>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

didier_drogba didier_drogba:
Hiszpania stracila bramki jak Niemcy prowadzily 1-0 z Kostaryką, wiec to ze na chwile spadli na 3 miejsce bylo sytuacją nie do przewidzenia, oni chcieli uniknac Brazylii w 1/4 finalu
neutralny neutralny:
Myslez że nawet jak Niemcy remisowali z Kostaryka to Hiszpanie już chcieliby wygrać, ale z ich stylem ciezko odwracać losy meczu
deepred deepred:
Nie jest moją intencją narzucenie wam swojego zdania.
Ja napisalem ze Portugalia Hiszpania czy Brazylia po prostu odpuscila spotkania nie wie mczy zarobili u bukow czy nie po prostu nie zalezalo im
psychol32 psychol32:
deepred deepred, nie do końca bo nawet przy remisie 2:2 było prawdopodobieństwo że Niemcy oddadzą
deepred deepred:
Dużo i szybko się działo, ale mogę się mylić.
deepred deepred:
Możliwe, że Ci piłkarze z boiska nawet mogli na czas nie dostać informacji, że Kostaryka prowadzi
neutralny neutralny:
Nie zmienisz nastawienia w ciągu meczu tak o bo musisz
deepred deepred:
Zbyt długo poza tym turniejem to jednak nie byli, ile to tam, z półtorej minuty?
neutralny neutralny:
A ja myślę że by nie dojechała, bo źle zaczęła ten mecz. Nie ten poziom skupienia i motywacji.
psychol32 psychol32:
deepred deepred, nie wiem czy by dojechała mi się wydaje że oni zglupieli jak się dowiedzieli ze Kostaryka prowadzi i mimo że coś chcieli robić to im nie wychodziło.
deepred deepred:
Ale np. wczorajszy mecz Hiszpanów... nie nazwałbym tego ustawieniem, ale Hiszpanom nie do końca zależało na wygraniu tego meczu. Mieli cały mecz pod kontrolą, i podejrzewam, że gdyby Niemcy nie strzelili szybko z powrotem na 2-2 to Hiszpania by tych Japończyków dojechała.
deepred deepred:
We wszystkich turniejach są zawsze niespodzianki.
neutralny neutralny:
Zgadzam się, były są i będą, ale Wy piszecie że mecze mundialu są ustawione. Popatrzcie sobie na drabinki z poprzednich lat. Była masa meczów kiedy underdog wygrywa. Z resztą w ligach jest masa takich spotkań.
mrbrightside mrbrightside:
Belgia na bank nie chciala wygrac czy ustawiła ten mecz u buków / arabów/ uj wie gdzie jeszcze czy to byla motywacja pod posatcią bojkotu politycznego ale fakt taki ze nie graa zeb wygrac
deepred deepred:
neutralny neutralny, niee, nie mam na to żadnych dowodów i nawet się ich nie doszukuję. Natomiast wierzenie ślepo w czystość tych czy innych mistrzostw jest mi obce.
neutralny neutralny:
deepred deepred będziesz mnie próbował przekonać że Mistrzostwa są ustawione czy co?
RBR1one RBR1one:
No wlasnie. W pewnym momencie Hiszpania jak Kostaryka prowadzila byla poza mundialem wiec nie wiem jaki to byl mega pewny awans.
deepred deepred:
I nie mówcie mi, że to sport indywidualny vs drużynowy, bo to nie ma żadnego znaczenia. Chodzi o sam fakt, wałki były, są i będą.
neutralny neutralny:
Hiszpania takim miała prawie awans że wiele nie brakło , aby się z Niemcami samolotem zabrała
deepred deepred:
neutralny neutralny, tak samo można powiedzieć, że nie ma szans, że najlepsi na świecie ustawiają mecze. A Davydenko w tenisie były nr 3 na świecie i handlował na prawo i lewo.
neutralny neutralny, czytac umiesz? Brazylia, Portugalia, Hiszpania ktore mialy prawie awans w 85% po 2 meczach
neutralny neutralny:
Też do niego nic nie mam. Nawet szacunku.
neutralny neutralny:
Belgia?
neutralny neutralny:
Niemcy też?
neutralny neutralny:
Ja tam gubernatora szanuję, bo jestem fan The Walking Dead
Portugalia, Brazylia, Hiszpania przegraly celowo to jasne jak slonce
kubam kubam:
w sensie kumam że dopiero czyta poprzednie wiadmości no ale ten temat już był przegadany, po co wracać do tego
neutralny neutralny:
neutralny neutralny:
Dałbym wszystko żeby mieć 15 😉
kubam kubam:
gubernator to taki internet explorer xD
neutralny neutralny:
Czekam na Twoje jutrzejsze typu jutro, ale tym razem przed meczem, a nie po 😉
neutralny neutralny:
Ale gratuluję.
