Juz sie wyjasniło chcieli scren konta moneybokers tym razem,porzednio chcieli scen netka :?Czy ktos z Was w ostatnim czasie ma klopoty z wypłatami z GB??(chodzi mi o to ze mam 3 weryfikacje w ciagu miesiaca tzn dzwonia albo kaza dzwonic jak tylko zlece wypłate)?
Oni w każdej chwili mogą ci zabronić wypłaty innym kanałem niż tym, którym wpłaciłeś. Ja wpłacając kartą nie mogłem wypłacić na inne (ale ciągle moje) konto bankowe. Zresztą to nawet nie jest największy problem z wypłatą z gamebookers :grin:.A co WBK to juz nie bank? Wiadomo że można. Tylko przy wypłacie na konto bankowe zdzierają ponad 7zł. Lepiej wpłacić/wypłacić przez moneyb.
3-5dni roboczych to normlane terminymam pytanie zleciłem wypłate przelewem bankowym na konto do wbk ile czasu bede musiał czekac?
20 ???? - i można to na prawdę łatwo i szybko sprawdzićIle maksymalnie można umieścić zdarzeń na kuponie u tego bukmachera ?
Nie ma co niepotrzebnie panikować, bo o ile dobrze pamiętam, to mają oni w regulaminie zapisane, że wypłaty na MB trwają do 48h od czasu zatwierdzenia wypłaty i gdy ja wypłacałem po raz pierwszy tą drogą, to kasa na moje konto wpłynęła po ok 43h. Kolejna wypłata poszła już sprawniej, bo pieniądze przyszły po kilkunastu godzinach. Jeśli chodzi o scany to już nie pamiętam czy coś wymagali, ale jeśli już już to max dowód osobisty, bo jak dotąd nigdy nie wysyłałem żadnemu bukmacherowi coś więcej niż mój DO.Zleciłem pierwsza wypłatę na MB.Kasa z konta zniknęła.Mija 15 godzin i nic.E-maila o scany nie dostałem.Jak radzicie pisać do nich czy dosyłać scany,czy czekać jak prześlą pieniądze lub poproszą o dokumenty?