>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

kubam kubam:
na sts byłoby 240 xD
psychol32 psychol32:
5 euro w plecy ale mogę grać dalej nie mrożę kasy
psychol32 psychol32:
Przykładowo za 100 euro kurs 3 i 1.01 do wygrania 303 euro. Po zakończonym meczu z kursem 3 wypłacam 295 euro
psychol32 psychol32:
Ostatnio jeden buk zabronił mi grać singli więc w każdego dubla dorzucam Argentynę z Arabią 1x po 1.01 po każdym zakończonym zdarzeniu biorę casha tracę kilka euro ale i tak się opłaca
psychol32 psychol32:
100% popieram
kubam kubam:
+1, zależy jak traktujesz grę na bukach, ja też często keszuję i lepiej się z tym czuję, a na live to kesze są mega opłacalne gdy tak jak pisał psychol, stawiasz po dużym kursie i mecz przebiega tak, że możesz ze stówki skeszować x4 lub x5
psychol32 psychol32:
Thalion Thalion, 20% to są te nietrafione ;)
Thalion Thalion:
To psychologia a nie matematyka, nie lubimy przegrywac
psychol32 psychol32:
Nigdy nie narzekałem jak skeszowałem a zakład wszedł, ale jak nie skeszowałem i nie wszedł to zawsze
Thalion Thalion:
psychol32 psychol32, to jest to co napisalem, przypuscmy ze masz 20% skutecznosci czyli trafiasz 1 na 5 i nagle idzie swietnie, masz do wygrania 1000zl a buk daje Ci 400 zl, wyciagasz kase a typ wchodzi i wygralbys calego tysiaka, nastepna szansa pojawi sie po kolwjnych 5 kuponach itd
milan78 milan78:
Sprawdźcie sobie Unibet kto ma konto. Ja przed chwilą dostałem darmowy zakład 50 zł
psychol32 psychol32:
Czasami lepiej wziąć mniej niż ryzykować i zostać z ręką w nocniku
psychol32 psychol32:
Nawet jak się nie opłaca to i tak się opłaca
sobieslaw sobieslaw:
a żeby w długim terminie wyjść na 0, nie powinna
sobieslaw sobieslaw:
kwota do wyjęcia uwzględnia marżę na kursy
sobieslaw sobieslaw:
nigdy się nie opłaca ze względu na mechanizm obliczania kwoty do wyjęcia
psychol32 psychol32:
Kesza nie opłaca się brać przy śmiesznych kursach albo ako
sobieslaw sobieslaw:
więc na ten moment mój kupon jest warty 500
sobieslaw sobieslaw:
ale gdybym chciał wygrac 1000 stawiając na to zdarzenie to ile musiałbym postawić? 500
psychol32 psychol32:
Thalion Thalion, to zależy co grasz i na ile peny jesteś ze wejdzie. Jak gram kurs 10 za 100 i w pewnym momencie mam 500 kesza to nie opłaca się brać? Przecież rywal to mega faworyt i w każdej chwili może odrobić straty
Thalion Thalion:
@danio4954, w dlugiej perspektywie nie oplaca sie bo buk kroi Cie na dodatkowej marży przeciez
psychol32 psychol32:
sobieslaw sobieslaw, nie da ci buk tych 500 po trafieniu kursu 5 z prostego i oczywistego powodu. Na kuponie masz jeszcze jedno zdarzenie i nie jest pewne że wejdzie.
