>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

K kubaion:
Rapid jest lepszy pilkarsko, ale nie ruszam tego meczu.
K kubaion:
No wlasnie tak czuje, ale to tez Lechia, oni czasami traca takie bramki z dupy
E energy:
Tego Kuopio bym też nie ruszył, chyba że za jakąś obniżoną stawkę
I isaacofuluru:
K kubaion, W meczu Lechia - Rapid być może jakiś under będzie? Rapid męczy bułę strasznie 3 mecze w sezonie - 2x 1:0, 1x 0:0. Lechia overa sama nie zrobi, bo to Rapid będzie miał inicjatywę raczej.
K kubaion:
Zaufac drugi raz Rapidowi i narazac sie na uciecie drugiej reki? Raz juz im zaufalem i juz jednej reki nie mam
I isaacofuluru:
Z tego co widzę, to Hibernians ma minimalnie wyższe ELO od Levadii. 50/50.
E energy:
Ja bym Levadii nie ruszał
I isaacofuluru:
didier_drogba didier_drogba, Nie wiem. nie umiem wytypować tego meczu. Maltańskie drużyny nie są takie słabe.
didier_drogba didier_drogba:
I isaacofuluru, levadia win? 2,40 spory kurs
I isaacofuluru:
H hagi84, Właśnie sobie głośno myślę tutaj na czacie, to mi pomaga w wybraniu typów. Na razie zagrałem tylko czerwoną kartkę w meczu Astana - Raków. Ale rozważam jeszcze kilka innych typów. M.in. wygrana Lecha z Batumi (3.15 w TOTALbet), over 3.5 w meczu Rakowa, X2 w meczu APOEL - Botev
I isaacofuluru:
E energy, Under, ale słabe kursy.
H hagi84:
procz Rigi i Sepsi
H hagi84:
isaacofuluru fajnie piszesz, fajnie sie to czyta, moglbys w skrocie napisac co grasz?
E energy:
I isaacofuluru, CL z Sheriffem
I isaacofuluru:
E energy:
I isaacofuluru, coś pod Pilzno przymierzam się już
I isaacofuluru:
Biorę to, bo z Kazachów się frustracja aż wylewa. i tak dziś żegnają się z pucharami, to kalkulować nie będą. Rzeźników tam też nie brakuje.
I isaacofuluru:
W STSie 5.00 za czerwoną kartkę w meczu Astana - Raków
E energy:
Ludzie grają pod Basaksehir Hmm
I isaacofuluru:
Kurs będzie jeszcze lepszy
I isaacofuluru:
Poszukam może gdzieś oferują czerwoną kartkę dla Astany
I isaacofuluru:
Biorę to
I isaacofuluru:
W pierwszym były 2. Dziś Kazachowie będą 3x bardziej zmotywowani i 9x bardziej agresywni.
I isaacofuluru:
4.45 za czerwoną kartkę w tym meczu w Fortuna
E energy:
Ja mam gdzieś tam pograne pod Astane
I isaacofuluru:
Over 3.5, może jakaś czerwona dla Astany - takie coś myślę warto zagrać.
E energy:
Zgadza się, Sepsi to nowy projekt. Mieszkałem swego czasu z gościem z tego miasta SG , tak to nowy świeży projekt
I isaacofuluru:
Podobno oburzenie po pierwszym meczu jest olbrzymie. Niektórzy zostali nawet wezwani na dywanik do wicepremiera. Więc nie wierzę, że dzisiaj zagrają po to, żeby sobie dograć. Będą zasuwać. Z tego mogą być i gole, i kartki
I isaacofuluru:
W meczu Astany z Rakowem myślę, że warto zagrać over. Kazachowie nie mają nic do stracenia, już w pierwszym meczu zagrali bardzo radośnie. Tam może być masa bramek, bo Raków nie będzie się przyglądał biernie. Błedy wykorzysta.
I isaacofuluru:
za jedynkę w tym meczu płacą dokładnie tyle samo, ile za wygraną Rigi z Ruzomberokiem, więc sorry bardzo, ale wolałbym zdublować stawkę na Rigę, niż ruszyć Brondby
I isaacofuluru:
A wracając jeszcze do Brondby
I isaacofuluru:
Ogółem im nie kibicuję i w ogóle nie podoba mi się idea pompowania publicznych pieniędzy w piłkę. Ale przy typowaniu to nie ma znaczenia.
I isaacofuluru:
Moim zdaniem to jest warte gry, bo Słoweńcy u siebie nie ograli nawet Luksemburczyków, a Sepsi to klub upolityczniony. Kasa od Orbana i pompka, by pokazać się w Europie. To samo co Osijek i Dunajska Streda.
I isaacofuluru:
@ten-typ-tak-ma, Sepsi miało xG na poziomie ponad 6
B brajan82:
I isaacofuluru, wiem, ze się nie liczą. Zgadzam się z tobą, ze na Brondby nie ma value ale gra Pogoni nie była jakaś porywająca.
