@gubernator_nh, nie wyobrażam sobie stawiać kuponu za takie pieniądze. Chociaż z drugiej strony Cancun też pisał, że stawia kupony za 20k, a wiemy jak było. Oczywiście nie twierdzę, że u Cb tak nie jest. Ale jak mówię. Dla mnie to niewyobrażalne pieniądze
zellt, Tak szczerze to Brondby i Rapid nie pokazały w pierwszych meczach dość dużo, żeby na nich dziś stawiać. Ja wiem, że grają z polskimi klubami, ale nawet my nie będziemy wiecznymi frajerami.
Nie grajcie tego gówna. Uwierzcie, gram U buka od 18 lat, nawet jak rano wchodzę przejrzeć ofertę to od kilku dobrych lat nie przeglądam WTA, a sam tenis pograć warto na Mastersach, albo Szlakach. Resztę należy olać ciepłym moczem.
Hhaparoiden, Mura będzie prowadzić grę, St. Patricks będzie murowało i liczyło na kontrę i stały fragment. Co z tego wyjdzie? Cholera wie. Może jakieś rożne? Ale ja nie jestem biegły w ich typowaniu.
Valmiera na swoim podwórku gładko ogrywa Rigę i RFS, nie zawsze musi się to przekładać na Europę, ale potencjał tam przecież jest niezaprzeczalnie. Na Shkendiję może wystarczyć.