>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Będę polował live
psychol32 psychol32:
Ja pre nie gram nic chyba że dla zabawy jakiś strzelców goli
T trynek85:
psychol32 psychol32, chyba już koniec grania na wysokie kursy na underdogów? Mamy fazę pucharową i nie ma mowy o delikatnym podkładaniu.... Ja w tych meczach widzę bardziej remisy niż wygrane słabszych
psychol32 psychol32:
ja mam 32k do wypłat i czekam na odnowienie limitu
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, z każdego jednego czy to polskich banków czy euronetu
psychol32 psychol32:
W chinach dobry mecz z 0:3 do przerwy na 4:3
adik1992 adik1992:
czy z meczów MŚ Fifa udostepnia jakies oficjalne raportu odnoście statystyk graczy i statystyk meczowcyh czy tylko to co jest na stronie?
psychol32 psychol32:
Pewnie w świat poszło info ze Czesiek ma plan na Francję i stąd te wzrosty
p-z. p-z.:
Ja się wcale nie zdziwię jak Anglia nie poradzi sobie z senegalem
S skazany10:
Kurs prawie 4
S skazany10:
Watpie. Aczkolwiek ja dalem taki kupon dzis: Francja,.Argentyna, Anglia.awans i Chorwacja Japonia.nie strzela obie
p-z. p-z.:
Ciekawe czy Australia sie postawi Argentynie
p-z. p-z.:
Czasem i tak bywa
milan78 milan78:
:eek:
milan78 milan78:
nie zwróciłem uwagi na statystykę rożnych ale w meczu Serbia-Szwajcaria były tylko 2 (!!) rzuty rożne
p-z. p-z.:
neutralny neutralny, dzieki
neutralny neutralny:
p-z nie można.
psychol32 psychol32:
Rywali jak choćby w meczu Szwajcaria Serbia
psychol32 psychol32:
Nie były to gole po jakiś rażących błędach go
psychol32 psychol32:
Ale te gole dla Korei i Kamerunu to jakaś opatrzność, można mało co grać cały mecz i nagle zawodnicy znajdują się w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu
p-z. p-z.:
Czy w typach dnia mozna podawac typy np z unibetu czy tylko z legalnych?
W wodzu878:
Tak jak Portugalia, gdyby Ronaldo miał lepszy dzień, to też mogli wygrać
psychol32 psychol32:
Nawet w 97 czy 98 setę zmarnowali więc to nie tak że się nie starali
psychol32 psychol32:
Obejrzałem skrót Brazylia - Kamerun to ciężko po nim stwierdzić że Brazylia ustawiła czy choćby odpuściła. Ta wygrana Kamerunu to na mega farcie
D dazol3:
Czemu Ivo Lopez nie został powołany na mundial? :eek:
5xharoldx5 5xharoldx5:
milan78 milan78, Ciebie nie miałem na myśli, ale kilka osób tutaj ciągle się z kimś kłóci i tylko szukają do tego pretekstu
B bartek2701:
5xharoldx5 5xharoldx5, zamiast podymac to się kłócą
milan78 milan78:
5xharoldx5 5xharoldx5, ja napisałem tak na luzie swoje zdanie ale widzę że nie ma sensu tego dalej ciągnąć 😉
milan78 milan78:
@gubernator_nh, to jest ten brak zaangażowania o którym napisałem 😁
5xharoldx5 5xharoldx5:
mam wrażenie, że niektórzy tutaj po prostu uwielbiają konflikty i robią wszystko, żeby było ich jak najwięcej ;)
B bartek2701:
Opanujcie się bo się zaraz spocicie
neutralny neutralny:
Gubi Normalnie zmierzę, miarą pojęcia o piłce nożnej. Ja na skali będę miał 100, a Ty 1.
milan78 milan78:
Niech każdy myśli co chce i tyle. Ja mam nadzieję że od 1/8 zaczną się zupełnie inne mecze
neutralny neutralny:
W wodzu878 to czemu odpadli? FIFA przekupiona?