I isaacofuluru:
E energy, Ja tego nie gram, ale nie rozumiem tych, co grają na Brondby. Kurs na awans jest słaby, a na czystą jedynkę za duże ryzyko.
E energy:
Było trochę chaosu w tym meczu, od tego zacznijmy . Dla mnie pre typowy no-bet
I isaacofuluru:
B brajan82, Gole strzelone na wyjeździe się już nie liczą. Zaczynają od stanu remisowego. Nie mówią, że wygrają, ale czemu Brondby ma wygrać? Pod względem kultury gry: Pogoń > Brondby.
B brajan82:
I isaacofuluru, lepsza?? Mogła Pogon i wygrac ake brak było pomysłu na wykończenie akcji. Z taka gra będzie ciężko o awans. Chyba, ze przypadkowo strzela gola i się będą bronić. Nawet nie ruszam tego meczu.
I isaacofuluru:
Rumuńskie Sepsi powinno wygrać z Olimpią. Słoweńcy ostatnio dołują na maksa. A to jest klub zasilany państwowym kapitałem prosto z Węgier. Jest pompka, by się pokazać w Europie. Klub mniejszości węgierskiej w Rumunii. W pierwszym meczu ich zmasakrowali.
B brajan82:
skutwvznie zaatakować.
E energy:
Na APOEL bym nie zagrał po takim kursie, racja. Ewentualnie śledzić wydarzenia na boisku
B brajan82:
Problem z Pogonią był taki, ze w drugiej połowie Grosicki na skrzydle robił akcje ale brak było wykończenia. Wszydtkie piłki wybijał murzyn. Pogon nie miała pomysłu jak
I isaacofuluru:
Trener Brondby po meczu powiedział, że nie wie, czemu druga połowa tak wyglądała, że nie taki był plan.
didier_drogba didier_drogba:
Witam dopiero wpadłem, jakieś 3-4 propozycje macie z konferencji? Żebym sobie mógł sam przeanalizować?
I isaacofuluru:
E energy, Moim zdaniem Pogoń się wyzbyła w drugiej połowie respektu do rywala, bo wiedziała, że już nie ma na co czekać. Trzeba ruszyć do przodu. I się okazału, że może ich stłamsić.
E energy:
Niemniej w pierwszej Pogoń zagrała mocno zachowawczo, bojaźliwie
E energy:
Tyle te dwie połowy różnie wyglądały, pytanie jak mocno Duńczycy zmienili taktykę mając korzystny wynik. Bardziej skłaniam się ku temu, że najzwyczajniej się gubili na boisku w drugiej połowie
I isaacofuluru:
APOEL - Botev Plovdiv. Tutaj kursy na APOEL zdecydowanie za nisko. Nie wiem, czy nie pójść w X2.
I isaacofuluru:
Pogoń się nie ma czego wstydzić po pierwszym starciu i spokojnie może myśleć przynajmniej o remisie.
I isaacofuluru:
Tam może być wszystko. Włącznie z frajerstwem Pogoni, ale w typie na Brondby nie ma value.
I isaacofuluru:
Brondby się przedostawało pod bramkę Pogoni prostymi środkami. Długa piła i sporo chaosu. Dziś wraca Kostas. Jeśli Pogoń zagra tak wysoko jak w drugiej połowie, to mogą się ostro przejechać.
E energy:
Właśnie dużo osób pod Duńczyków się ustawia, ja odpuściłem
I isaacofuluru:
Moim zdaniem większe value jest w typie na Pogoń, niż na Broendby. Coś czuję, że się dzisiaj wielu przejedzie na tych Duńczykach. Nasłuchali się Węgrzyna i jego Sebulonsenów, a to nie jest nie wiadomo jak mocna drużyna. Pogoń piłkarsko było lepsza.
E energy:
Lechia/Pogoń Hmm Rapid mnie nie przekonuje z kolei w Danii może być wymiana ciosów, a to nie tak łatwo przewidzieć, jak się skończy
I isaacofuluru:
Tzn jeśli chodzi o Kvaratskhelię - to to jest bardzo dobry piłkarz, ma papiery na duże granie. Teraz sobie tylko tak abstrahuję o Borku, bo mnie ten facet śmieszy.
E energy:
Trzeba wziąć pod uwagę że pamiętamy go tylko z pojedynczych meczów
I isaacofuluru:
Może i niezły piłkarz jak na warunki takiego klubu, ale przecież sztycha w Częstochowie nie zrobił.
I isaacofuluru:
Nawet tego Vloeta z Astany wychwalał pod niebiosa.
I isaacofuluru:
Borek się akurat zachwyca każdym przeciwnikiem polskich drużyn, zaczyna od tego swojego "Ależ on jest..."
Do góry Bottom