>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

H haparoiden:
W sensie dla Brøndby
H haparoiden:
Pogoń karny xd
guriii guriii:
paga paga, I jakby rapid tak zagrał tydzień temu jak dziś taśma na 10k by weszła 🤣
paga paga:
Pięknie Rapid, jeszcze Broendy awans i 5 k wpadnie. Uwielbiam grać w wakacje polskie ekipki w pucharach. Nie wiem skąd tam takie kursy, a 3.6 w pierwszym spotkaniu na Broendby to był jakiś żart. X2 po 1.75 weszło jak w masełko.
M mcz:
rapid karny xD
M mcz:
dzień konia dla polskich drużyn się skończył. wszystko wraca do normy
H haparoiden:
I Rapid 1:0
I isaacofuluru:
Zasugerowałem się programem TV.
I isaacofuluru:
A nie, jednak jest Pogoń
E energy:
ten bramkarz Batumi, jeśli wierzyć statysykom z flashscore; poprzedni sezon 3 mecze ligowe, wczesniejszy 2
I isaacofuluru:
Grekom się super sezon zapowiada.
I isaacofuluru:
PAOK w papę. Ale mam dzisiaj skuteczność.
I isaacofuluru:
TVP to stan umysłu. Pokażą drugą połowę Lecha niegrającego o nic, zamiast puścić od początku mecz Pogoni.
K kubaion:
No wcisneli w koncu
K kubaion:
Sparta jak Rapid, przewazaja mocno ale nie moga trafic
K kubaion:
Molde dostaje w molde jak na ten moment
dspk666 dspk666:
K kubaion, dali by im stadion i Lm jak w banku na przestrzeni lat w Czestochowie
K kubaion:
Brawo dla Rakowa, mimo "pewnego" awansu wywalczylil kolejne punkty do rankingu. Takie druzyny chce widziec w pucharach, a nie gwiazdeczki Paprzykarza z najlepszym skrzydlowym na czele
K kubaion:
Basaksehir gol!
Thalion Thalion:
Jakie wy tu glupoty wypisujecie to sż czasem fajnie poczytac haha
Thalion Thalion:
Auto.aty maja zwykle od 92-96% zwrotu
Siara_89 Siara_89:
H hagi84, Raków nic nie musi właściwie. Ta bramka też taka podarowana trochę przez Astane.
H hagi84:
tam jakby caly dzien grali to by overa nie zrobili
Siara_89 Siara_89:
Wydaje się, że to mecz do pierwszej bramki. Coś czuję, że Raków sobie dowiezie te 1:0
I isaacofuluru:
H hagi84, Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Sam wtopiłem. Myślałem, że Astana tu będzie gryźć trawę, a oni sobie grają jak sparing na orliku.
H hagi84:
no to zes chlopie namowil mnie na ten over, a tam graja jak za kare
I isaacofuluru:
Oby Ci to weszło, ale ja bym takiego kuponu nie zagrał. Tyle chcę powiedzieć.
I isaacofuluru:
Ja pamiętam 2013 rok, jak polegli z Gefle po remisie u siebie. Być może będzie deja vu. Ale piłka w Norwegii się rozwinęła. Viking pewnie gra na sztucznej murawie.
I isaacofuluru:
Siara_89 siarex8, Bukmacherka też jest tak ustawiona. Buki mają swoją marżę.
Siara_89 Siara_89:
I isaacofuluru, trzeba być debilem żeby grać na automatach. Przecież te maszyny są ustawione żeby generować zysk
I isaacofuluru:
Jak pójdziesz gdzieś do salonu gier na automaty, to masz ze 30% że coś wygrasz. Tylko czy wiara pomoże, jeżeli będziesz grał regularnie?
I isaacofuluru:
Siara_89 siarex8, Zawsze warto wierzyć, ale w długoterminowej perspektywie to wiadomo jak to się skończy.
Siara_89 Siara_89:
I isaacofuluru, trzeba wierzyć. Wczoraj Zurych mi uratował kupon w 95'. Także jest nadzieja
B brajan82:
Raków jeszcze odpuści, zobaczycie. Tylko czy Astanie będzie się chciało cokolwiek.
I isaacofuluru:
Siara_89 siarex8, Astana tutaj nie strzeli nic. W ogóle nie umieją wejść w pole karne, a nawet jak już jakiś szczur doleci, to Kovacević jest strasznie pewny. Mi zostaje liczyć na czerwo. Stoper Astany dostał żółtko w doliczonym pierwszej połowy. Może skompletuje.
Siara_89 Siara_89:
lukaszpro lukaszpro, zależy dla kogo. Dla mnie tak. Najwięcej w swojej karierze typerskiej postawiłem 750 zł. Przegrałem.
I isaacofuluru:
lukaszpro lukaszpro, Zależy na jaki typ. Tutaj jest takie AKO sklejone na wiarę. To żaden insajder.
zellt zellt:
Tylko Pogon na wyjazdach nie jest taka mocna
E energy:
Ten covatti miał nie jechać dziś
Siara_89 Siara_89:
Mam pograne 1X Astana, ale widzę że ciężko może być. Grają ryż
lukaszpro lukaszpro:
Siara_89 siarex8, nie przesadzaj, ze 2k to kosmiczny zaklad
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, wierzę na słowo. Nie mam powodów żeby nie wierzyć
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, No właśnie z tym Brondby. Grali chaotycznie. Jak Pogoń w drugiej połowie wyszła wyżej, to piłki nie powąchali.
I isaacofuluru:
B brajan82, Jakie robi?
B brajan82:
I isaacofuluru, przecież Gubi podawał jakiś czas temu jakie wypłaty robi miesięcznie :)
I isaacofuluru:
Siara_89 siarex8, Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jeszcze ze 2 kadencje PiSu i wszyscy będziemy grać kupony za 2K.
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, nie wyobrażam sobie stawiać kuponu za takie pieniądze. Chociaż z drugiej strony Cancun też pisał, że stawia kupony za 20k, a wiemy jak było. Oczywiście nie twierdzę, że u Cb tak nie jest. Ale jak mówię. Dla mnie to niewyobrażalne pieniądze
I isaacofuluru:
M mcz, Podarowane przez Lechię. Lechia miała setę Paixao. Dziś będzie mocniejsza. Blisko 50/50 ten mecz.
I isaacofuluru:
Ja optymistycznie liczę, że ktoś z dwójki Pogoń/Lechia awansuje.
M mcz:
rapid w pierwszym meczu miał co najmniej 2 sety, dzisiaj to się zemści pewnie
I isaacofuluru:
zellt zellt, Tak szczerze to Brondby i Rapid nie pokazały w pierwszych meczach dość dużo, żeby na nich dziś stawiać. Ja wiem, że grają z polskimi klubami, ale nawet my nie będziemy wiecznymi frajerami.
M mcz:
tja, malmo też miało wygrać
zellt zellt:
Kurs 10,53
zellt zellt:
Mysle o Broendby win + Rapid awans + Lech over 1,5
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, Nieistotne, ale ciekawe ;)
I isaacofuluru:
zellt zellt, Ja zagrałem Lecha po 3.15 w TOTALbet
zellt zellt:
Lech w zasadzie tylko z Ishakiem na lawce wiec ?
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, To ile Ty zarabiasz, że takie kupony grasz za takie stawki?
Siara_89 Siara_89:
@gubernator_nh, ten ostatni kupon w temacie dałeś za 2k?
I isaacofuluru:
@gubernator_nh, Brondby, Sparta i Mura ryzykowne
Do góry Bottom