>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Droga do zawodowego typera.

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
Tenis w becie ostatnimi czasy sporo błędów pre. Łatwo je wychwycić. Kumaty zarobi choć ja osobiście pre nie gram. Szkoda mi palić konta na pre i niskie limity, chyba, że klony vbeta którzy powyższe pingpong kopiuja w większości z beta
U mnie ilościowo sporo dużo mniej betów, zysk jakoś znacząco się nie zmniejszyl
Przy tak okrojonej ofercie łatwiej jest wyłapać mecze podejrzane, przykładowo dzisiejsze kosze z tadzykistanu. Cyrk na kółkach. Fizycznie nie ma opcji by te mecze wogole grały.
Ktoś pięknie ustawia cała ta ligę w siatce i koszu.
Jeszcze większy kabaret niż te mecze towarzyskie widmo w piłce noznej
Jedyny minus tej pandemii, że buki strasznie szybko limitują i zmniejszają limity na dane zdarzenie, nie wspomnę już o blokowaniu kont i kombinowaniu jak się tylko da
Co do brokera to praktycznie wogole teraz tam nie gram. Oferta piłki beznadziejna, nawet towarzyskich skandynawskich jak grali to połowy meczy nie dawali no i straszna bieda z bukami prócz pinna. Sbobet zrnujace limity i obniżanie kursów, ibc voidy walił jak się da. Kompletnie się spieprzył broker, w moim przypadku sportmarket

P 271

piotrek93

Użytkownik
Tenis w becie ostatnimi czasy sporo błędów pre. Łatwo je wychwycić. Kumaty zarobi choć ja osobiście pre nie gram. Szkoda mi palić konta na pre i niskie limity, chyba, że klony vbeta którzy powyższe pingpong kopiuja w większości z beta
U mnie ilościowo sporo dużo mniej betów, zysk jakoś znacząco się nie zmniejszyl
Przy tak okrojonej ofercie łatwiej jest wyłapać mecze podejrzane, przykładowo dzisiejsze kosze z tadzykistanu. Cyrk na kółkach. Fizycznie nie ma opcji by te mecze wogole grały.
Ktoś pięknie ustawia cała ta ligę w siatce i koszu.
Jeszcze większy kabaret niż te mecze towarzyskie widmo w piłce noznej
Jedyny minus tej pandemii, że buki strasznie szybko limitują i zmniejszają limity na dane zdarzenie, nie wspomnę już o blokowaniu kont i kombinowaniu jak się tylko da
Co do brokera to praktycznie wogole teraz tam nie gram. Oferta piłki beznadziejna, nawet towarzyskich skandynawskich jak grali to połowy meczy nie dawali no i straszna bieda z bukami prócz pinna. Sbobet zrnujace limity i obniżanie kursów, ibc voidy walił jak się da. Kompletnie się spieprzył broker, w moim przypadku sportmarket
Gram tylko u brokerow bo mam dosc utrzymania tych wszystkich kont i bawienia sie z wyplatami i limitami. I wlasnie to o czym mowisz powoduje, ze na SportMarkecie czy AsianConnect nie da sie grac niemal nic(od poczatku kwietnia zagralem doslownie 5 zakladow). Ale wole przeczekac

valueanalyst 462

valueanalyst

Użytkownik
Gram tylko u brokerow bo mam dosc utrzymania tych wszystkich kont i bawienia sie z wyplatami i limitami. I wlasnie to o czym mowisz powoduje, ze na SportMarkecie czy AsianConnect nie da sie grac niemal nic(od poczatku kwietnia zagralem doslownie 5 zakladow). Ale wole przeczekac
Hagi, akurat ten kosz nie był ustawiony :)
Ja aż takiej biedy jak mówicie nie widzę. Jak na życie brakuje to zawsze można ogarnąć Włoskie konta na bet365 i pod korek wbijać błędy kursowe, hehe. A co do giełdy Orbit działa elegancko.

