M
3
Nie zachował zimnej głowy i się przeliczył. Strata 212j na jednym meczu czyli 1/3 tego co wcześniej wyszedł na +.Cytat:
Napisał madrista77 ->
Czas pierwszego gola włochy
zmieniamy stawkowanie 50-60 35j 60-70 50j 70-80 80j
haha wiedziałem że tak sie to skończy.
Gra się na gol, nie na gol poszczególnej drużyny-to samobójstwo. Było o tym mowione tysiac razyNie zachował zimnej głowy i się przeliczył. Strata 212j na jednym meczu czyli 1/3 tego co wcześniej wyszedł na +.
Ja tylko 4,2j do przodu na tym meczu.
Nie zachował zimnej głowy i się przeliczył. Strata 212j na jednym meczu czyli 1/3 tego co wcześniej wyszedł na +.
Nie przesadzaj ze od razu samobojstwo bo spokojnie tez mozna grac na dana druzyne.Gra się na gol, nie na gol poszczególnej drużyny-to samobójstwo. Było o tym mowione tysiac razy
Spokojnie na daną drużynę? Hehe:Nie przesadzaj ze od razu samobojstwo bo spokojnie tez mozna grac na dana druzyne.
Najlepiej wtedy grac na gospodarzy. Np. Manchester City, Bayern M. Dortmund, Real itd
Wieksza szansa jest wtedy na trafienie.
to dobrze, ale to przestroga przed takim graniem.Popłynął czy nie popłynął ale na plusie cały czas jestem wiec nie wiem o co wam biega
???? :razz: ha ha ha siwienie przed komputerem z powodu małej ilości sytuacji ????Ja dzisiejsza Szwajcarię z Francją odpuszczam, myślę, że za dużo sytuacji nie będzie i jeżeli już padnie bramka to po 50 minucie, ale to tylko moje przypuszczenia. Nie chcę znowu osiwieć przed komputerem.
Na jutro i Argentyna i Niemcy można grać od 1 min na gola w meczu. Stawkowanie - suma 2 poprzednich stawek, a dwie pierwsze to 1j, 2j. Grane tylko do 1 gola.
Chodzilo mi o granie na gospodarza ????Spokojnie na daną drużynę? Hehe:
City 0-1 Sunderland
Valladoid 1-0 Barcelona
Granada 1-0 Barcelona
Almeria 2-0 Atletico
A co ma kurs na wygrana gospodarzy do kursu gola w przedziale czasowym ? Spokojnie mozna wylapac od 3-4 i wiecej.Co do na gospodarza to już prędzej się zgodzę. Jednakże jesli Barcelona jest gospodarzem, na której wygrana chodzi po 1,15 to kurs w 19:00 na gola do 30:00 raczej nie powala.
Kompletnie się pomyliłem co do tego meczu, oglądałem i aż żałowałem bo te dwie bramki jedna po drugiej dały takiego kopa Francji. Gratuluje tym co grali ten mecz można było parę groszy zarobić ???????? :razz: ha ha ha siwienie przed komputerem z powodu małej ilości sytuacji ????
Ja tez nie pogralem sadzac ze Szwajcaria bardziej sie postara i ze bedzie jakis wymeczony gol w koncowce meczu.Kompletnie się pomyliłem co do tego meczu, oglądałem i aż żałowałem bo te dwie bramki jedna po drugiej dały takiego kopa Francji. Gratuluje tym co grali ten mecz można było parę groszy zarobić ????
Widzę, że już nie ma grania na gol konkretnej drużyny... jak to jeden mecz potrafi łatwo zmienić nastawienie ????
Też tak zamierzam zagraćMysle zeby dzisiaj pograc tylko na bramki Argentyny i Niemcow.
Widzę, że już nie ma grania na gol konkretnej drużyny... jak to jeden mecz potrafi łatwo zmienić nastawienie ????
Za dużo niespodzianek na tym mundialu, to nie to samo co mecze ligowe
Otóż jesteś w wielkim błędzie kolego,ja choć z @hankiem polemizowałem na temat tego systemu to sam go stosuję ale tylko i wyłącznie na doga i gram kursy minimum @5,00,średni kurs wychodzi około @2,50 a nie @1,35Spokojnie na daną drużynę? Hehe:
City 0-1 Sunderland
Valladoid 1-0 Barcelona
Granada 1-0 Barcelona
Almeria 2-0 Atletico
Co do na gospodarza to już prędzej się zgodzę. Jednakże jesli Barcelona jest gospodarzem, na której wygrana chodzi po 1,15 to kurs w 19:00 na gola do 30:00 raczej nie powala.
Właściwie to grajcie jak chcecie, nie moje pieniądze ????
to dobrze, ale to przestroga przed takim graniem.