>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

M mcz:
2 lata temu lali tottenham, rok temu mieli ciężary z Legią, w tym roku remis ze Shkupi. o czymś to świadczy
M mcz:
on cie nie widzi :p ale też mam Bedene
adik1992 adik1992:
dalej Bedene, jedziesz z tym Włochem. Set juz siedzi, teraz po mecz!!!
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, mam wygraną tylko po 1,95. Zastanawiam się czy jakoś kontrować czy zostawić tak.
madman01 madman01:
Dudelange remis wyciągnie? Ogląda ktoś?
Siara_89 Siara_89:
Uff... Jednak Sheriff. Żeby tyle się że denerwować po 1,33... Jutro wygrana Zurychu i można księgować fajny hajs
I isaacofuluru:
Tak w ogóle. My tu gadu gadu, a Sykora strzelił 2 bramki dla Pilzna. Kolejną dołożył Jan Kliment. Ależ ta polska Ekstraklasa jest mocna.
I isaacofuluru:
Oglądam drugą połowę Sheriffa. Myślę, że zasłużony gol. Co prawda trochę w nim było przypadku, ale ogółem Sheriff nie schodził z połowy rywala, często gościł w polu karnym. To wisiało w powietrzu.
W wodzu878:
Działa Wam Unibet? Z góry dzięki
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, na live trzeba być zdecydowanym i szybkim. Też miałem ostatnio kilka typów na live. Żadnego nie zdążyłem zagrać. Wszystko by siadło
qkens1986 qkens1986:
@wilku1407, a to sorry zwracam honor
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, to słabo. Dodałem awans Sheriffa do kuponu na podbicie kursu. Zaraz się okaże że nie będzie kuponu w ogóle.
qkens1986 qkens1986:
@wilku1407, no te różne midtjylland to rzeczywiście value w huj bulo
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, i jak to wygląda?
psychol32 psychol32:
Przykładowo w pinupbet są transmisję z praktycznie wszystkiego, tylko często zaczynają się kilka minut po rozpoczęciu meczu
psychol32 psychol32:
Można wejść na stronę buka i oglądać bez klikania w reklamy
guriii guriii:
U buków niektórych możesz mecz zobaczyc
guriii guriii:
@wilku1407, Nie pokazuje
guriii guriii:
Kuźwa a żem nie wierzył w Pilzen bo mimo że wygrali poprzedni mecz to statystyki nie przekonywały mnie 😒
qkens1986 qkens1986:
A nie sorry teraz padł niecelny hehe
qkens1986 qkens1986:
Lincoln jeszcze strzału nie oddali w tej połowie 😂
K kubaion:
Jednak warunki daja o sobie znac
K kubaion:
AEK cisnie teraz
D damian365:
Tobol bardzo madrze gra przeciwko Lincoln, daja im prowadzic pilke malo.biegaja, czekaja cierpliwie z kontra. Mecz identyczny jak grala Europa FC u sibie z Vikingurem (1:2)
deepred deepred:
Miło :]
deepred deepred:
As a gesture of goodwill, this selection has been settled as a win.
deepred deepred:
W ogóle b365 pierwszy raz w życiu rozliczył mi krecz jako zwycięstwo
deepred deepred:
OFNER! NICE
I isaacofuluru:
Nie wiem ile musieliby na tym handlu zarobić, żeby im się to opłaciło, skoro awans do play-offów o Ligę Mistrzów to już jest kilka milionów Euro. Potem gra w fazie grupowej (LM lub LE), promocja zawodników, punkty do rankingu...
I isaacofuluru:
Od reformy Platiniego, czyli od 2009 roku Dinamo ani razu nie odpadło na etapie 2 rundy eliminacji do LM, a Wy tutaj o handlu spekulujecie...
guriii guriii:
To stary dziad jakiś
P p1otr:
@gubernator_nh, zobacz sobie jak wygląda prezes dynama i będziesz wiedział czy handel czy nie 😉
guriii guriii:
A co myślicie o tym żeby na jutro dać awans Zurichu i Ferencvaros?
I isaacofuluru:
H hagi84, Tak naprawdę to, czy kurs jest zaniżony, czy nie - to jest trochę pojęcie względne. Każdy ma swoje spojrzenie na dany mecz, tutaj naprawdę trudno mówić o obiektywizmie.
H hagi84:
nie ma zadnego sensu grac zanizone kursy
I isaacofuluru:
H hagi84, Jak ktoś potrzebuje do AKO bez podatku i czuje, że mu to wejdzie, to zawsze jest sens.
H hagi84:
super
H hagi84:
gosc pisze, ze kursy na zagrzeb rosna co nie ma sensu, a jaki jest sens grania na chorwatow po 1,4?
I isaacofuluru:
Ogółem oni w zeszłym sezonie bazowali na defensywce. W tym jest identycznie. Trzy mecze w eliminacjach - wszystkie poniżej 1.5. Maribor też z Soligorskiem niskie wyniki. Under również powinien się tu obronić. Ja tu widzę takie 1/2-0 dla gospodarzy. Więc opcji na ugryzienie tego meczu jest kilka, kwestia tylko tego, która z nich się opłaca.
I isaacofuluru:
paga paga, Niby Sheriff się wyprzedał, ale w pierwszym meczu dominował. Maribor nie zrobił nic. Liga w Słowenii poszła ostatnio w dół mocno. Jeszcze z drugiej strony - Sheriff się wyprzedał, ale sprowadził nowy zaciąg. Jak znowu trafią z transferami, to znowu mogą coś ugrać. Tak, czy inaczej, na Maribor powinno wystarczyć.
'Corek 'Corek:
Maribor +1.0 nie wygląda również źle
'Corek 'Corek:
Maribor under 1.0 gol ( w przypadku 1 - zwrot)
'Corek 'Corek:
Maribor nie istniał na własnym stadionie, cenią ten remis i bts-no wygląda całkiem
M Mendieta1992:
Wie ktoś może czy korty bab ruszą dziś w Warszawie?
psychol32 psychol32:
Ale to taka moja opinia bo klubu z Mołdawia po tak śmiesznym kursie bym nie dotknął
psychol32 psychol32:
Po mojemu to szeryf jest mocniejszy
paga paga:
Zastanawiam się nad tym spotkaniem bo Sheriff trochę jedzenie na opinii z zeszłego sezonu. Sprzedali najlepszych zawodników, gdyby nie fakt, że grają z mega chimerycznym Mariborem to również bym grał awans lub X2. Maribor zagra u siebie piach, żeby za moment wygrać na wyjeździe. Chora ekipa do obstawiania. Tam może być wszystko, choć kolega ma rację, w pierwszym spotkaniu Słoweńcy za wiele nie mieli do powiedzenia.
Siara_89 Siara_89:
A
Siara_89 Siara_89:
Co Wy tak wszyscy gracie ten awans Mariboru bo nie rozumiem. Przecież w pierwszym meczu Sherrif grał lepiej, dzisiaj grają u siebie i pewnie to wykorzystają
T trema11:
Lincoln wygra min 2 golami,kurs 5.7
T trema11:
Shkupi awans + Awans Maribor ako ponad 20.
didier_drogba didier_drogba:
Ludogorec win 2,25+ w meczu Dinama +2,5 bramki 1,78 taki dubelek
his_airness his_airness:
@ten-typ-tak-ma, Będę coś lepił po 16-stej to sprawdzę, dzięki
his_airness his_airness:
@gubernator_nh, luz, ja szukam czegoś, bo nie widzę nic sensownego w 1X2, nieopłacalne kursy
K kubaion:
Ktos ogladal pierwsze spotkanie Pilzno - HJK? Czesi chyba z o wiele wiekszym potencjalem
noone noone:
gubernator jakies peffki dzis z pilki /
his_airness his_airness:
Może kartki albo rożne
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
0:1 koniec ehh
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Chiny Wuhan - Dandong 0:1 86' over 1,5 dajecie zarazy !!
adammj adammj:
AKO 4.65 Midtjylland ,Sheriff ,Dinamo Z. na zwycięstwo ,co sądzicie ?
Do góry Bottom