szczególnie z piątku na soboteMógłbym przysięgnąć,ze obstawiałem UFC a w historii kuponów ich nie ma.
Zdarzaja sie takie sytuacje? jestem nowy gram od 2 dni
Powinni bez problemu przyjąć wielokrotną ilość kuponów zawierającą promocję bez podatku.Panowie ważne pytanie... Mam dziś 3 "pewniaczki" które chce puścić za 4000zł oczywiście puszczając to w mniejszych kwotach żeby nie płacić podatku, ale pytanie brzmi czy można im zaufać i puścić u nich ten sam kupon kilka razy z promocją bez podatku i wypłacą bez problemu hajs a jeszcze jedna sprawa ile idzie wypłata?
Lepiej podziel się pewniaczkami.A jak z wypłata ile czasu?
Jak zlecisz z rana to masz szanse że dostaniesz tego samego dnia. W weekendy nie wypłacają.A jak z wypłata ile czasu?
Czasami wystarczy się przelogować w takiej sytuacji.Dzisiaj zakończyła mi się długoterminówka. Kupon w historii widnieje jako wygrany ale na koncie brak środków. Myślicie że specjalnie to robią myśląc że może zapomniałem o nim?
Jak się zdarzenia wspierają to PRZED postawieniem zakładu powinna być odmowa i po prostu nie powinno być móc postawić... Po postawieniu KAŻDY bet powinien być rozliczony (z wyjątkiem unieważnienia spowodowanym np. odwołaniem meczu) . Nie rozumiem czasami co te buki w Polsce wyrabiają... A w tym wypadku nie było nic wspierającego... Sam grałem na euro długoterminówki gdzie różne drużyny miały awansować do pierwszej 8 i nigdy nie miałem unieważnienia z powodu zakładów wspierających... Przecież u jednego buka można nawet grać kontry do już postawionych betów - trzeba tylko uważać z tym przy bonusach...Ok kasa jest ale jedno ze zdarzeń unieważnili które wcześniej było rozliczone jako prawidłowe. Uznali że się wspierało z innym. Mianowicie: Raków nie awansuje do Top8.
Inne zdarzenia z Ekstraklasy jakie miałem to: Jagiellonia awansuje do TOP8, Arka lepsza od Korony i Lech lepszy od Cracovii. Ja tu nie widzę nic wspierającego się.
Ale to też w Fortunie ?W 2014 na MŚ w piłce zagrałem na to na jakim etapie turnieju odpadnie dana reprezentacja. Bodajże 7 reprezentacji wybrałem. Za 2 zł wygrałem ponad 2k. Po tym jak się okazało że wygrałem zakład mój unieważniono twierdząc że zdarzenia się wspierały.
Na MŚ w 2018 dano ten sam rodzaj zakładu. Napisałem do nich. Opisałem swoją sytuację z przed 4 lat i chciałem by zdjęli z oferty te zakłady. Dostałem odpowiedź że te zakłady wcale się nie wspierają i można łączyć je na jednym kuponie.
Cały szkopuł jest w tym że Ci co wygrali w 2014 dostali zwrot (tak było w moim przypadku) Natomiast Ci którzy przegrali zwrotu stawki nie dostali. W 2018 tego nie grałem więc nie wiem jak wyglądała sytuacja przy rozliczaniu zakładów.