>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

firel 142

firel

Użytkownik
Mecz meczowi nie jest równy. A tu pech - ahh ten Ospina w bramce. Kto widział ten wie.
No trudno będą inne mecze :cool:
Żywisz się czyjąś wtopą?
Żywię to bardzo nieadekwatne słowo, wcale tak nie jest. Dziwię - to jest słowo perfekcyjnie pasujące.

Pieniądze, póki co, &quot;robię&quot; gdzie indziej.
To była próba.
Wiem, śledzę Twój temat.

Otrzymane punkty reputacji: +3
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Valerenga-Bodo/Glimt nie gram tego z tymi kursami
IBV-Breidablik ✅ (co za dziady najpierw przez 70 minut stresują człowieka,żeby potem w minutę strzelić 2 bramki)
Valur-IA kursy niewarte gry odpuszczam
KR- Leiknir kursy nie warte gry odpuszczam

Otrzymane punkty reputacji: +2
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jak na początku masz 2 minuty zakładki to jak do 30 minuty nie wpadnie bramka to później będziesz grał po 2,75 a w drugiej połowie po 2,50. Gra niewarta świeczki.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Jak na początku masz 2 minuty zakładki to jak do 30 minuty nie wpadnie bramka to później będziesz grał po 2,75 a w drugiej połowie po 2,50. Gra niewarta świeczki.
Takie cos to mozna grac mecze Realu czy Barcy bo jestem w 99% pewny bramki a w tym meczu Valerengi az tak pewny nie jestem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
arni87 52

arni87

Użytkownik
Macie racie i przed 50 min grałem już bramka Valerenga. Lubie ryzykować a nie chciałem też odpuszczać 4 progów. Valerenga dawno już powinna bramke strzelić. Tym razem się udało ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Dokładnie tak jak pisze Yamakasi w takim mecz tylko stawkowanie agresywne czyli każdy kolejny próg x2, a w tym meczu w moich oczach to zbyt duże ryzyko.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Ja przeważnie gram kolejny próg X2. Często zmieniam stawki zależy to od meczu i sytuacji na boisku. Jak jestem pewny 99.9 % gola to zwiększam stawkę początkową.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Jeśli grasz większość meczy kolejny próg x2 czyli np. 5-10-20-40-80-160-320-640. To zastanów się czy nie warto stawiać kolejnego progu przy kursie 2,50 wtedy zwiększasz swoją szansę na zakładkę. Ja gram w taki sposób ale to są mecze takich drużyn jak Barcelona, Real Madryt, Bayern Monachium itp...
Zmiana stawek w trakcie meczu w zależności od sytuacji na boisku to chyba normalka u każdego.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Noo Fuckk zasnąłem w nocy chwile przed meczem Peru - Paragwaj a tu taka piękna zakładeczka uciekła :/
Na dziś - na ten moment
C-Osaka - Oita (Pograne do 5 progu totalna nuda) ⛔
Shandong Luneng - Liaoning ✅
Djurgarden - Orebro zakładka ✅✅

Do góry Bottom