>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

I isaacofuluru:
B brajan82, W pierwszym meczu nie było rozdawania prezentów rywalowi. No i też udało się go bardziej zamknąć na swojej połowie. Oczywiście, że Pogoń zagrała słabiej w Danii. Wszystkie jej mankamenty zostały obnażone.
'Corek 'Corek:
Oczywiście że juniorka a seniorka to różnica, pod WARaUNKIEM że co seniorzy to nie jakieś +40 latki
Siara_89 Siara_89:
Psychosocial Psychosocial, no to zależy. Kiedyś grałem w piłkę w seniorskiej drużynie z Okręgówki. I załatwili Nam sparing z juniorami Warty Poznań, bo byli w okolicach na zgrupowaniu. Skończyło się 3:3, ale kondycyjnie to Nas zajechali. Technicznie też wyglądali dobrze.
Psychosocial Psychosocial:
Nie wiem czy kiedykolwiek grałes w piłke w jakimś klubie. Różnica między seniorami a juniorami dla mnie jest olbrzymia.
Graj co chcesz to jest fawotyt, pewniaków nie masz w tej branży
'Corek 'Corek:
Psychosocial Psychosocial, czysta jedynka śmiało?
'Corek 'Corek, Zapraszam do Irlandii
'Corek 'Corek:
W okolicach 1,50
'Corek 'Corek:
Witam, ktoś coś poleca do dubelka?
K kubaion:
Patrzac na to jak graly Francuzki przez te dwa sety, to naprawde watpie w nagle wyciagniecie. Z takiego fatalnego poziomu, nie ma szans
H haparoiden:
Biorąc pod uwagę, że to kobiety, to nie zdziwiłbym się, gdyby jednak skończyło się 2:3 xD
Thalion Thalion:
Ktos stawial 3:0 na Francje
K kubaion:
Przeciez to powinno byc 1,30
K kubaion:
kurs 2,05 na 3:0 dalej, ktos chyba nie oglada meczu haha
K kubaion:
Postaw na Francje to przynajmniej to Vw ktos zgarnie
better better:
gaz jak nic
better better:
@2.30 na Francuzkę warto imo
S sztabson_93:
Dantejskie sceny w Warszawie
K kubaion:
Robia je bez mydla
K kubaion:
Z calym szacunkiem do Czesia Langa ale nie mogli puscic tego programu w innym czasie na TVP Sport
Ori1995 Ori1995:
tzw pewki dnia francja 3-0 swiatek 2-0
Ori1995 Ori1995:
4-0 :D
K kubaion:
Ale Francuzki dostaja w siate
B brajan82:
I isaacofuluru, cxyli Pogon to samo co w pierwszym meczu?? Na nasza ligę działa w europucharach już mniej.
his_airness his_airness:
No były sytuacje, ale inaczej się gra przy 0-1, a inaczej przy 0-2, kiedy musisz o wiele bardziej ryzykować. Szkoda, że tak późno się obudzili. Żałuję, że Flavio nie grał od początku. Koperski też ładnie się pokazał po wejściu z asystą
I isaacofuluru:
Duńczykom też wczoraj wpadało wszystko, co mieli. A 2 gole dostali w prezencie. Taka jest piłka.
I isaacofuluru:
Pogoń zbyt naiwnie. Albo inaczej - Brondby okazało się zbyt wyrachowanym rywalem, do takiej gry. Bo samo klepanie nie zdaje się na wiele, jeżeli nie umiesz tego przekuć na gole. A Pogoń ma z tym problem. Klepie i klepie, od lewej do prawej - a ostatecznie kończy się to wrzutką do nikogo. Lub jak w lidze - piłkę musi wziąć Bichakhchyan i przyłożyć zza szesnastki.
I isaacofuluru:
his_airness his_airness, Lechia fajnie walczyła. Miała inicjatywę. Ale trochę też jest sobie winna. Bo oprócz karnego - były bardzo dobre sytuacje. Powiedziałbym setki, gdzie wystarczyło dostawić nogę. Zabrakło wykończenia, czyli niestety też umiejętności.
M mcz:
gdyby sędzia nie przekręcił była by rzecz wielka
M mcz:
gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
his_airness his_airness:
Jakimś*
his_airness his_airness:
Mnie to po prostu boli, bo już na jakiś weszło czytałem, że Lechia zgarnęła eurowpier*ol. Tak chyba uważają ci, którzy nie oglądali tego dwumeczu, a szczególnie wczorajszego spotkania. Można tak napisać o Pogoni wczoraj, ale nie o przekręconej przez sędziów Lechii. Zresztą, Lech został podobnie pokrzywdzony w meczu rewanżowym z Karabachem
Siara_89 Siara_89:
Witam! Macie coś Panowie ciekawego do dubelka na weekend?
