>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

D dzidzok:
Niewiadomo z tego, co mi wiadomo.A raczej aktualnie to nie gra
louisarmstrong louisarmstrong:
Czy ktoś coś wie na tema udzialu Djokovica na US Open?
D dzidzok:
13/18 gemow to breaki 😁
psotnick psotnick:
Teraz mecz Baindl - Bogdan to WTA w najlepszym klasycznym wydaniu. 3-4 dla Bogdan, wszystkie gemy to przełamania. Ciekawe która zrobi "brejka" i wygra swój serwis :)
kamil7600 kamil7600:
z tego co pamietam to Rakow wlasnie przegral misia bo sfrajerzyl w ostatnich kolejkach z tragicznym zaglebiem i slaba cracovia
O omgasontherive:
psychol32 psychol32, co to za krzaki? Ruskie?
psychol32 psychol32:
Nawet kot nie wyżyje przy jednej dziurze
psychol32 psychol32:
to załóż
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, pisałem wczoraj to dostałem odpowiedz że bukmacher na bieżąco dodaje ofertę i żeby śledzić ale nie dali nic. Nie mam konta w tych które wymieniłeś
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, zapytaj na czacie czy mogliby dodać do oferty te turnieje
psychol32 psychol32:
ale tylko live
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, betitall, pledoo, pinupbet i wszystkie inne z tym softem
adik1992 adik1992:
jakiś buk ma w ofercie eurobasket u18 w kosza? u ruska nie ma
psychol32 psychol32:
Klimala wsadzi że 3 gole i pokaże farselonie miejsce w szeregu
E energy:
Konkretnie korygowane są obecnie kursy na Barcelonę. Mi się udało złapać 1.85 HCP -1.5
I isaacofuluru:
Jutro Miedź, w czwartek Raków. Takie widzę prezenty kursowe od buków. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
paga paga:
tacie, gdyby Wojtek grał w dzisiejszych czasach to byłby jednym z najlepszych skrzydłowych.
paga paga:
Myszor to kozak po rscie
'Corek 'Corek:
Napisałem kilka słów w dziale tenisa, pierwszy post tak apropo i prowadząc 😂
'Corek 'Corek:
@ten-typ-tak-ma, mi to wychodzi, nie wiem jak innym
I isaacofuluru:
A tak zupełnie serio - dopiero teraz widać, jaki to był szkodnik.
I isaacofuluru:
Oh wait - to roślinka Probierza zaczęła wreszcie kiełkować.
I isaacofuluru:
Filipiak idzie na majstra
'Corek 'Corek:
+4.5g
'Corek 'Corek:
Panowie na jutro gorąco polecam Tenis; Wang Q +4
Cabron Cabron:
Cracovia 3 mecze komplet punktów i bilans bramkowy 7:0 👏👏👏
'Corek 'Corek:
Ma ktoś coś na nocke do dubla?
'Corek 'Corek:
Cracovia żałuję że DNB a nie czysto, akc
jaszczii jaszczii:
Wielka Cracovia!
Cabron Cabron:
Ten Japończyk Oshima z Cracovii zajebisty. W defensywie mega pracuje , a z przodu rabina wypracowuje sytuację kolegą
'Corek 'Corek:
Nie istotne, najważniejsze że ✅
Thalion Thalion:
Wszyscy faworyci w tym pucharze Irl po 3,4 i 5 do zera a ten podsny typ na forum 2:1 haha
'Corek 'Corek:
Niestety wyjazd do Holandii za dwa tygodnie i koniec lenia
'Corek 'Corek:
Dokaldnie tak hahaha
'Corek 'Corek:
@Psychosocial dzięki za tą Irlandie! Ostatnie trzy dni 9/9 🥰
I isaacofuluru:
@ten-typ-tak-ma, Tym lepiej, że nie ma dośrodkowań. Jeżeli mają dobrych skrzydłowych, to tę przewagę można wykorzystać w bardziej efektywny sposób. Prowadzą 2-0, więc chyba wiedzą co robią.
