ja mam pomysl pewnie juz moze ktos pisal podobny chcem zeby typerzy byli tu oceniani na podstawie kursu kuponu i wygranej tak jak w innych sportach za najlepszy najwyzszy kurs itd to 1 miejsce dnia albo tygodnia i tak jak w formule 1, 1-8 miejsce punktowane i pod koniec tygodnia podliczane, i wtedy wiadomo kto najwiecej na druzynach sie zna to moj pomysl nie rozbudowany ale miejwiecej na takiej podstawie jesli kapujecie tak jak w formule1 ilosc miejsc jest punktowanych i wtedy ten typer otrzymuje ilosc punktow zalezy od jego skutecznosci ???? jesli wam nie podoba sie to nie musicie komentowac[/QUOTE]
Sory za offtop ale skoro nie pozwalasz wyrazac opini o swoim pomysle to po co go tu umieszczasz ? Pozatym nic nie zrozumialem a caly post to jedno zdanie ...
Już miałem wcześniej zaznaczyć to ale dałem sobie spokój. Kropków, krowów, mrówków... nie lepiej kropek, krów, mrówek?wlasnie ze nie zdanie musisz dokladnie wiedziec gdzie kropki powinny byc i przecinki ale jak juz musicie to piscie opinie wolalbym wasze propozycje napisac
...pisze tak bez kropkow i przecionkow i bez polskich znakow bo szybciej ale trudno jak ktos ma taki problem samemu powstawiac sobie przy czytaniu ja daje rade jak ktos tak pisze jak ja
Żyją, tylko że ja oprócz wczorajszej wiadomości wcześniej nic nie otrzymałem.zyja na tym forum jeszcze admini? chociaz jeden by mi odpisal bo czekam juz pare dni
Skoro nie jest trudne, to nie widzę przeszkód, byś się tym zajął.mam pytanie czy ktos moglby zrobic terminarz wszystkich turniejow w pokera?? nie jest to trudne a na pewno ulatwiloby zycie. nie trzebaby dlugo szukac co gdzie i kiedy
Chodzi Ci o nasze forumowe turnieje? Jeśli tak, to w każdym temacie z turniej organizowanym przez nasze forum masz podany termin.mam pytanie czy ktos moglby zrobic terminarz wszystkich turniejow w pokera?? nie jest to trudne a na pewno ulatwiloby zycie. nie trzebaby dlugo szukac co gdzie i kiedy
Ok dzięki za sugestie ????chodzi mi o turnieje z tego forum wiem ze kazdy jest w odpowiednim temacie ale prosciej byloby gdyby byl tylko terminarz co kiedy jest i gdzie bo czasami mozna zapomniec jaki turniej jest danego dnia i wtedy wejsc tylko w odpowiedni dzial z terminarzem i wiedziec co w danym miesiacu z tego forum bedzie