>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

I isaacofuluru:
Choć wiadomo, że pewnie się coś jeszcze dorzuci. Kurs na Wisłę Płock jutro wygląda całkiem, całkiem. Nie wiem, czy Lech znów nie sfrajerzy. Chimeryczni są. A Wisła póki jedzie na euforii - będzie groźna. Aż do pierwszej wtopy. Później pewnie wróci przeciętniactwo. Choć też trzeba pochwalić, że wzięła młodego trenera spoza karuzeli.
noone noone:
ok dzieki
I isaacofuluru:
noone noone, Ja mam pogranego dubla: Miedź wygrywa z Wartą i Raków wygrywa w czwartek z Trnavą. Na razie tylko tyle, chcę iść w jakość, a nie w ilość.
I isaacofuluru:
noone noone, I ligą się nie interesuję. Ekstraklasą tylko dlatego - że europejskie puchary to mój konik. A ona jest jakby częścią. Z punktu widzenie kibica, nawet najważniejszą.
noone noone:
Ruch - Puszcza
noone noone:
do ako dalem z dnb
noone noone:
a jak jestes w temacie to Ruch to dobry trop ?
noone noone:
no pewnie
I isaacofuluru:
Ostatecznie każdy bierze sam odpowiedzialność za swoje bety. Ja próbuję dzielić się swoimi spostrzeżeniami. Jeżeli ktoś uzna, że mają one sens, to sobie zagra. Dla kogoś na pewno piszę bez sensu, ale w takim przypadku wystarczy zignorować te posty.
noone noone:
ok ok dzieki wielkie
I isaacofuluru:
Inaczej powiem - niekoniecznie musi się sprawdzić, bo to piłka nożna, bo to Ekstraklasa. Ale moim zdaniem warto to zagrać.
I isaacofuluru:
Wejść nie musi, ale value olbrzymie.
I isaacofuluru:
A motywację Miedź ma - pierwszy mecz u siebie po awansie. Rywal do skubnięcia. Wysokie morale po głośnych transferach. Ciekawe wejście w ligę remisem w Radomiu. Na papierze - zgadza się wszystko. Buki płacą 2.60. Dla mnie typ weekendu.
I isaacofuluru:
Warta - mecze domowe poza swoim miastem. Kadra? W tej chwili zawodnicy muszą nawet grać na nieswoich pozycjach, bo takie są ubytki. Chyba jest nawet gorzej, niż w Stali Mielec. Ok - mają obiecującego trenera, który ich utrzymał w zeszłym roku. Ale teraz zaczynają się nowe rozgrywki, inny poziom trudności. Z Wisłą Płock wyglądali tragicznie. Ok - to jest Ekstraklasa, ale ja przy typowaniu zawsze biorę w pierwszej kolejności motywację.
I isaacofuluru:
Każdy patrzy na Miedź i widzi nieduży klub z niedużego miasta. Ale patrząc głębiej - organizacyjnie jest to czołówka Ekstraklasy. Kadrowo - przynajmniej środek tabeli.
noone noone:
ja tak ekstraklasy nie sledze to dzieki
I isaacofuluru:
Motywacji nie zabraknie. Bo jeżeli beniaminek gra mecz u siebie z ekipą do ugryzienia, to będą zasuwać, byle podnieść te 3 punkty. To początek sezonu, będzie frajda z racji gry w najwyższej klasie rozgrywkowej.
I isaacofuluru:
Młody trener spoza karuzeli - to też jest dość istotne.
I isaacofuluru:
Wiadomo, że nie musi wejść, ale płacą 2.60. Po mojemu, to powinno być 1.80. Miedź będzie rewelacją tego sezonu - takie są moje odczucia.
I isaacofuluru:
Miedź rozniosła pierwszą ligę. Organizacyjnie to jest drugi Raków. Zobaczcie na ich transfery. Przecież to są 2x lepsze wzmocnienia, niż poczyniła Legia.
I isaacofuluru:
noone noone, Dla mnie to bet weekendu. Ja gram na Miedź, a nie przeciwko Warcie.
kamil7600 kamil7600:
Co te Leverkusen z beniaminkiem 3 ligi niemieckiej tak dostaje
noone noone:
miedz ma szanse to ugrac?
