Dzisiaj dostałem takiego maila?
Nowe zasady polityki prywatności Totalbet
Drogi Graczu
Informujemy, że od dnia 25.11.2020 obowiązują nowe zasady Polityki Prywatności
TOTALbet.
W związku z przekazywaniem danych osobowych do państw trzecich, informujemy:
Administrator przekazuje Dane do państwa trzeciego. W takim przypadku Administrator zapewnia, aby Dane były odpowiednio zabezpieczone. W związku z powyższym Administrator współpracuje wyłącznie z podmiotami stosującymi odpowiednie standardy bezpieczeństwa, w tym rozwiązania techniczne i organizacyjne. Dane są przekazywane do Konfederacji Szwajcarii na podstawie decyzji Komisji z dnia 26 lipca 2000 r. na mocy dyrektywy 95/46/WE Parlamentu Europejskiego i Rady w sprawie właściwej ochrony danych osobowych w Szwajcarii, której tekst dostępny jest
TUTAJ
W przypadku braku decyzji Komisji dotyczącej danego państwa (np.
USA), Administrator, jak również podmiot przetwarzający stosują Standardowe Klauzule Umowne zatwierdzone przez Komisję Europejską, o których informacje można znaleźć tu:
Standard Contractual Clauses (SCC) | European Commission (europa.eu)
Cały dokument znajduje się
TUTAJ lub na stronie
www.totalbet.pl w zakładce Regulaminy.
Jednocześnie informujemy, że zapytania dotyczące przetwarzania danych osobowych najlepiej kierować na adres
[email protected]. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o odpowiedź na tego maila lub kontakt za pośrednictwem
Live Chatu dostępnego na stronie
TOTALbet.pl w godzinach 9-23.
Pozdrawiamy,
Zespół TOTALbet
Standardowa procedura czy mam się obawiać, bo troche jestem zaskoczony że Totalbet który ma w Polsce licencję, przekazuje dane osobowe do państw trzecich tj.
Szwajcaria..