Prince de Belial
Forum VIP
działa wam GB ?
----
ok, nie chciałem zaśmiecać działu i tworzyć nowego tematu.
pozdr,
----
ok, nie chciałem zaśmiecać działu i tworzyć nowego tematu.
pozdr,
fakt, trzeba go obrócić, ale z tym nie będzie problemu, oczywiscie odpowiednio mnie punktów trzeba zdobyć dla tej samej ilości $, także całkiem fajna sprawa dla tego kto tam gra.Bonus będzie natychmiast dostępny na Twoim koncie. Może on zostać wykorzystany tylko w zakładach sportowych. Aby wypłacić pieniądze, musisz postawić zakłady za 5-krotną wartość bonusu przy kursie 2.0 lub wyższym. Na spełnienie wszystkich wymagań masz 180 dni. Wymagania te wyświetlają sie po dokonaniu zakupu, pod zakładką "Bonus".
A coś więcej czy tylko puste słowa ? Nie pisałeś do nich co jest powodem ?Ostatnio oszukują jak spróbujesz wypłacić obrócony bonus to rekwirują ci kasę...
co masz zbiniu30 na mysli piszac o duzych sumach? ja wlasnie gdzies chce wejsc z grubym kapitalem i nie wiem czy to nie bedzie bwin, do GB nie mam do konca zaufania (nie lubie, gdy trzeba podawac tel. stacjonarny przy rejestracji)
Moze troszke przesadzilem z tymi duzymi sumami( dla niektórych 3000 to powiedzmy duza suma )ja osobiscie wplacalem do Gb 1000zl po miesiacu wyplacilem 6000zl) i na tym zakonczylem swoja przygode z Gb.Z wiekszym kapitalem udalbym sie do pinnacle,betfair to sprawdzone firmy a telefonu stacjonarnego nie musisz podawac u kazdego buka.Do Bwin z wiekszym kapitalem jak 200 raczej niepróbowalbym wchodzic:-D