muntar
Użytkownik
Koniec na dzisiaj. Drugi gol jest. Nie uznali, to odpuszczam. Tam już nic nie wpadnie.grasz na drugą brame ?
Koniec na dzisiaj. Drugi gol jest. Nie uznali, to odpuszczam. Tam już nic nie wpadnie.grasz na drugą brame ?
szwajcaria mysle, na anglie, hiszpanie, mogą być słabe kursyJa dopiero coś na czwartek wyszukam a lista spotkań długa :]
Pytanie jak ta historia ma się do tematu? ????Dzisiaj wieczorem spojrzałem na ofertę live i dostrzegłem fajne spotkanie Cheltenham - Bristol City, pomyślałem ze poczekam i od 30 min ruszę do ataku na bramkę. W między czasie leciał mecz w futsalu Jasna Gliwice - Chojnice tam zobaczyłem potencjał na under 5,5 kurs do końca meczu przy stanie 1:1 do przerwy. Po szybkiej analizie poszło 100 zł na owy underek. Bet niby już zakończony ale coś nadal mi nie grało bo 3:2 przez dłuższy czas figurowało na tablicy a time 0:00. Zaniepokojony sprawdziłem ekstraklasę futsalu live gdzie są podawane bramki z dokładnymi minutami i sekundami, bramka ostatnia padła dokładnie w 40 min SZOK i załamka totalna.... Trudno się mówi lecę dalej, czekając na rozwój wydarzeń w pierwszym meczu Bristol City do 30 min, znowu atakuje jednak pech chciał ze zakłady zostały zamknięte bo właśnie padł gol. Fatalny, paskudny dzień dzisiaj wszystko sobie odpuszczam..
Nie ma opcji zobaczenia gdzie bedzie taki zaklad, tylko na zywo.Mam pytanie, czy jest jakiś sposób na wyszukiwanie meczy z dostępnym tym trybem zakładów na Bet365? Czy po prostu trzeba przeglądać mecze i szukać, gdzie można obstawić czas pierwszego gola? A może działa to tylko na żywo, w sensie, że przed meczem nie zobaczę, w którym można będzie obstawić?
Pytanie jak ta historia ma się do tematu? ????
wiesz co chciałem jakos wyżalić swoje żale.
Ja to myślę, że w każdym meczu każdy zagra tyle na ile go stać, to jest początek tej fazy grupowej i jeszcze nie ma kalkulacji "ile mi jest punktów potrzebnych". Na razie każdy orze jak możeTo co na dzisiaj Słowenia - Szwajcaria ? Oba zespoły zapewne będą chciały wygrać bo jak na razie mają po 0 punktów
kursy to będzie bajka, aczkolwiek dla mnie trochę ryzykowna sprawa. Będzie trzeba pomyśleć jak podadzą składyTo co na dzisiaj Słowenia - Szwajcaria ? Oba zespoły zapewne będą chciały wygrać bo jak na razie mają po 0 punktów
W meczach elminacyjnych do euro są w kazdym spotkaniu.Zbliża się weekend i rynki 10 minutowe ruszają pełną parą. To ja sobie na dzisiaj biorę meczyk Austrii o ile będą rynki 10 minutowe.