neutralny neutralny:
@gubernator_nh ja to widzę tak, że trafiłeś dziś kilka większych kursów i pozjadales wszystkie rozumy. 😉
H hagi84:
Gratulacje
neutralny neutralny, zrob sobie na mecz z francją staty lewego: podziel kartke papieru na pol do gory rob kreski jak lewy traci pilke, na dole kartki rok kreski kiedy lewy sie utrzyma przy pilke (juz nie musisz dzielic na podania zdobywajace teren itp, niech nawet ma kresek jak poda do tylu) bedziesz zaskoczony po meczu. Ja robie takie statystyki z nich wynika 82-85% strat pilki
neutralny neutralny:
didier_drogba didier_drogba napisz w skrócie
napisalem wiadomosc ale przekroczylo 500 znakow i usunelo, nie bede powtarzal
kriksus kriksus:
@gubernator_nh, no i to szanuje ! Raz się przegrywa raz się wygrywa dzisiaj ładnie pocisnales do przodu
neutralny neutralny:
Droga jakich młodych byś dał? Podaj mi swoją jedenastkę.
neutralny neutralny:
Kanada faktycznie taka mocną, że już dojeżdża do swoich posesji w Toronto.
neutralny neutralny:
I ogarnij język bo długo nie pogadamy.
neutralny neutralny:
Porownujesz Messiego do Lewandowskiego? Gościa, który jest najlepszym piłkarzem w historii do zawodnika, który raz otarł się o złotą piłkę? Kolejna rzecz. Kopnij piłkę na głowę do Messiego między Glika, Kiwiora, Casha i Bereszynskiego. Przyjmie ja sobie i wszystkich okiwa? Bo Lewy tylko takie piłki dostaje. Twoje argumenty są śmieszne. Messiemu druzynacpilke dostarcza na połowie rywala pod nogę, a do Lewego piłka jest kopana od bramkarza. Taka jest podstawową roznica
psychol32 psychol32:
Normalny trener potrafiłby wykorzystać ich potencjał
psychol32 psychol32:
On może pracować z zawodnikami pokroju Jędrzejczyk a nie Lewandowski czy Zieliński
psychol32 psychol32:
Chłop ma wokół siebie zawodników na innym poziomie niż sam prezentuje
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, ja to bym zaczął od trenera. Co on może przekazać zawodnikom na takim poziomie jak on w ekstraklasie nic nie osiągnął? Specjalnie pomijam mistrzostwo z Legią.
Z Argentyną gralismy w 10, Lewy człapał w kole srodkowym, nawet sie nie cofnal do pressingu i pomocy w obronie, ot wielka gwiazdeczka
neutralny neutralny:
Sam Michniewicz mówił, że to było złe że nie potrafiliśmy lepiej wykorzystać przechwytów. Trochę tak to wyglądało jakby wszyscy grali na alibi. Nie idę za Lewym bo jeszcze nie zdążę wrócić
neutralny neutralny:
Myślę, że to nie taktyka. Ja w naszych widziałem po prostu ogromny stres i strach przed głupia stratą
psychol32 psychol32:
Francja gdyby chciała to by nas upokorzyła ale nie ego nie zrobią. Strzelą 2-3 gole i będą kontrolować mecz
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, bo taktyka na mecz z Meksykiem i Argentyną zabraniała przekraczania połowy boiska
neutralny neutralny:
@dc94 wyrażaj się
neutralny neutralny:
Jak miał wkoło 3-4 obrońców to wiadomo, że tracił. Były że 2-3 takie sytuacje że nawet nikt za nim nie poszedł.
psychol32 psychol32:
Argentyna pod koniec sobie chodziła a i tak potrafiła stworzyć zagrożenie pod naszą bramką
psychol32 psychol32:
Z tą taktyką nie mamy czego szukać
obejrzyj powtórkę on wszystko tracił WSZYSTKO
neutralny neutralny, Lewy trzymal pilke z argentyną?
neutralny neutralny:
Myślisz, że będą chcieli nas zbić? Nie wydaje mi się, aby przez 90 minut kręcili tempo
psychol32 psychol32:
Według mnie najsłabszy jego mecz jaki oglądałem
Do góry Bottom