>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Do wyboru do koloru:
JAPAN: J-League Division 2
12:00 C-Osaka - Tokushima ✅ ⚽ 23&#39;
NORWAY: Tippeligaen
15:30 Bodo/Glimt - Viking ✅ ⚽ 14&#39;
Euro U21
18:00 Sweden U21 - England U21 ⛔ ✅ ⚽ 85&#39;
Pograne do 60 minuty.
ICELAND: Pepsideild
19:00 Valur - ÍBV Vestmannaeyjar ✅ ⚽ 39&#39;
NORWAY: Tippeligaen
20:00 Sarpsborg 08 - Rosenborg ✅ ⚽ 40&#39;
Copa América
21:00 Colombia - Peru ⛔
Pograne od 30 do 60 minuty. A mialem tego wogole nie ruszac.
World Cup Women - 1/8
22:00 France W - South Korea W ✅ ⚽ 4&#39;
USA: MLS
23:00 DC United - New England Revolution ✅ ⚽ 10&#39;

Coś wywalic ?
EDIT: Wyrzucilem:
Brazil - Venezuela ✅ ⚽ 9&#39;
Italy U21 - Portugal U21 ⛔
Brazil W - Australia W ✅ ⚽ 80&#39;

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Skusiłem się na Iwata-Gifu od Arniego jeszcze czytałem jakiś artykuł na wp.pl wchodzę na Bet i zobaczyłem tylko powtórkę bramki. Dobrze,że postawiłem zakład przed meczem.
Wczoraj Argentyna to chyba wielu wyszła bokiem, dobrze, że się nie skusiłem na granie drugiego gola bo bardzo intensywnie o tym myślałem.

emm 99

emm

Użytkownik
Yamakasi, tak gralem bo byl to dla mnie bet dnia.. ogladajac momentami mecz wygladalo to tak, ze Molde nie moglo, a Valerenga nie chciala strzelic..
Tak, Argentyne tez pogralem do drugiego gola.... takze relasumujac, jest delikatnie mowiac kiepsko.
Bede cos jeszcze probowal z tej wplaty to odrobienia jest 1.000 takze pasowaloby to odrobic chociaz..

Otrzymane punkty reputacji: +2
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Panowie sezon ogórkowy trwa w najlepsze a tu widzę granie więcej meczy niż w sezonie ????

Ja przez cały tydzień nie zagrałem tyle meczy co Yamakasi proponuje na dzisiaj.
Moim zdaniem szkoda czasu na takie mecze bo chyba grubiej to nikt takich eksperymentów nie zagra. To jest czas na regeneracje i przyotowanie się do nowego sezonu ( czyt. ugłaskanie partnerki że siedzisz większosc weekendu przed kompem ;) )

Grałem tak podobnie w tamtym roku, ale bilans letni wyszedł prawie na 0 więc ten traktuję wyjątkowo ulgowo.

Lato jest jedno, więc korzystać :razz:

No a tym zapaleńcom co się nudzi i grają to życzę powodzenia

emm 99

emm

Użytkownik
Co z lata, jak glowa jest sprana po tych dwoch dniach tak, ze szkoda gadac. Ta ostatnia tygodniowke to ja juz sobie wyplace, skurwy syny te pilkarzyki... mlode tez.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Heh od 20 min nie rozliczyli mi jeszcze zakładu na gola Las Palmas - Zaragoza.
Trochę po ponad 30 min mi dopiero rozliczyli. Miał tak ktoś kiedys? ????

arni87 52

arni87

Użytkownik
Tak weszła zakładka grałem na lapku. Zaraz po wskoczeniu na 3 dałem i po przyjęciu zakładu sekunda dwie i wpadła bramka. Megaa fart bo we wcześniejszych sytuacjach takich nie przyjęło mi zakładu.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Tak weszła zakładka grałem na lapku. Zaraz po wskoczeniu na 3 dałem i po przyjęciu zakładu sekunda dwie i wpadła bramka. Megaa fart bo we wcześniejszych sytuacjach takich nie przyjęło mi zakładu.
Tak mi sie wydawalo ze mogles zdazyc bo na fonie z tego co zauwazylem jest male opoznienie w stosunku do tego jak sie gra na kompie czy lapku.

To gratulacje.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Myslalem o tym jeszcze:
NORWAY: NM Cup
18:00 Molde - Halden

18:00 Rosenborg - Tromsdalen
Ale na 99% nie bedzie minutowek a jak juz beda to pewnie kursy do dupy.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Myslalem o tym jeszcze:

NORWAY: NM Cup

18:00 Molde - Halden

18:00 Rosenborg - Tromsdalen

Ale na 99% nie bedzie minutowek a jak juz beda to pewnie kursy do dupy.
To pojechałeś ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

No raczej minutówek nie bedzie, a gdyby były to kursy jak na Niemcy - Gibraltar ^^
Pewnie skończy się hokejowo, ale żeby na takim meczu ugrać z 50zl to trzeba postawić z 10-15k. Abstrahując od budżetu to chyba niewielu zaufało by aż tak puchrowi Norwegii

Do góry Bottom