P 271

piotrek93

Użytkownik
Etat mam, luz. Nie jestem "zawodowym" typerem na szczescie :p pozdrawiam zycze milej nocy. Ciekawe kiedy to wszystko wroci do normalnosci. I czy w ogole wroci normalnosc na rynkach

valueanalyst 462

valueanalyst

Użytkownik
Etat mam, luz. Nie jestem "zawodowym" typerem na szczescie :p pozdrawiam zycze milej nocy. Ciekawe kiedy to wszystko wroci do normalnosci. I czy w ogole wroci normalnosc na rynkach
Oby jak najszybciej, chociaż mnie w stosunku do potężnej części etatowców ten kryzys nie zaboli. Również życzę dobrej nocy i zdrówka wszystkim.

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
Hagi, akurat ten kosz nie był ustawiony :)
Ja aż takiej biedy jak mówicie nie widzę. Jak na życie brakuje to zawsze można ogarnąć Włoskie konta na bet365 i pod korek wbijać błędy kursowe, hehe. A co do giełdy Orbit działa elegancko.
Nie? Hehe. To jednak Ci jeszcze brakuje wiedzy... :)
Cała liga koszykówki i siatki jest ustawiona. Każdy jeden mecz
Oni wogole tego nie grają. Wyższa półka juz
A co do kosza to jak nie był?
Pierwszy mecz ladowali na giełdzie - 43.5 i + 45.5 oraz over. Wynik? 44 pkt i 1 pkt więcej niż over
2 mecz ladowali jak głupki win gospodarza i overy powyżej 183.5.
Bodajże 66-72 3 sek do końca. Na giełdzie o dziwo dało się złapać kursy po 11 w samej końcówce meczu i co? Czas cofnięty. W 50 sek robią remis i dogrywka i win gospodarzy i overy siadaja
2 dni temu siatka 1-2 w setach 17--22
Na giełdzie strzały za tysiące euro przy tym wyniku po 1.15 i co? 25-22 w 3 min
Wynik meczu 3-2
Oni tego nie grają. To już wyższy level i gruby wal
Niestety buki coraz szybciej zesrane, ale nadal da się połapać mega kursy

Każdy jeden mecz podejrzany widzę, sumy itp co do sekundy
Takiego cyrku jak w tej lidze nie widziałem przez 15 lat, a nie jeden kabaret widziałem zaczynając od wałów na dany gem w tenisa, kończąc na dw w Wietnamie u mlodzikow
Post automatycznie złączony:

A co do orbit coraz częściej kradną pieniądze

Ostatnia edycja:
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
W Tadżykistanie każdy mecz w kosza jaki wystawiali był ustawiony. Teraz puchar wcześniej liga :) wcześniej robili łamańce jak nie wystawili kursów pre. Faworyt do przerwy minimalnie prowadził i przegrywał heh kursy w przerwie się odwracały. Potem jeszcze mozna było coś złapać, bo jak przegrywali 8-10 to bukmacher przestawał wierzyć, ze to ustawka. w następnej kolejce to samo będzie. Tam jeszcze nie było normalnego meczu i pewnie nie będzie :) siata to samo :) byłem wczoraj na rybach i nie oglądałem, ale wierzę hagiemu na słowo, w Tadżykistanie w kosza nie ma normalnych meczów :) w pucharze w siatkę też nie.

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
oni tych meczy nie graja, podobny cyrk jak te mecze widmo w towarzyskich
To jest poprostu nie mozliwe fizycznie, tam ktos siedzi na komputerku z dupa i klika punkty i ustawia przebieg taki jaki ma byc
Tam nie ma wogole fauli, wogole czasow, w siatke ida runy po 10 pkt w 2 min - jeden wielki kabaret
Schemat wiecznie ten sam. Jeszcze glosno o tym sie zrobi z czasem

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
czasy sa, faule tez przynajmniej u mnie, ale dziwnie malo, chyba ze bukmacher traktuje cos jako timeout co w rzeczywistosci nim nie jest. runy rzeczywiscie dziwne w dwie strony w siate.