psychol32 psychol32:
Z singli opłaca się casha brać
sobieslaw sobieslaw:
na konkretnym przykładzie
sobieslaw sobieslaw:
tłumaczę dlaczego cashout się nie opłaca
sobieslaw sobieslaw:
a tyle buki nie dają
psychol32 psychol32:
sobieslaw sobieslaw, więc graj single w czym problem
sobieslaw sobieslaw:
a jak gram razem i chcę cashout to też powinienem mieć 500 do wyjęcia żeby było uczciwie
sobieslaw sobieslaw:
i wtedy za 100 pln mam 500
sobieslaw sobieslaw:
czyli jeśli gram zdarzenia oddzielnie, to poprawne wytypowanie 1-ego zdarzenia daje mi opcję rezygnacji z drugiego
sobieslaw sobieslaw:
albo mam kurs 5 i za 100 pln wyciągam 500 a potem biorę kurs 2 i za 500 wyciągam 1000
sobieslaw sobieslaw:
I wtedy za 100 pln wyciągam 1000
sobieslaw sobieslaw:
Czyli mogę mieć albo kurs 5 i kurs 2 na jednym kuponie
sobieslaw sobieslaw:
matematycznie to nie ma znaczenia
sobieslaw sobieslaw:
nie ma znaczenia czy ja mam 2 zdarzenia na 1 kuponie, czy gram 1 zdarzenie a potem va banque drugie
sobieslaw sobieslaw:
Słuchaj, spójrz na to tak
psychol32 psychol32:
Nic z tego błędne myślenie
sobieslaw sobieslaw:
żeby to było logiczne
sobieslaw sobieslaw:
No ale to zdarzenie ma kurs 2, więc powinienem mieć do wyjęcia 2 razy mniej niż łączna wygrana
psychol32 psychol32:
Nie może buk ci dać 500
psychol32 psychol32:
Bo musisz jeszcze jedno zdarzenie trafić by co dubel wszedł
sobieslaw sobieslaw:
No właśnie i dlatego to się matematycznie nie opłaca
sobieslaw sobieslaw:
A nigdy tak nie będzie
psychol32 psychol32:
sobieslaw sobieslaw, w życiu
sobieslaw sobieslaw:
powiedzmy że postawiłem 100, miałbym do wyjęcia 1000 ale chcę cashout po tym jak wszedł kurs 5, to powinienem mieć 500
adik1992 adik1992:
act act, w 1xbet
sobieslaw sobieslaw:
Zamiast 10-krotności stawki
sobieslaw sobieslaw:
jak mam kurs 5 i kurs 2, razem 5*2 = 10 i ten kurs 5 wejdzie, to w cashout powinienem mieć 5-krotność stawki do wyjęcia prawda?
Thalion Thalion:
@danio4954, nie ma znaczenia bo wraz ze wzrostem kursy Twoja skutecznosc tez spada
sobieslaw sobieslaw:
Ja jestem mgr matematyki fiannsowje więc wiem o czym piszę
sobieslaw sobieslaw:
ale to nie zależy od kursu
psychol32 psychol32:
Fachowcy od cashouta się znaleźli
Thalion Thalion:
koma97 koma97, bledne myslenie, pomysl ze masz 20% procent skutecznosci czyli trafiasz jeden kupon na 5 i teraz jak wyciagniesz polowe kasy to sam sobie zmniejszasz ten procent
sobieslaw sobieslaw:
i w żaden sposób nie wyjdę na +, jeszcze do tego drugi raz płacę podatek
sobieslaw sobieslaw:
czyli zagrałem po kursie 2, kurs spadł do 1,9 ale na zdarzenie przeciwne jest powiedzmy 1,85
sobieslaw sobieslaw:
bo cashout u buków polega nie na odsprzedaniu zakładu, tak jak to jest na giełdzie, tylko na postawieniu na zdarzenie przeciwne
sobieslaw sobieslaw:
Natomiast u buków jak masz coś po kursie 2 i kurs spada do 1,9 czyli jest na Twoją korzyść, to robiąc cashout i tak jesteś na minus
sobieslaw sobieslaw:
i to się da konkretnie policzyć ile
koma97 koma97:
@danio4954, został mi na kuponie typ że bramka padnie po 28min, jest do wygrania 850 a daja 400 wiec teoretycznie jest to opłacalne
sobieslaw sobieslaw:
Na giełdzie zakładów jak postawię coś po kursie @2,00 i kurs spadnie do 1,9 to zawsze wychodzę na +
Do góry Bottom