firer
Użytkownik
u mnie doszła wypłata na MB choć trwało to strasznie długo . Kasa była dopiero po czterech dniachWy też nie możecie wypłacić przez MB? Już od wielu dni mam ten problem i nic się nie zmienia.
u mnie doszła wypłata na MB choć trwało to strasznie długo . Kasa była dopiero po czterech dniachWy też nie możecie wypłacić przez MB? Już od wielu dni mam ten problem i nic się nie zmienia.
U mnie też tak było ze starą wypłatą, ale teraz nie mogę zlecić kolejnej. Pokazuje się coś takiego, mimo że wszystkie depozyty robię właśnie przez MB:u mnie doszła wypłata na MB choć trwało to strasznie długo . Kasa była dopiero po czterech dniach
Czwarty dzień mija jak moja wpłata oczekuje na realizację/oczekuje na weryfikację.Właśnie zrobiłem tam konto i widzę, że jest to 'brat' BWINA ???? Jeszcze nic nie wpłacałem , więc nie mogę zobaczyć czy są pobierane jakiekolwiek opłaty za WYPŁATĘ pieniędzy na konto bankowe ? Widzę ten sam interfejs co BWIN , a oni właśnie wprowadzili takowe opłaty więc chciałbym się upewnić jak jest na Gamesbookers ?