Cabron Cabron:
@ten-typ-tak-ma, przypadkiem nie robisz kompletu punktów po 3 kolejkach i być może bez straty bramki
Cabron Cabron:
@ten-typ-tak-ma, no już nie przesadzajmy. Cracovia na taki styl. Real w taki sposób ligę mistrzów wygram
K kubaion:
Dzisiaj i w sumie nie tylko dzisiaj, drużynowo to tak się odwala na tym SON. Oby jutro było lepiej
Siara_89 Siara_89:
K kubaion, no i wszystko jasne. Swoją drogą duże szczęście w tym typie. Bo to co mieli Łotysze w ostatnim swoim biegi ze Szwedami i jak to zesrali to masakra
K kubaion:
Bo wygrali bezposredni
Siara_89 Siara_89:
B bosky, dlaczego Wielka Brytania jechała w barażu skoro miała tyle samo punktów co Łotwa ?
B bosky:
Wielka Brytania wygrała bieg między nimi
S spider-official:
Ale Brytyjczycy jeszcze pojadą, więc chyba zapunktuja. Tak wydaje mi się.
paga paga:
Tyle ile Legia mi zabrałaś kasy w tamtym sezonie to Bóg jeden wie. Widzę, że w tym nic się nie zmienia.
Siara_89 Siara_89:
S forrest_gump, oglądałem właśnie te zawody U21 i chciałem się zapytać jak rozlicza H2H Wielka Brytania - Łotwa? Wynik z tego co kojarzę był 28-28
S spider-official:
Co chcesz
Siara_89 Siara_89:
Jest ktoś na czacie z działu żużel?
I isaacofuluru:
@ten-typ-tak-ma, Wrzutki to broń cieniasów. Poważne drużyny wprowadzają piłkę w pole karne rywala w sposób kontrolowany. Wiem, że Cracovia taką nie jest, ale to nie znaczy, że ma wiecznie uprawiać Probierzowską siermięgę.
I isaacofuluru:
Jakby co, to polecam ten bet.
I isaacofuluru:
Gdzie mają zdobywać punkty, jak nie w takich meczach? Ambicji na pewno nie zabraknie, bo beniaminków specjalnie motywować nie trzeba. Dla mnie jutro czysta jedynka. Być może nawet z handicapem.
I isaacofuluru:
Nie wiem. Pierwszą ligę roznieśli. Nie tylko punktowo, ale też stylem gry. Transfery lepsze, niż niejedna ekipa celująca w mistrzostwo. Na papierze zgadza się wszystko.
I isaacofuluru:
Tak to czuję.
I isaacofuluru:
Miedź będzie rewelacją tego sezonu jak Radomiak w ubiegłym.
I isaacofuluru:
Thalion Thalion, Stawiaj. Ja ostatnio mam kiepską passę, ale jak zobaczyłem ten kurs, no to nie przeszedłem obojętnie.
I isaacofuluru:
Dla mnie Miedź to może być taki projekt jak Raków nawet. Wiadomo, że na dziś nie są tak mocni, ale mają wszystkie dane ku temu, żeby się spokojnie utrzymać. A Warta? Na teraz trudno znaleźć słabszą ekipę od nich.
Thalion Thalion:
I isaacofuluru, no to juz wiem zeby stawiac odwrotnie ;P
B brajan82:
lukaszpro lukaszpro, było rozkminiony przed meczem.
I isaacofuluru:
Miedź się postawiła Radomiakowi na wyjeździe, który było nie było - kadrowo jest ze 2x mocniejszy od Warty.
I isaacofuluru:
Co myślicie o kursie na wygraną Miedzi z Wartą? Przeglądałem sobie jutrzejsze mecze i pomyślałem - Warta w rozsypce, Miedź zaorała I ligę, zrobiła ciekawe transfery, będzie poniżej 2.00 na 1. A tu 2.55 można nawet złapać.
Do góry Bottom