zakładów ale i tak super sprawa i duża pochwała dla Fortuny. Takie granie ma sens.
strona już działaNa Fb , ktoś wkleił odpowiedź z callcenter Fortuny, że niby mają POWAŻNĄ awarię i stronę być może uruchomią nie wcześniej niż po 23:00 ...