edit; te druzyny istnieja naprawde, jedna jest zawodowa - gracze dostaja kase, reszta to amatorzy grajacy za darmo... liga istnieje od 2019 roku...

https://thesportsrush.com/zuh-vs-le...eam-for-tajikistan-basketball-league-2019-20/

https://thesportsrush.com/fae-vs-di...r-tajikistan-basketball-league-2019-20-match/

nie wiem skad gosc ma nazwiska graczy i statystyki, na stronie ligi ich nie ma.

https://tj.sputniknews.ru/sport/20200303/1030813698/Tajikistan-basketball-sport-razvitie.html - o poczatkach ligi

https://basketballtj.com/ - strona ligi, instagram nie dziala...

Ostatnia edycja:
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
My myslimy od jakiegos czasu nad zalozeniem ligi halowej, wylacznie pod bukmachera, mecze beda rozgrywane tylko wtedy gdy nic nie gra.

Rano 7-10 w dni powszednie, ale i w weekendy, nie byloby konkurencji

Z tego co sie dowiadywalem bez naszej zgody (odplatnej) jako organizatora bukmacher nie moze umiescic zakladow i kursow na te lige, no i jakie waly mozna robic marzenie. Aktualnie trwa rozeznanie rynku azjatyckiego, bo tam sa najwieksze pieniadze, dzieciakami i hazardzistami z Europy malo kto sie interesuje

Mozna zrobic nawet taka pilke jak juz sie ktos czepia o ten distance ze zrobic taka pilke, gdzie kazdy stoi na boisku w wyznaczonym miejscu, ma swoje kwadraty i nikt sie nie zbliza.

Moim zdaniem zakaz dziallnosci gospodarczej jest sprzeczny z prawem, nie slyszalem zeby jakas podstawa prawna byla, a straty sa wymierne, a zasady dotyczace kompensacji strat maja charakter dyskryminujacy, zobaczymy ile Borysa na koniec pandemii podliczy sąd cywilny

Teraz to kokosy na takiej organizacji rozgrywek mozna trzepac, przy okazji oczywiscie dorabiac ustawianiem meczow i graniem na odkretki.

Kto tam by sie typowaniem zajmowal

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
Myslisz, ze pilke halowa bedziesz klikal u azjatow? dobre sobie
Azja aktualnie to jeden wielki badziew sie robi, niskie limity, nawet na crownie coraz wieksza bida
Jedyna opcja to gielda betfair gdzie powyzsza siatka i kosz jest do gry, nie byloby tego na gieldzie to by ta liga wogole nie istniala

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
tak, w becie jeszcze w miare dobre kursy byly do lapania jak u innych bukmacherow
Na gieldzie przy 17-22 ladowali kursy po 1,15 za tysiace euro

valueanalyst 462

valueanalyst

Użytkownik
Nie? Hehe. To jednak Ci jeszcze brakuje wiedzy... :)
Cała liga koszykówki i siatki jest ustawiona. Każdy jeden mecz
Oni wogole tego nie grają. Wyższa półka juz
A co do kosza to jak nie był?
Pierwszy mecz ladowali na giełdzie - 43.5 i + 45.5 oraz over. Wynik? 44 pkt i 1 pkt więcej niż over
2 mecz ladowali jak głupki win gospodarza i overy powyżej 183.5.
Bodajże 66-72 3 sek do końca. Na giełdzie o dziwo dało się złapać kursy po 11 w samej końcówce meczu i co? Czas cofnięty. W 50 sek robią remis i dogrywka i win gospodarzy i overy siadaja
2 dni temu siatka 1-2 w setach 17--22
Na giełdzie strzały za tysiące euro przy tym wyniku po 1.15 i co? 25-22 w 3 min
Wynik meczu 3-2
Oni tego nie grają. To już wyższy level i gruby wal
Niestety buki coraz szybciej zesrane, ale nadal da się połapać mega kursy

