>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, wierzę na słowo. Nie mam powodów żeby nie wierzyć
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, No właśnie z tym Brondby. Grali chaotycznie. Jak Pogoń w drugiej połowie wyszła wyżej, to piłki nie powąchali.
I isaacofuluru:
B brajan82, Jakie robi?
B brajan82:
I isaacofuluru, przecież Gubi podawał jakiś czas temu jakie wypłaty robi miesięcznie :)
I isaacofuluru:
Siara_89 siarex8, Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jeszcze ze 2 kadencje PiSu i wszyscy będziemy grać kupony za 2K.
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, nie wyobrażam sobie stawiać kuponu za takie pieniądze. Chociaż z drugiej strony Cancun też pisał, że stawia kupony za 20k, a wiemy jak było. Oczywiście nie twierdzę, że u Cb tak nie jest. Ale jak mówię. Dla mnie to niewyobrażalne pieniądze
I isaacofuluru:
M mcz, Podarowane przez Lechię. Lechia miała setę Paixao. Dziś będzie mocniejsza. Blisko 50/50 ten mecz.
I isaacofuluru:
Ja optymistycznie liczę, że ktoś z dwójki Pogoń/Lechia awansuje.
M mcz:
rapid w pierwszym meczu miał co najmniej 2 sety, dzisiaj to się zemści pewnie
I isaacofuluru:
zellt zellt, Tak szczerze to Brondby i Rapid nie pokazały w pierwszych meczach dość dużo, żeby na nich dziś stawiać. Ja wiem, że grają z polskimi klubami, ale nawet my nie będziemy wiecznymi frajerami.
M mcz:
tja, malmo też miało wygrać
zellt zellt:
Kurs 10,53
zellt zellt:
Mysle o Broendby win + Rapid awans + Lech over 1,5
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, Nieistotne, ale ciekawe ;)
I isaacofuluru:
zellt zellt, Ja zagrałem Lecha po 3.15 w TOTALbet
zellt zellt:
Lech w zasadzie tylko z Ishakiem na lawce wiec ?
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, To ile Ty zarabiasz, że takie kupony grasz za takie stawki?
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, ten ostatni kupon w temacie dałeś za 2k?
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, Brondby, Sparta i Mura ryzykowne
I isaacofuluru:
H hagi84, Ano raczej overa nie będzie. Astana nic nie gra. Spodziewałem się po nich więcej. Raków zabił już ten mecz.
Thalion Thalion:
Ciekawe gdzie dzisiaj beda niespodzianki ;D
H hagi84:
jak kolega wyzej pisal
H hagi84:
beznadziejny mecz, z overami to ten mecz raczej nie ma nic wspolnego
K kfjatek:
Jak Raków wygląda? Rywal stwarza zagrożenie?
his_airness his_airness:
Brawo Raków
H hagi84:
ta Astana to mierna strasznie
M mcz:
Cabron Cabron totalbet - "Lewandowski strzeli conajmniej 25 bramek" NIE - 1.82
paga paga:
Nie grajcie tego gówna. Uwierzcie, gram U buka od 18 lat, nawet jak rano wchodzę przejrzeć ofertę to od kilku dobrych lat nie przeglądam WTA, a sam tenis pograć warto na Mastersach, albo Szlakach. Resztę należy olać ciepłym moczem.
I isaacofuluru:
Ten sędzia w Astanie chyba niechętnie będzie dziś kartkował. Już minimum jedno żółtko powinno być.
paga paga:
Gram dzisiaj Spartę. Czesi dobrze tam zawsze smigaja w pucharach, szczególnie na wyjazdach.
Cabron Cabron:
Są gdzieś kursy na to, że Lewy nie strzeli 25 bramek w tym sezonie La Liga ?
E energy:
H haparoiden, nie ruszaj tego
I isaacofuluru:
H haparoiden, Aż tak się nie sugeruj moją opinią. Mogę się mylić.
H haparoiden:
Ok, dzięki, czyli lepiej nie ruszać
I isaacofuluru:
Jak dla mnie kiepski kurs
H haparoiden:
A win Mury?
I isaacofuluru:
Ale linie wysoko ustawione, chyba się nie opłaca.
I isaacofuluru:
St. Patricks nabiło ich w pierwszym meczu 9, Mura w domowym meczu pierwszej rundy - 8
I isaacofuluru:
H haparoiden, Mura będzie prowadzić grę, St. Patricks będzie murowało i liczyło na kontrę i stały fragment. Co z tego wyjdzie? Cholera wie. Może jakieś rożne? Ale ja nie jestem biegły w ich typowaniu.
H haparoiden:
A Mura z St. Patricks? Co myślicie?
I isaacofuluru:
Na razie zagrałem czerwoną kartkę i over 4.5 w meczu Rakowa.
I isaacofuluru:
Głośno sobie myślę.
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, Tu masz rację. Ale nie jestem w stanie udzielać prostych odpowiedzi na skomplikowane pytania.
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, Nieprzewidywalne rozgrywki są nieprzewidywalne także dla bukmacherów.
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, Im bardziej porypane, tym większa szansa na dobre typy.
I isaacofuluru:
Valmiera na swoim podwórku gładko ogrywa Rigę i RFS, nie zawsze musi się to przekładać na Europę, ale potencjał tam przecież jest niezaprzeczalnie. Na Shkendiję może wystarczyć.
I isaacofuluru:
Ale sportowo Shkendija raczej nie jest mocniejsza od Valmiery, a i wygrywać dziś nie musi, żeby awansować
I isaacofuluru:
powyżej 5.00 płacą za to, tutaj widzę większe value, choć chyba nie zagram tego meczu wcale
I isaacofuluru:
Jak dla mnie to Valmiera zawalczy dziś jeszcze o awans. I wcale nie musi jej się nie udać.
H hagi84:
ciezko cos konkretnie wybrac dzis, wlazlem mocniej w Astane i w dubla Antwerp + radnicki
I isaacofuluru:
Mieli dobry czas, ale się psypali. Były porażki z Nomme Kalju, Dudelange, rok temu 0-5 z Murą.
I isaacofuluru:
Shkendija się już raczej skończyła.
I isaacofuluru:
Pyunik też się obudził dopiero w rewanżu.
I isaacofuluru:
didier_drogba didier_drogba, Nie. Valmiera dystansuje resztę ligi łotewskiej. Jak dla mnie to tu może dwójka wejść na spokojnie.
didier_drogba didier_drogba:
Skhendija win?dobry kurs, mieli przewagę na wyjezdzie
I isaacofuluru:
Kochergin za kontuzjowanego Iviego, reszta bez zmian. Jest Svarnas w defensywie, ale to ma być wzmocnienie (w teorii).
I isaacofuluru:
Są już składy. Musiolik za Gutkovskisa (ale to raczej zmiana 1 do 1)
I isaacofuluru:
H hagi84, Może temu, że Raków (poza kontuzjowanymi), wychodzi dziś raczej w pierwszym składzie.
E energy:
H hagi84, też się pospieszyłem wczoraj z Astaną
H hagi84:
ja siedze mocniej w Astane , grane wczoraj, dzis bym zdecydowanie lepsze kursy polapal
Do góry Bottom