W wodzu878:
A Dania była w beznadziejnej formie, jak Belgia
milan78 milan78:
Może i z Danią się mylę ale brak formy delikatnie mówiąc (te strzały pod koniec dwa czy trzy) a totalny brak zaangażowania.... No nie wiem.
W wodzu878:
I iti, nikt nic nie sprzedał, po prostu odpuścili i się oszczędzali na kolejną fazę turnieju
neutralny neutralny:
Przepraszam, że się wtrącam, ale próbuję zrozumieć te posprzedawane mecze, a Dania mnie zainspirowała. Wychodzi mi na to, że Dania wiedziała że jest w słabej formie, więc się podłożyła i odpadła ale przynajmniej zarobiła trochę grosza tak?
I iti:
milan78 milan78, no to sie podlozyli/sprzedali czy nie sa w formie? to spora roznica, ze grali piach, a celowo przegrali
R roykeane2.0:
neutralny neutralny, "Mówimy, że nie mieliśmy piłki z Argentyną, a okazuje się że mieliśmy 27%, a wiecie ile miała wczoraj Japonią? Coś koło 20." Wyobraź sobie że spotykasz fajną laskę. Wersja pierwsza - kino teatr, restauracja hotel wypad na wakacje. Wersja druga - cały ten czasz spędzasz z nią oglądając kadrę Cześka Michniewicza. "Posiadanie" masz takie samo tu i tam, tylko korzyści i zyski jakoby inne :).
neutralny neutralny:
Gubi okej
milan78 milan78:
No jeśli nie to są w formie w której by spadli z ekstraklasy
I iti:
pozostale mecze jestem sklonny sie zgodzic, ze nie byly w 100% fair, bo komus pasowalo drugie miejsce albo ktos juz mial zapewnione pierwsze, ale akurat nie Dania...
neutralny neutralny:
I iti tak. Dania sprzedała ten mecz bo myśleli, za mają zapewniony awans
I iti:
milan78 milan78, sugerujesz, ze Dania sie podlozyla zeby odpasc, bo zostala przekupiona albo sprzedali mecz? mecz na MS decydujacy o ich losie?
milan78 milan78:
Szczególnie mecze Danii, Francji, Portugalii (chyba bo nie oglądałem), Hiszpanii i Brazylii
milan78 milan78:
Trochę poczytałem dyskusje i powiem tak... Szczególnie ostatnia kolejka grupowa była czysta jak kropla wody 😁
didier_drogba didier_drogba:
neutralny neutralny, i w tych 20% posiadania Japonia zrobiła 3-4 fajne akcje z czego strzeliła 2 bramki, myśmy mieli 27% ale nawet jakby byla pusta bramka to i tak Argentynie bysmy nie wbili, smutne
neutralny neutralny:
@gubernator_nh idę o zakład, że pojęcie o piłce mam 100 razy większe niż Ty. Uwagi odnośnie mnie możesz zgłosić do administratora. Jeśli uważasz, że kogoś obrażam to śmiało.
D dazol3:
USA jutro ciekawie
neutralny neutralny:
My się śmiejemy z Polski, a powiedzcie jak wyglądały mecze Japonii z Niemcami, Japonii z Hiszpanią, Francji z Australią, Kostaryki z Hiszpanią. Podobnie jak nasz. Mówimy, że nie mieliśmy piłki z Argentyną, a okazuje się że mieliśmy 27%, a wiecie ile miała wczoraj Japonią? Coś koło 20.
psychol32 psychol32:
Od jutra zaczyna się poważne granie, ale coś czuję że kilku faworytów czekają dogrywki
Tulipany szału nie grają, ale awansują
USA do domu
mrbrightside mrbrightside:
a jak jutro Holandia z USa??
psychol32 psychol32:
Obrona na 20-30 metrze 45 minut tylko rywal słaby
i Szwajcaria postraszy mocno Portugalię kto wie jak sie to zakonczy...
Chorwacja tez awansuje i to w 90 minutach
Hiszpania moze nawet i po dogrywce ale awansuje
psychol32 psychol32:
Maroko z drugiej połowy w tym meczu to wypisz wymaluj Polska z meczu z Argentyną
Do góry Bottom