Każdy jeden mecz podejrzany widzę, sumy itp co do sekundy
Takiego cyrku jak w tej lidze nie widziałem przez 15 lat, a nie jeden kabaret widziałem zaczynając od wałów na dany gem w tenisa, kończąc na dw w Wietnamie u mlodzikow
Post automatycznie złączony:

A co do orbit coraz częściej kradną pieniądze
Pierwsze słyszę żeby Orbit kradł pieniądze. Miałem z nimi jeden jedyny spór o marżę ale rozstrzygnięty jak należy. Moi znajomi również bezproblemowo a obracają tam grubymi pieniędzmi, więc dla mnie takie opowieści to bajka przegranych i oszustów a jak wiadomo takich nie brakuje - jak można oszukiwać pisał nie będę bo jeszcze ktoś mądry inaczej zacznie próbować. Są 100% wiarygodni na dzień dzisiejszy i tyle w temacie.
Co do ustawiania - jeśli na podstawie tych tozgrywek wyciągnąłeś takie wnioski to nie będę nawet tego komentował. Nie twierdzę, że nie było kilku podejrzanych ruchów ale z typowo ustawionym spotkaniem nie miało to nic wspólnego i świadczy o tym chociażby fakt na co płynęły pieniądze. Bardziej rozwijał się nie będę bo nie o tym jest ten temat.

U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Myslisz, ze pilke halowa bedziesz klikal u azjatow? dobre sobie
Azja aktualnie to jeden wielki badziew sie robi, niskie limity, nawet na crownie coraz wieksza bida
Jedyna opcja to gielda betfair gdzie powyzsza siatka i kosz jest do gry, nie byloby tego na gieldzie to by ta liga wogole nie istniala
Nawet pod ststy można zrobić, pieniędzy az nadto od nich by było, ludzie by chcieli t ograc bo nie ma nic innego o 7 rano, tenis zaczyna się 11 a US sport koncza 6-7

Inna sprawa ze jak by się ugryzło kilka razy takiego bukmachera to by się wypieli, oni tez nie lubia dokladac do interesu, ale nie trzeba walow robic, z samych oplat by się wyzylo

Ciekawe jak sobie można pordzic z offshorami i bandytami typu 1xbet, którzy by sami chcieli wystawiać kursy, ale i to chyba jest do ogarniecia

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
Pierwsze słyszę żeby Orbit kradł pieniądze. Miałem z nimi jeden jedyny spór o marżę ale rozstrzygnięty jak należy. Moi znajomi również bezproblemowo a obracają tam grubymi pieniędzmi, więc dla mnie takie opowieści to bajka przegranych i oszustów a jak wiadomo takich nie brakuje - jak można oszukiwać pisał nie będę bo jeszcze ktoś mądry inaczej zacznie próbować. Są 100% wiarygodni na dzień dzisiejszy i tyle w temacie.
Co do ustawiania - jeśli na podstawie tych tozgrywek wyciągnąłeś takie wnioski to nie będę nawet tego komentował. Nie twierdzę, że nie było kilku podejrzanych ruchów ale z typowo ustawionym spotkaniem nie miało to nic wspólnego i świadczy o tym chociażby fakt na co płynęły pieniądze. Bardziej rozwijał się nie będę bo nie o tym jest ten temat.
cos tam niby wiesz, a na dobra sprawe glupa palisz i nic wiecej
Jak tu z Toba konkretnie dyskutowac jak sam pisales, ze glownie pre grasz, kazdy glupi moze burgera odpalic , pre zalaczyc i szukac zawyzonych kursow itp, live to juz troche wiecej doswiadczenia i zabawy - pewnie malo masz z tym wspolnego i jeszcze na sile probujesz zgrywac fachowca - cyrk
Co do gieldy poczytaj sobie co ludzie pisza na zagranicznych forach, coraz czesciej cyrk sie tam dzieje i moich dwoch kolegow to samo dotknelo, nikt tu sciemniac nie bedzie bo zadnego interesu w tym nie ma

Co do kosza jeszcze: nic nie mialo wspolnego z meczem ustawionym? nie masz nawet zielonego pojecia co tam sie dzialo, a kozaka strugasz - jaki to ma sens?
Ktos wyzej bardziej ogarnia niz Ty i ma jako tako pojecie - brawa dla Niego.
Juz sie troche wysile i wkleje pare zdjec z tego meczu
Np

......

walone na over jak sie tylko, pozniej jeszcze wieksze strzaly po zanizonych kursach, 3 min do konca, brakuje 50 pkt, twardo laduja

....

