reven
Użytkownik
Fakt bywa to denerwujące, ale moim zdaniem to dobre rozwiązanie, zwłaszcza dla tych którzy logują się nie na swoim komputerze tylko np w kafejce. Zresztą na wielu portalach tak jest przy czym ten czas jest dłuższy. No a poza tym po co wam cały czas zalogowane GB Jak macie typki logujecie się, obstawiacie i tyle... można sie wylogować. A jak nie macie typków tylko szukacie analizujecie itd to po prostu wstrzymajcie sie z logowaniem, zalogujecie się jak będziecie chcieli postawić zakład.
Oczywiście moje subiektywne zdanie, ale dla mnie to akurat wadą nie jest. A Live to... może i dobrze że shit bo kasy nie przegrywam w bezsensowny sposób na live jak to nieraz bywało ???? Wygląda to lepiej, ale do ideału daleko. Mimo to nadal uważam GB za jednego z najlepszych buków w necie. Najpierw był BAH później expekt, BWIN (syf jakich mało) no i GB. i to ostatnie z tych wymienionych nadal najbardziej mi pasuje... chociaż wolałem chyba jednak poprzedni wygląd bez "bajerów"
Pozdro all ????
Oczywiście moje subiektywne zdanie, ale dla mnie to akurat wadą nie jest. A Live to... może i dobrze że shit bo kasy nie przegrywam w bezsensowny sposób na live jak to nieraz bywało ???? Wygląda to lepiej, ale do ideału daleko. Mimo to nadal uważam GB za jednego z najlepszych buków w necie. Najpierw był BAH później expekt, BWIN (syf jakich mało) no i GB. i to ostatnie z tych wymienionych nadal najbardziej mi pasuje... chociaż wolałem chyba jednak poprzedni wygląd bez "bajerów"
Pozdro all ????