>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

jozzy22 jozzy22:
Wiadomo że nie było ale takie były decyzję "gory". Liga a puchary to jednak inna bajka i nie ma co porównywać. A czy kręcą wały?
I isaacofuluru:
I czy było to niesprawiedliwe?
I isaacofuluru:
Swojego czasu w Ekstraklasie nie mieliśmy VARu na wszystkich meczach.
I isaacofuluru:
Żeby nikt nie był pokrzywdzony - przekręcimy każdego. Równość wg UEFA.
I isaacofuluru:
jozzy22 jozzy22, Ale co to za równość? To jest jakieś wypaczenie równości. Czyli UEFA jawnie się przyznaje do tego, że w meczach bez VAR-u kręci wały?
jozzy22 jozzy22:
I isaacofuluru, zdaje się że chcieli poprostu zachować równość dla wszystkich. Albo wszyscy albo nikt
I isaacofuluru:
Chyba lepiej zagrać 75% spotkań eliminacyjnych z VAR-em, niż 100% bez niego. To, że jakieś rozwiązanie nie jest idealne, nie oznacza, że nie należy go stosować.
I isaacofuluru:
Wystarczyłoby, żeby UEFA przed startem eliminacji zebrała deklaracje od wszystkich klubów, czy są w stanie zorganizować wozy VAR na domowych meczach. Te, które złożyłyby taką deklarację, dostałyby sędziów, którzy mają doświadczenie w jego obsłudze.
I isaacofuluru:
his_airness his_airness, Ja tego nie rozumiem. Nie wiem dlaczego fakt, że nie we wszystkch europejskich krajach obsługują VAR, jest przeszkodą ku temu, żeby był on tam, gdzie go obsługują.
everto everto:
cze all zagłada tu gosciu od siaty plazowej?
lukaszpro lukaszpro:
C Cybiskorpion, byl spory na live bardzo
C Cybiskorpion:
Jaki był najwyższy kurs na Misolica ??? Było chyba z 15 nie?
his_airness his_airness:
Piękne drukowanko w Gdańsku wczoraj. Chodzę wkur#iony od karnego z kapelusza dla Rapidu i braku karnego na Flavio...
zellt zellt:
H
psychol32 psychol32:
M Mendieta1992, jak to wirtualne rozgrywki
M Mendieta1992:
@Babek, Wielkie dzięki
M Mendieta1992:
Legion - Lions
M Mendieta1992:
Panowie znajdę gdzieś Siatkówkę przebieg meczu Rosja Liga Pro??
paga paga:
Jeden kupon 5 k na plus, drugi podobny z dokładką Sparta awans mnie mrozi po tym jak obrońca Pragi dał dupy w 91 minucie meczu.
K kubaion:
Szkoda Lechii, jednak przeciwnik był w zasięgu. Nie ma co szukać wymówek bo wynik to wynik, ale gdyby decyzję sędziego były prawidłowe, mogłoby być pięknie. Panom Paprykarzom mówimy do widzenia, momentami zerkając na ich mecz nie wyglądało to najgorzej, ale oby już nigdy nie dostali szansy gry w pucharach. Gwiazdeczki z turbo przygłupem na czele
didier_drogba didier_drogba:
tam błąd obroncy Sparty a na wideo caly czas pokazuja bramkarza jakby on czyms zawinil
I isaacofuluru:
@ten-typ-tak-ma, Drugi gol dla Brondby też niczego sobie. Piękny lobik za linię obrony.
E energy:
No co, zwykle podanie do nogi :D
I isaacofuluru:
WIdzę ich w 4 rundzie gładko.
I isaacofuluru:
guriii guriii, Moim zdaniem Raków jest taką ekipą. Grają powtarzalnie. Zwłaszcza w meczach pucharowych.
E energy:
Molde teraz z Węgrami, bardzo możliwe że sobie poradzą
E energy:
Norwedzy zadomowią w pierwszej 15 lig
guriii guriii:
Ja akurat lubię zajrzeć do skandynawskiej piłki
I isaacofuluru:
guriii guriii, Ja nie znam dobrze tej drużyny. Może być tak, jak mówisz, ale nie wiem dokładnie co grali.
guriii guriii:
dziś z resztą też można było ale nie byłem przekonany bo po co mieli gnać jak 3 bramki przewagi
guriii guriii:
Na molde tydzień temu można było zarobić fajnie bo nawet jak przegrali połowę to wiedziałem że maszyna zaraz zostanie odpalona i cyk 4 bramy
E energy:
Chorwaci -2 Hmm
guriii guriii:
w LKE z tych meczy z takich ogarniętych drużyn to co tam mamy Molde na pewno sie zalicza
B brajan82:
Z Malty dwie drużyny awansowały. Silna liga.
guriii guriii:
I isaacofuluru, To racja
guriii guriii:
i AZ ALKMAR zamknął tysiak do przodu!
I isaacofuluru:
E energy, W eliminacjach LM nie jest inaczej. Chodziło mi o ogólnie pojęty poziom tych drużyn. Bo czym taki Osijek różni się od np Maccabi Haify?
E energy:
Toż już któryś raz podkreślam że to tylko 3 liga :)
I isaacofuluru:
Drużyny, które wiedzą, co mają robić - to wyjątki na tym etapie.
I isaacofuluru:
Wszyscy grają na wynik, bez żadnego stylu.
I isaacofuluru:
E energy, Moim zdaniem na takim poziomie wyceny nie mają wiele do rzeczy, bo jest niska kultura gry.
I isaacofuluru:
E energy, Rok temu Kazachowie odpalili Hajduka. Czyżby teraz poleciał Osijek?
E energy:
Oni wyceniani wyżej niż choćby Lech czy Raków, wiem, to tylko takie orientacyjne ale jednak. Przed dwumeczem na awans Kazachów było w granicach 5.5
E energy:
Osijek co odwala, ah ten poziom tych rozgrywek
I isaacofuluru:
Martin Bukata, Martin Mikovic, Samuel Stefanik
I isaacofuluru:
guriii guriii, Trnava znów ma w składzie kilka odpadów z Ekstraklasy. A nawet takich, którzy się na Ekstraklasę nie załapali (Miłosz Kozak).
psychol32 psychol32:
Remis przywiozą, może jakie 1-0
psychol32 psychol32:
Lech na wyją, dach bez szału
E energy:
Lech tak
guriii guriii:
a lech coś czuję że zamknie sprawę pierwszym meczem
didier_drogba didier_drogba:
na Raków @2,25 grająw Trnavie
guriii guriii:
no raków powinien sobie poradzić aczkolwiek myślę że to nie będzie takie łatwe jak teraz
E energy:
Ciekawe co to za zespół ta Trnava, Legię już zdążyli wyeliminować i to nie tak wcale dawno. Wyceniani na dolną połowę ekstraklasy Hmm
guriii guriii:
no ale tak patrze pogoń i tak by miała cięzko bo kolejna byłaby z basel
H haparoiden:
Gdyby to Lech grał ze Słowakami, to trochę bym się obawiał, ale Raków powinien sobie poradzić. Lech z Islandczykami też, jeśli ich nie zlekceważą, to nie powinno być powtórki ze Stjarnan
guriii guriii:
trnava
guriii guriii:
aa no i tranava
guriii guriii:
z rejkjawikiem powinno być łatwo
I isaacofuluru:
guriii guriii, Ja nawet nie biorę pod uwagę, by Raków i Lech nie przeszli następnej rundy. Trnava i Vikingur.
guriii guriii:
Ciekawe jak dalej naszym pójdzie
Do góry Bottom