Odnośnie kesza w Szwecji mecz uppsala - boras kurs na 1 był 11.50, może gdzieś indziej wyższy, w trzeciej kwarcie przy wysokim prowadzeniu widziałem że spadł na 1.07 opłacało się wtedy brać casha?
Nie robię statystyk,ale ostatnie razy, gdzie było coś w stylu "trzech starterów out" itp. to albo faworyt przegrywał albo pokrył dodatnie handi, gdzie ludzie grali minusowe handi
Ostatnio jeden buk zabronił mi grać singli więc w każdego dubla dorzucam Argentynę z Arabią 1x po 1.01 po każdym zakończonym zdarzeniu biorę casha tracę kilka euro ale i tak się opłaca
+1, zależy jak traktujesz grę na bukach, ja też często keszuję i lepiej się z tym czuję, a na live to kesze są mega opłacalne gdy tak jak pisał psychol, stawiasz po dużym kursie i mecz przebiega tak, że możesz ze stówki skeszować x4 lub x5
psychol32, to jest to co napisalem, przypuscmy ze masz 20% skutecznosci czyli trafiasz 1 na 5 i nagle idzie swietnie, masz do wygrania 1000zl a buk daje Ci 400 zl, wyciagasz kase a typ wchodzi i wygralbys calego tysiaka, nastepna szansa pojawi sie po kolwjnych 5 kuponach itd