>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Hahaha
S spojler7:
Co oni odwalili 😆
milan78 milan78:
Hahaha
deepred deepred:
I cyk 2
Thalion Thalion:
Aystralijczykowi tak wyliczyl i pokazal kartke
milan78 milan78:
psychol32 psychol32, a mało razy sędzia pokazywał kartkę za ilość fauli a nie brutalność
psychol32 psychol32:
milan78 milan78, żaden nie był na kartkę, aczkolwiek był moment gdzie Marciniak mógł go utemperować
J jarek23v:
Argentyna to wyszła na drugą połowę jak z Arabią
milan78 milan78:
Baccus 4 faule i bez kartki jeszcze..
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, oni wychodzą z założenia że niski zawodnik jest lepszy do gry kombinacyjnej
milan78 milan78:
Swoją drogą ciekawe co by mówiło się jak by Messi był na miejscu Lewego w kadrze narodowej
G golabek1945:
Tu nie ma szans na nic. Gdyby nie to, że mieliśmy w grupie zwaśnione ekipy Argentyny i Meksyku, to z Argentyną byłoby 7:0 i nie byloby tych bezsensownych kłótni czy Czesiu to dobry trener i czy Lewy to gunwo nie napastnik..
milan78 milan78:
G golabek1945, z Argentyna właśnie 1 różny był haha
G golabek1945:
Ludzie, czy wy ogladacie te same mecze?
G golabek1945:
milan78 milan78, Żeby mieć rożnego trzeba chociaż raz być pod polem karnym rywala
milan78 milan78:
Może być z 3:0 do przerwy a może być 1 różny dla Polski po którym strzelą bramkę na początku i Francuzom może nic nie wychodzić. Zresztą w każdym meczu faworyta może tak być
G golabek1945:
Ciekawie wygląda jeszcze Francja wygra mecz, Francja więcej rożnych, Polska więcej kartek.
G golabek1945:
Dla zabawy myślałem under 1.5 celnych strzałów Polski i tym podobne :)
G golabek1945:
Osobiście gram dwa typy jak w dzisiejszym meczu Argentyny, czyli Francja handicap -1.5 i Francja zdobędzie gola w obu połowach.
G golabek1945:
Większe również można spokojnie próbować :)
G golabek1945:
Więc myślę że handicap -1.5 po kursie 1,85 to promocja :)
Cabron Cabron:
To jest genialne
G golabek1945:
Jak wpadnie pierwsza, to wpadną z dwie, trzy pozostałe, potem pewnie zabawa. Tu mamy mniej szczęścia bo Francja nie kalkuluje wyniku jak Argentyna by wyeliminować Meksyk
Cabron Cabron:
Nie da się wygrać meczu z nastawieniem że my jesteśmy słabi i nie umiemy grać w ataku a rywale super operują piłka. A tak nasi piłkarze myślą
Cabron Cabron:
W obu przypadkach handicap - 2,5 siedzi
G golabek1945:
Będzie tak długo 0:0 na ile Francja i forma Wojtka w bramce pozwoli.
Cabron Cabron:
Są dwa scenariusze : murujemy bramkę i przegrywamy z 3:0,albo gramy otwarta piłke, idziemy na wymianę ciosów i przegrywamy 5:1/ 5:2
Cabron Cabron:
Nie no serio ja nienwi m jak można być optymista na jutro haha
gruszkie gruszkie:
Australia umie się chociaż przy piłce utrzymać i wgl jakoś to wygląda
deepred deepred:
Sam Embapje jutro ze dwie wsadzi, ja myślę, że trójeczka to jest leciutko jeżeli będzie im się chciało i będą mieli dobry flow.
G golabek1945:
Bo my z piłką nie wyjdziemy z połowy
G golabek1945:
Cabron Cabron, Ja się właśnie dziwię od paru dni nad czym tu trwa dyskusja. Sam Szczęsny meczu nie wygra, bronić 90 minut wszystkiego nie będzie. a dopóki nie wpadnie do bramki będzie 0:0.
gruszkie gruszkie:
bereś gra przeciez po meczu mowili ze wszyscy okey
psychol32 psychol32:
Widzę że optymizm przypomina ten z przed meczu z Argentyną. Jutro zostaniecie sprowadzeni na ziemię
deepred deepred:
Cabron Cabron, na Dembele jest nikt niepotrzebny, niech tam biega jak przygłup bo i tak nic innego nie robi
Cabron Cabron:
Jak Francja ma stracić bramkę skoro my nie atakujemy. Jak zagramy tak jak z Argentyna to tam kuwa Zieliński wykonał dwa podania na połowie rywala no ludzie
milan78 milan78:
W 9 ostatnich meczach Francja 8 razy traciła minimum 1 bramkę 😁
Cabron Cabron:
Francja nas pożre jutro. Gdzie kurwa Słaby Cash do Mbappe i Jędrzejczyk haha do Dembele bo beres kontuzja
G golabek1945:
@gubernator_nh, Co teraz na live?
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
S spojler7, o to chodzi . Że my murarka możemy jakoś dociągnąć do extra time a potem kto wie może do karnych . A może trafi nam się jedna jedyna akcja i to będzie ten moment
G golabek1945:
Co proponujecie na drugą połowę?
S spojler7:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, Ja nad Polską też się zastanawiam... Francja niby taka przewaga ale wydaje mi się że może być cyrk... Jak nie strzela do ht to może być nerwowo później:)
S spojler7, sam nie wiem jak to ugryźć ale czuję ,że jutro będzie jakaś pierwsza niespodzianka . Albo Senegal albo Polska
S spojler7:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, Ale jak komuś kibicujesz i mówisz że mają super zespół to raczej znasz jakiegoś zawodnika :p tym bardziej takiego który jest top na świecie .. 😆
S spojler7, ale nie każdy kibic musi wiedzieć kto to jest Pudzianowski albo Chopin . Jak się zapytał o lewego to wiedzieli bo taka jest prawda ,że jego ludzie najbardziej będą kojarzyli . A przecież nie ma zakazu żebyś ty jako Polak miał np koszulkę no nie wiem Brazylii i im kibicował również
S spojler7:
Thalion Thalion, dobry słuch masz jak tak słyszysz wszystko 😁 zazdroszczę :)
S spojler7:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, Powiem Ci że sam się zastanawiam... Może różne... Może bts... Senegal nieźle pogrywa sobie. Ale jutro będę się zagłębiał w mecz
Thalion Thalion:
S spojler7, a nie lyszysz spiewow po hiszpansku, no bez przesady
Panowie , a zejdę już na jutrzejszy mecz . Jak się zapatrujecie na Anglia vs Senegal ? Z Iranem zrobili miazgę ale to chyba bardziej gorsza dyspozycja Iranu . Z USA szkoda gadać nawet jeśli to była gra "przyjaźni" , a z Walia nie oglądałem .
S spojler7:
Tak jak Ci kibice z Indii co kibicowali nam a jak ich zapytał Borek o jakiegoś piłkarza z Polski to nie znali nawet lewego 😆
milan78 milan78:
To mogło go zaboleć
S spojler7:
Thalion Thalion, dużo jest też kupionych kibiców w koszulkach Argentyny albo kibiców innych reprezentacji którzy są na tym meczu...
Thalion Thalion:
deepred deepred, zapewne świat wyglada troche inczej niz pokazuje to tvp lub tvn ;))
S spojler7:
A może by tak po przerwie Australia 2 brameczki jak japońce?? 😁
S spojler7:
deepred deepred, uciekli przed bieda 😆
Mam nadzieję ,że teraz posypie się worek z bramkami. 3:1 mi pasuje
deepred deepred:
Skąd tyle tych Argentyńczyków tam się wzięło. Podobno taka bida i inflacja ich dojechała, a tu ze 30 koła ich jest.
@gubernator_nh, z rzutu roznego ale to nie taka klarowna bo wybili Argentyńczycy . Ale ogólnie do momentu straty bramki pogrywali całkiem nieźle (napewno lepiej niż nasi)
Cabron Cabron:
W sumie to byli więcej na połowie Argentyny, niż Argentyna na ich połowie, ale Messi zrobił swoje
J jarek23v:
Messi jeszcze jedną i do kasy
Do góry Bottom