Gospodarze caly czas w dupe, a walone na gospodarzy caly mecz po strasznie niskich kursach, tu moment gdzie juz 100k euro lezalo

Wiecej mi sie szukac nie chce
76-82 w dupe, czas dodany nagle 50 sek i momentalnie 6 pkt dodanych dla gospodarzy i po 82 i dogrywka i oczywiscie w dogrywce win gospodarzy i overy pokryte
Cyrk wiekszy niz mecze widmo
I Ty piszesz na forum publicznym gdzie pewnie jest gro madrzejszych od Ciebie ludzi, ze to mialo malo wspolnego z walkiem?
Szkoda w takim razie dalej z Toba dyskutowac

W sumie jak juz pisze to masz kolejny, siatka 3 dni temu, ten sam cyrk co wszystko ustawione i nie ma ch... by nie weszlo

...

Ladowane jak pierun na gospodarzy, przebieg podobny jak kazdy tam mecz, u bukow do gry jak ktos byl zwarty i gotowy nawet kursy po 5

Nie wspomne o meczu, ktory sie odbyl godzine wczesniej
Tam to juz byl kryminal
Ladowane jeszcze mocniej i przy stanie 1-2 w setach i 17-22, kursy na gieldzie po 1,15 i to strzaly po parnascie tys euro
25-22, tb 15-7, kumaty i ogarniety gosc mogl pograc win w innych bukach over 10

Jak chcesz podyskutowac na temat meczy ustawionych to prosze pisac konkretnie i z jakims sensownym przekazem, nie zagniesz mnie kompletnie swoim biadoleniem, innym mozesz imponowac bo widac, ze gadke to Ty masz, ale pewnie nic poza tym
Tak jak te Twoje 100 jedn na pre w temacie.
Tak czy siak powodzenia Panie !

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1
B 482

bmoran

Użytkownik
Jakies 90% JDzialalnosci Gospodarczej ludzie rejestruja pod adresem gdzie mieszkaja. Ten Pan mature zdal majac lat 16, majac 20 lat skonczyl studia mrg. a kilka lat potem zrobil doktorat z matematyki, obecnie wyklada na politechnice oraz (chyba) w Anglii. Trudno, zeby powiedzial jak wygrywa, a kit wciska bo pewnie 90% pytan ludzie maja do niego takich - jak to robi, wiec splawil pytanie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 0

klos3k

Użytkownik
Jakies 90% JDzialalnosci Gospodarczej ludzie rejestruja pod adresem gdzie mieszkaja. Ten Pan mature zdal majac lat 16, majac 20 lat skonczyl studia mrg. a kilka lat potem zrobil doktorat z matematyki, obecnie wyklada na politechnice oraz (chyba) w Anglii. Trudno, zeby powiedzial jak wygrywa, a kit wciska bo pewnie 90% pytan ludzie maja do niego takich - jak to robi, wiec splawil pytanie.
znam jego osiagniecia dydaktyczne, pracuje w katedrze algorytmow, nie podwazam kompetencji. Chodzi mi tylko o to ze wiekszej bajki juz nie mogl wymyslic z tym zakladem bezpiecznym kurs 100. Mogl po prostu powiedziec ze nie bedzie zdradzal sposobu i tyle. PS krazyly informacje na tym forum kiedys ze sławetny Edi 8 to on, ma ktos jakies info ? bo widze ze nagle po filmie na YT ludzie robia filmy nagle odkrywajac ' jego ' systemy. Pozdro

Do góry Bottom