valueanalyst
Użytkownik
Skwituję krótko. Dla Ciebie każda anomalia będzie ustawionym meczem. Każdy duży pojedynczy tap nawet zdesperowanego idioty i owczy pęd to będzie dla Ciebie spisek. Właśnie dzięki takim "profesjonalistom" cały czas można się tam rentownie zakładać - bo większość nie ma bladego pojęcia co robi.cos tam niby wiesz, a na dobra sprawe glupa palisz i nic wiecej
Jak tu z Toba konkretnie dyskutowac jak sam pisales, ze glownie pre grasz, kazdy glupi moze burgera odpalic , pre zalaczyc i szukac zawyzonych kursow itp, live to juz troche wiecej doswiadczenia i zabawy - pewnie malo masz z tym wspolnego i jeszcze na sile probujesz zgrywac fachowca - cyrk
Co do gieldy poczytaj sobie co ludzie pisza na zagranicznych forach, coraz czesciej cyrk sie tam dzieje i moich dwoch kolegow to samo dotknelo, nikt tu sciemniac nie bedzie bo zadnego interesu w tym nie ma
Co do kosza jeszcze: nic nie mialo wspolnego z meczem ustawionym? nie masz nawet zielonego pojecia co tam sie dzialo, a kozaka strugasz - jaki to ma sens?
Ktos wyzej bardziej ogarnia niz Ty i ma jako tako pojecie - brawa dla Niego.
Juz sie troche wysile i wkleje pare zdjec z tego meczu
Np
Pokaż załącznik 210
walone na over jak sie tylko, pozniej jeszcze wieksze strzaly po zanizonych kursach, 3 min do konca, brakuje 50 pkt, twardo laduja
Pokaż załącznik 211
Gospodarze caly czas w dupe, a walone na gospodarzy caly mecz po strasznie niskich kursach, tu moment gdzie juz 100k euro lezalo
Wiecej mi sie szukac nie chce
76-82 w dupe, czas dodany nagle 50 sek i momentalnie 6 pkt dodanych dla gospodarzy i po 82 i dogrywka i oczywiscie w dogrywce win gospodarzy i overy pokryte
Cyrk wiekszy niz mecze widmo
I Ty piszesz na forum publicznym gdzie pewnie jest gro madrzejszych od Ciebie ludzi, ze to mialo malo wspolnego z walkiem?
Szkoda w takim razie dalej z Toba dyskutowac
W sumie jak juz pisze to masz kolejny, siatka 3 dni temu, ten sam cyrk co wszystko ustawione i nie ma ch... by nie weszlo
Pokaż załącznik 212
Ladowane jak pierun na gospodarzy, przebieg podobny jak kazdy tam mecz, u bukow do gry jak ktos byl zwarty i gotowy nawet kursy po 5
Nie wspomne o meczu, ktory sie odbyl godzine wczesniej
Tam to juz byl kryminal
Ladowane jeszcze mocniej i przy stanie 1-2 w setach i 17-22, kursy na gieldzie po 1,15 i to strzaly po parnascie tys euro
25-22, tb 15-7, kumaty i ogarniety gosc mogl pograc win w innych bukach over 10
Jak chcesz podyskutowac na temat meczy ustawionych to prosze pisac konkretnie i z jakims sensownym przekazem, nie zagniesz mnie kompletnie swoim biadoleniem, innym mozesz imponowac bo widac, ze gadke to Ty masz, ale pewnie nic poza tym
Tak jak te Twoje 100 jedn na pre w temacie.
Tak czy siak powodzenia Panie !
To, że gram głównie mecze pre-live to nie znaczy, że nie potrafię czytać wskaźników czy widzieć tego jaki był cashflow. Z giełdy korzystałem. A nawet więcej, cały czas korzystam ale rzadko obecnie służy mi ona do typowego tradingu, co nie znaczy, że i tym się nie zajmowałem. To co pokazałeś to żaden argument na ustawiony mecz. Twoja naciągana argumentacja mająca potwierdzić z góry założoną tezę tylko mnie w tym utwierdza. Pech chciał, że nie masz pojęcia o moim doświadczeniu z giełdą i zakładasz, że nie miałem z tym styczności. Otóż - miałem i mam praktykę a z uwagi na wykształcenie ekonomiczne również potrzebną wiedzę merytoryczną. Nie będę prowadził bezcelowej dysputy mającej na celu udowodnienie Ci tego i stosował dziecinnych zagrywek jakich próbujesz używać w moim kierunku. Mam dość. Szkoda mi czasu. Wygrałeś. Masz rację. Jesteś najmądrzejszy a co za tym idzie pewnie najbogatszy i tylko Ty wiesz gdzie jest Wally.
Ps. Jak już pozwalasz sobie na złośliwości to nie betburger a rebelbetting - bo łatwiej mi się klika ze zintegrowanego z API menu i uważam że kilkadziesiąt $ miesięcznie aby nie musieć mieć kilkudziesięciu okienek na pulpicie to żaden wydatek.
Post automatycznie złączony:
Akurat niekoniecznie to bajka bo X lat wstecz zakłady bezpieczne miały warunki do generowania zysku. Jak już nasi stacjonarni bukmacherzy się połapali o co chodzi to zdjęli z oferty pewne kursy i zrobili "nowe zasady" dla bezpiecznych zakładów aby już nie były rentowne dla graczy. PS. Nie trzeba było do tego doktoratu. Sam oskubałem wtedy stacjonarnych w ten sposób i to całkiem solidnie.znam jego osiagniecia dydaktyczne, pracuje w katedrze algorytmow, nie podwazam kompetencji. Chodzi mi tylko o to ze wiekszej bajki juz nie mogl wymyslic z tym zakladem bezpiecznym kurs 100. Mogl po prostu powiedziec ze nie bedzie zdradzal sposobu i tyle. PS krazyly informacje na tym forum kiedys ze sławetny Edi 8 to on, ma ktos jakies info ? bo widze ze nagle po filmie na YT ludzie robia filmy nagle odkrywajac ' jego ' systemy. Pozdro
Ostatnia edycja: