Pięknie Rapid, jeszcze Broendy awans i 5 k wpadnie. Uwielbiam grać w wakacje polskie ekipki w pucharach. Nie wiem skąd tam takie kursy, a 3.6 w pierwszym spotkaniu na Broendby to był jakiś żart. X2 po 1.75 weszło jak w masełko.
Brawo dla Rakowa, mimo "pewnego" awansu wywalczylil kolejne punkty do rankingu. Takie druzyny chce widziec w pucharach, a nie gwiazdeczki Paprzykarza z najlepszym skrzydlowym na czele
Ja pamiętam 2013 rok, jak polegli z Gefle po remisie u siebie. Być może będzie deja vu. Ale piłka w Norwegii się rozwinęła. Viking pewnie gra na sztucznej murawie.
siarex8, Astana tutaj nie strzeli nic. W ogóle nie umieją wejść w pole karne, a nawet jak już jakiś szczur doleci, to Kovacević jest strasznie pewny. Mi zostaje liczyć na czerwo. Stoper Astany dostał żółtko w doliczonym pierwszej połowy. Może skompletuje.
@gubernator_nh, nie wyobrażam sobie stawiać kuponu za takie pieniądze. Chociaż z drugiej strony Cancun też pisał, że stawia kupony za 20k, a wiemy jak było. Oczywiście nie twierdzę, że u Cb tak nie jest. Ale jak mówię. Dla mnie to niewyobrażalne pieniądze
zellt, Tak szczerze to Brondby i Rapid nie pokazały w pierwszych meczach dość dużo, żeby na nich dziś stawiać. Ja wiem, że grają z polskimi klubami, ale nawet my nie będziemy wiecznymi frajerami.