Kkubaion, W meczu Lechia - Rapid być może jakiś under będzie? Rapid męczy bułę strasznie 3 mecze w sezonie - 2x 1:0, 1x 0:0. Lechia overa sama nie zrobi, bo to Rapid będzie miał inicjatywę raczej.
Hhagi84, Właśnie sobie głośno myślę tutaj na czacie, to mi pomaga w wybraniu typów. Na razie zagrałem tylko czerwoną kartkę w meczu Astana - Raków. Ale rozważam jeszcze kilka innych typów. M.in. wygrana Lecha z Batumi (3.15 w TOTALbet), over 3.5 w meczu Rakowa, X2 w meczu APOEL - Botev
Podobno oburzenie po pierwszym meczu jest olbrzymie. Niektórzy zostali nawet wezwani na dywanik do wicepremiera. Więc nie wierzę, że dzisiaj zagrają po to, żeby sobie dograć. Będą zasuwać. Z tego mogą być i gole, i kartki
W meczu Astany z Rakowem myślę, że warto zagrać over. Kazachowie nie mają nic do stracenia, już w pierwszym meczu zagrali bardzo radośnie. Tam może być masa bramek, bo Raków nie będzie się przyglądał biernie. Błedy wykorzysta.
za jedynkę w tym meczu płacą dokładnie tyle samo, ile za wygraną Rigi z Ruzomberokiem, więc sorry bardzo, ale wolałbym zdublować stawkę na Rigę, niż ruszyć Brondby
Moim zdaniem to jest warte gry, bo Słoweńcy u siebie nie ograli nawet Luksemburczyków, a Sepsi to klub upolityczniony. Kasa od Orbana i pompka, by pokazać się w Europie. To samo co Osijek i Dunajska Streda.
Bbrajan82, Gole strzelone na wyjeździe się już nie liczą. Zaczynają od stanu remisowego. Nie mówią, że wygrają, ale czemu Brondby ma wygrać? Pod względem kultury gry: Pogoń > Brondby.
Iisaacofuluru, lepsza?? Mogła Pogon i wygrac ake brak było pomysłu na wykończenie akcji. Z taka gra będzie ciężko o awans. Chyba, ze przypadkowo strzela gola i się będą bronić. Nawet nie ruszam tego meczu.
Rumuńskie Sepsi powinno wygrać z Olimpią. Słoweńcy ostatnio dołują na maksa. A to jest klub zasilany państwowym kapitałem prosto z Węgier. Jest pompka, by się pokazać w Europie. Klub mniejszości węgierskiej w Rumunii. W pierwszym meczu ich zmasakrowali.
Problem z Pogonią był taki, ze w drugiej połowie Grosicki na skrzydle robił akcje ale brak było wykończenia. Wszydtkie piłki wybijał murzyn. Pogon nie miała pomysłu jak
Eenergy, Moim zdaniem Pogoń się wyzbyła w drugiej połowie respektu do rywala, bo wiedziała, że już nie ma na co czekać. Trzeba ruszyć do przodu. I się okazału, że może ich stłamsić.
Tyle te dwie połowy różnie wyglądały, pytanie jak mocno Duńczycy zmienili taktykę mając korzystny wynik. Bardziej skłaniam się ku temu, że najzwyczajniej się gubili na boisku w drugiej połowie
Brondby się przedostawało pod bramkę Pogoni prostymi środkami. Długa piła i sporo chaosu. Dziś wraca Kostas. Jeśli Pogoń zagra tak wysoko jak w drugiej połowie, to mogą się ostro przejechać.
Moim zdaniem większe value jest w typie na Pogoń, niż na Broendby. Coś czuję, że się dzisiaj wielu przejedzie na tych Duńczykach. Nasłuchali się Węgrzyna i jego Sebulonsenów, a to nie jest nie wiadomo jak mocna drużyna. Pogoń piłkarsko było lepsza.
Tzn jeśli chodzi o Kvaratskhelię - to to jest bardzo dobry piłkarz, ma papiery na duże granie. Teraz sobie tylko tak abstrahuję o Borku, bo mnie ten facet śmieszy.