Teraz mecz Baindl - Bogdan to WTA w najlepszym klasycznym wydaniu. 3-4 dla Bogdan, wszystkie gemy to przełamania. Ciekawe która zrobi "brejka" i wygra swój serwis
psychol32, pisałem wczoraj to dostałem odpowiedz że bukmacher na bieżąco dodaje ofertę i żeby śledzić ale nie dali nic. Nie mam konta w tych które wymieniłeś
@ten-typ-tak-ma, Tym lepiej, że nie ma dośrodkowań. Jeżeli mają dobrych skrzydłowych, to tę przewagę można wykorzystać w bardziej efektywny sposób. Prowadzą 2-0, więc chyba wiedzą co robią.
Kkubaion, no i wszystko jasne. Swoją drogą duże szczęście w tym typie. Bo to co mieli Łotysze w ostatnim swoim biegi ze Szwedami i jak to zesrali to masakra
@ten-typ-tak-ma, Wrzutki to broń cieniasów. Poważne drużyny wprowadzają piłkę w pole karne rywala w sposób kontrolowany. Wiem, że Cracovia taką nie jest, ale to nie znaczy, że ma wiecznie uprawiać Probierzowską siermięgę.
Gdzie mają zdobywać punkty, jak nie w takich meczach? Ambicji na pewno nie zabraknie, bo beniaminków specjalnie motywować nie trzeba. Dla mnie jutro czysta jedynka. Być może nawet z handicapem.
Nie wiem. Pierwszą ligę roznieśli. Nie tylko punktowo, ale też stylem gry. Transfery lepsze, niż niejedna ekipa celująca w mistrzostwo. Na papierze zgadza się wszystko.
Dla mnie Miedź to może być taki projekt jak Raków nawet. Wiadomo, że na dziś nie są tak mocni, ale mają wszystkie dane ku temu, żeby się spokojnie utrzymać. A Warta? Na teraz trudno znaleźć słabszą ekipę od nich.
Co myślicie o kursie na wygraną Miedzi z Wartą? Przeglądałem sobie jutrzejsze mecze i pomyślałem - Warta w rozsypce, Miedź zaorała I ligę, zrobiła ciekawe transfery, będzie poniżej 2.00 na 1. A tu 2.55 można nawet złapać.