slomiany400 slomiany400:
przecież ja nie ujmuje Vikingowi tylko śmieszy mnie to, co zrobiło tych dwóch gości, laga do przodu i czekasz spokojnie na dogrywke
I isaacofuluru:
slomiany400 slomiany400, Błędy zdarzają się na każdym poziomie. Nie róbmy też z Vikinga amatorów. To trzecia drużyna całkiem silnej ligi norweskiej. Sparta Praga wcale nie miała tego przejść spacerkiem.
slomiany400 slomiany400:
X2 miałem na kuponiku i taki piękny babol, pozazdrościć wyobraźni, żeby w 92 minucie pod bramką przy presingu sobie klepać
slomiany400 slomiany400:
wiem tylko, że Praga albo nie chciała grać w tych rozgrywkach albo bramkarz i obrońca byli mocno odklejeni, aż żałuje, że sprawdziłem, jak mi uwalili kupon na 1100e
I isaacofuluru:
slomiany400 slomiany400, Zapotrzebowanie w tym przypadku jakby kreuje się samo. Bo im poważniejsze rozgrywki, tym większa szansa, że są obsługiwane przez VAR. Tutaj nie trzeba byłoby nawet wybierać. Tak naprawdę wystarczyłaby gotowość pacjenta.
slomiany400 slomiany400:
ja dałbym lekarstwo dla 75 osób, a wybrałbym ich na podstawie zapotrzebowania w danym społeczeństwie ;)
jozzy22 jozzy22:
O aj wiemy o co kaman co rządzi światem i nie ma się co nad tym rozwodzić bo i tak jesteśmy najsłabsi w tej całej strukturze
I isaacofuluru:
jozzy22 jozzy22, Dlaczego? To jest akuratne porównanie. Oczywiście skala jest wyolbrzymiona. Ale taki mechanizm właśnie zachodzi.
jozzy22 jozzy22:
Chyba Cie jednak poniosło z tym porównaniem
I isaacofuluru:
No taka jest w tym logika. Przykro mi.
I isaacofuluru:
jozzy22 jozzy22, Wiem, ale to jest idiotyczne myślenie. To trochę tak, jakbyś miał 100 chorych i lekarstwo dla 75 z nich. Czy lepiej dać lekarstwo 75, a 25 skazać na śmierć. Czy może nie dać nikomu, żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony?
jozzy22 jozzy22:
Pełną zgoda ale jak mówię chodziło tylko o to żeby było rowno dla wszystkich i tyle
I isaacofuluru:
jozzy22 jozzy22, Ale tych rażących błędów jest kilka/kilkanaście razy mniej.
jozzy22 jozzy22:
Nawet w erze varu niektórzy popełniają błędy patrząc nawet na milion powtorek
I isaacofuluru:
jozzy22 jozzy22, VAR to dobre, skuteczne i sprawdzone rozwiązanie. Nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Nie widzę więc przeciwwskazań, żeby go nie stosować tam, gdzie się da.
I isaacofuluru:
Po każdym meczu się mówiło tylko o błędach sędziów.
jozzy22 jozzy22:
Wiadomo że jak się do czegoś przyzwyczaisz to później się bez tego trudno zyje
I isaacofuluru:
jozzy22 jozzy22, No żyło się. Tak jak po meczu Lechii z Rapidem. Przecież jeszcze nie tak dawno, bo w 2018 roku po półfinałach Real - Bayern i Roma - Liverpool w ogóle się nie mówiło o meczach. Mówiło się tylko o tym, jak sędziowie przekręcili Bayern i Romę.
jozzy22 jozzy22:
Zgoda ale jakoś nigdy nie było varu i się żyło nieprawdaż?
I isaacofuluru:
jozzy22 jozzy22, Nigdy nie potrafili. Po to wszedł VAR, żeby się tak często nie mylili.
jozzy22 jozzy22:
Sędziowie poprostu już nie potrafią beż varu i tyle wałów bym się nie doszukiwal
I isaacofuluru:
jozzy22 jozzy22, Nie wiem, czy kręcą wały. Ale nie ma szans na uczciwe sędziowanie bez VAR-u.
I isaacofuluru:
Przecież z założenia sędzia ma gwizdać sprawiedliwie. Bez względu na to, czy ma pomoc VAR-u, czy nie.
jozzy22 jozzy22:
Wiadomo że nie było ale takie były decyzję "gory". Liga a puchary to jednak inna bajka i nie ma co porównywać. A czy kręcą wały?
I isaacofuluru:
I czy było to niesprawiedliwe?
I isaacofuluru:
Swojego czasu w Ekstraklasie nie mieliśmy VARu na wszystkich meczach.
I isaacofuluru:
Żeby nikt nie był pokrzywdzony - przekręcimy każdego. Równość wg UEFA.
Do góry Bottom