E energy:
angielska Tarcza Wspólnoty z kartkami +1.5 i Miedź 1X pograne przeze mnie ako 1.91
B brajan82:
'Corek 'Corek, jaki masz problem, ze kolunio daje typy i komentuje co i jak?? Nie chcesz, nie czytaj.
D Dyscyplina:
Dobrze to wyglada, na pewno warte zaryzykowania
jaszczii jaszczii:
zilzil zilzil, Unibet kurs 8,00
zilzil zilzil:
W superbecie na L'pool-City, BTS&obie drużyny +1,5 kartki kurs 8. Osobiście widziałbym max 4,0 za takie coś, może komuś się spodoba zakład
'Corek 'Corek:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, Ty sam ze sobą rozmawiasz? To pisz takie wyznania sobie w pamiętniki
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Chiny 2:1 czyli win siadł , over nie i w Danii over 5,5 siadł ale 6,5 nie , a mieli jeszcze conajmniej z 3-4 mega sytuację żeby strzelic ale i tak jest pieknie . Dobra trzymajcie się nie będę spamil już ale.mam nadzieję że pomogłem 😉. Ogrywajcie panowie tam buków !! Bayer wlasnie 2:1 przegrywa więc jeszcze w Bayer wejdę @2,30! Powodzonka!
Nie zdążyłem nawet podać , Leverkusen przegrywał w 3 minucie w pucharze Niemiec 1:0 i dawali na win Bayeru @1,70 toz to promo raczej było. A już 1:1
Dzisiaj pięknie typy siedzą
W Danii 1:5 ! Jeszcze raz !
W Danii już 1:4 i 75 ' dawać jeszcze jedna ,a najlepiej dwie!
Jaszczii no i czułem ,że over 0,5 kuszące i madrito 1
jaszczii jaszczii:
wal śmiało :D
Ogląda ktoś United z Madrytem ? Wygląda tam na bramkę do końca meczu czy lepiej się nie pchać ?? Bo over 0,5 kusi
Jeszcze jeden mecz ,który oglądam i coś tu przeczuwam to Dania 1 liga Hillerod - Sonderjysk 1:3 50' (właśnie w trakcie pisania gospodarze bramkarz dostał red) i zagram tu over 5,5 @1,80 i delikatniej over 6,5 @3,40
Jinan 75' 2:1 ! Dawać na 3:1 i będzie pięknie
Rangers już się skończyło 1:2 ale i tak jest ładnie z tego meczu
W Chinach 2 liga Jinan - Quanzhou 1:1 67' . Kurs przed meczem był 1,15 do 15,25 i gospodarze niedawno strzelili na na remis . Ja tu widzę wygrana gospodarzy @1,80 i delikatniej over 3,5 @3,25
Tu padnie jeszcze jedna conajmniej więc over 3,5 @1,8
1:2 74' pieknie
B brajan82:
1:1 eeee jyz nie warto grać na win, bo słaby kurs
I isaacofuluru:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, No i masz
73' 1:1 dawać Rangersi!
'Corek 'Corek:
Podkreślając to że, w dalszym ciągu jest to ekstraklasa 😂
'Corek 'Corek:
Ja nie rozumiem, Mielec będzie gryźć trawe i grają Raków po ~1.40 śmiech na sali 😂
W Szkocji Livingston - Rangers 1:0 69'. Goście Cisna niemiłosiernie więc biorę X2 Rangers @1,80 i za drobniej Rangers win @4,50
psychol32 psychol32:
W poniedziałek będzie w Super Expressie. Rakow uwalił tysiące kuponów :LOL:
psychol32 psychol32:
Powinno
psychol32 psychol32:
Arsenal dojeżdża Sevillę. Jesus klasyczny hattrick w 5 minut
psychol32 psychol32:
Pewnie będzie jakaś rotacja
I isaacofuluru:
@ten-typ-tak-ma, Ja miałem na myśli mecz z Trnavą. Ligowego nie ruszam, bo dopiero co wrócili z Kazachstanu no i myślami są w pucharach.
D dzidzok:
Geerts co odwalil, co za gosc
psychol32 psychol32:
Bo nie chce mi się sprawdzać
psychol32 psychol32:
Ile na ten Raków dają
D Dyscyplina:
louisarmstrong louisarmstrong, na ta chwile nie zagra
'Corek 'Corek:
Widzę że masówka straszna na ten raków, to ja gram Raków przegra lub zremisuje
D dzidzok:
Geerts jazda