na czacie napisali, że statystyki biorą z oficjalnych statystyk a jak zapytałem czemu przegrany kupon to pan z czatu już się wycofał i kazał pisać mejla xd
Masz rację, jest teraz to dodane i dołożyli nawet o 1 % więcej niż wyjściowo, a jak jest to rozliczane skoro w meczu otwarcia było 40 Katar, 44 Ekwador i 16....no właśnie do czego jest to doliczane?
Sts jeśli rozliczy z Fify to będą dobrze zarobieni, bo większość pewnie dawała na over posiadania Ekwadoru, co do % z Meksykiem to też pewnie zyskają, bo jako pierwsi wrzucili ten zakład i kupa osób to grała
Nie wiem czy nie powinno siię odstąpić od gry na Ruuda, bo są długie wymiany, a to znak, że Djokovic kontroluje to spotkanie chyba że się mylę i chętnie bym się mylił
Grałem w sts, a już kilka razy rozliczyli sobie pewne zdarzenia wobec swojego regulaminu, różnie to może być, zerkam czy mi na dają cashouta do wypłaty, ale niestety cisza
Na Ekwador było ok. 53-55 %, a tu po nowemu według Fify wychodzi, że skończyli z 44 %.... over 56% Meksyku zamyka mi kupon na 3 tys i chyba niestety wtopione
No z tym posiadaniem piłki i rozliczaniem ich przez bukmacherów mogą być cyrki, warto chyba zajrzeć w ich regulaminy... A mamy duże różnice między wynikami FIFA a livescore