>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

mmatips mmatips:
Wszystko jak leci od karty wstępnej
mmatips mmatips:
Ale bellatorek wchodzi jak w masełko
xamon xamon:
deepred deepred, spoko a co kolejny raz Boston dajesz ? 2 dni temu co innego pisałeś xd
deepred deepred:
xamon xamon, życzę Ci dobrze, ale oby Ci Bucks nie weszli
D daayvit:
Tomcio ostatnio narzekał na zdrowie, oby wszystko ok
psychol32 psychol32:
Widzę że jakaś dupeczka z chorągiewko będzie biegać
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, siedzę na trybunach. Nie wiem czy Ci Jaga wejdzie bo oni z Legią to często mają obsraną zbroję, dzisiaj mega defensywnie widać że gra na remis a to się może źle skończyć
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, nie wlazło ale po 3 kwartach zagrałem all in handi +22,5 i wlazło na luzie
inkub1986 inkub1986:
No co nagle przestała grać normalne
psychol32 psychol32:
paga paga, spoko mi to zajęło 2 minuty
paga paga:
Sete.
paga paga:
psychol32 psychol32, Nie mam za bardzo czasu, żeby sprawdzić czy 3 pkt już zostały naliczone drużynie Seta.
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, u mnie też zagrane tsu Tbilisi w kosza po 3.95
Ori1995 Ori1995:
W tym turnieju *
Ori1995 Ori1995:
26 meczy win i na 6 setów 2 sety 6-0 :D
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, The match between Red Star and Sète on 15 April 2022 was abandoned after 36 minutes, due to repeated incidents of flares being thrown onto the pitch by home fans. The score was 0–1 at the time. Red Star fans were protesting at a potential takeover of the club.[4] On 11 May 2022, the FFF awarded the match to Sète, with the standard 3–0 scoreline in their favour, and deducted Red Star a penalty point.[5]
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, tamten mecz zweryfikowany jako walkower 3:0 dla Sete
paga paga:
Właśnie nie potrafię tego ogarnąć, bo nie mają meczu dodatkowego na flashscore. Nie szukałem nawet.
paga paga:
@gubernator_nh, W tej lidze już dwukrotnie pogralem Bastie, która dobrze gra u siebie A walczy o utrzymanie. Dzisiaj bez remisu 1, Sete słabo gra na wyjazdach. Obie ekipy pójdą na całego.
deepred deepred:
Pewnie pierdzielnę jakiegoś singla na Milwaukee Bucks, bo ja Bostoniak od czasów kiedy przegrali finały z Lakers 3-4 w 2010, więc albo game7 albo hajs, mi obydwie opcje pasują :)
deepred deepred:
cinas89 cinas89, dokładnie tak :) dzisiaj relax
cinas89 cinas89:
Dzis nic nie ma, nie ma co karmić buka codziennie na siłę
cinas89 cinas89:
Co tu dzis grac
psychol32 psychol32:
właśnie siedzę szukam na forum jakiejś nowej firmy do pogrania
psychol32 psychol32:
ale to nic jeden z buków puścił mi wypłaty i mam ponad 2k ojrasów do dyspozycji
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, gratulacje ja wolałem przegrać 300 euro na jakimś gównie z eurowizji
deepred deepred:
T tafcio93, dzięki ;)
jaszczii jaszczii:
B bukovina, jak mogę pomóc?
B bukovina:
Kur** zablokowali mi aplikacje iPKO nie wiem z jakiego powodu, a mam na noc fajnego bulidera we Fortunie na NBA eh.. jest ktoś w stanie poratować dyszka, nie pytam o więcej, bo aż głupio, więc chociaż za dyszke bym to zagrał ? jak wrócę jutro z pracy wieczorem to oddam, bo załatwię to sobie z bankiem myślę, że w przerwie w pracy.
Ori1995 Ori1995:
Shapo wygrał
Ori1995 Ori1995:
Kurda bela
T tafcio93:
Obowiązki sponsorskie
deepred deepred:
Wiecie czemu Iga zawsze pierwsze co robi to zakłada zegarek po meczu? To coś w stylu buteleczek Rafy?
kamil7600 kamil7600:
no zobaczymy to Levante, sam złapałem x2 po 3,20 na pzbuk
noone noone:
panowie co myslicie dzisiaj sixers i dallas na przedluzenie ?
supermario supermario:
Real na galowo, raczej w pupkę wszystkie te dzisiejsze typy z forum w stronę Levante
jozzy22 jozzy22:
P prokox, nie mam pojęcia Zenobiuszku
P prokox:
jozzy22 jozzy22, To nie są płatne typy Januszku tylko baza par 3 za 3... O ile wiesz co to...
jozzy22 jozzy22:
P prokox, brakuje kasy i szukasz frajerów na płatne typy?!
Ori1995 Ori1995:
Nie no te 2 mecze i tak dużo były jak na niego, z djoko wątpie ze ktos liczyl na sensacje
S spinalive:
Wawrinka rusza się jak wóz z węglem
deepred deepred:
ta, czekam na 84 DFy tej krzykaczki
Ori1995 Ori1995:
Anderscu wybiega i padnie kondycyjnie, potem chyba sabalenka która o dziwo gra dobrze
Ori1995 Ori1995:
No następna runda z górki 2-0
inkub1986 inkub1986:
Świątek win Rzym
Ori1995 Ori1995:
Że cooooo
Ori1995 Ori1995:
40 pkt w łeb?
Ori1995 Ori1995:
Golden w nocy
psychol32 psychol32:
Dzisiaj za wygraną ze szkockiej skleję jakiegoś dubla bądź tripla na weekend póki kursy nie spadają
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, ja wczoraj dla zabawy zagrałem faworytów w Anglii i Everton położył
psychol32 psychol32:
Ja rano dałem DW 0:0 w Etiopii po 6.50 i wlazło
B brajan82:
Nic nie wzkazxuje aby te drużyny cokolwiek pograły w ostatniej kolejce.
B brajan82:
Widze, ze eagles i groningen konsekwentnie przegrywają aby uniknąć kolejnych meczów w playoff
B brajan82:
W tej Holandii ekipy z miejsc 5-8 będą grały playoffy o miejsce w lidze konferencji. Walka jedt niby o 8 miejsce. Widze, ze
psychol32 psychol32:
Na dzisiaj z piłki nic ciekawego nie widzę
psychol32 psychol32:
Motherwell wygrał tak jak zakładałem. Alkmaar zremisował po golu w 93 minucie ale ostatecznie Gubernator odwiódł mnie od stawiania na nich
paga paga:
slomiany400 slomiany400, nie zapomnij dać reputy z komuś kto się zna i z kogo typu korzystasz. W tym jesteś dobry
paga paga:
slomiany400 slomiany400, Czekam na prywatną wiadomość. Człowieku, to używanie xD, niczym dzieciaki z gimnazjum skreśla Cię z jakiejkolwiek poważnej dyskusji. 10 dni do RG, gdzie tenisiści już w tamtym roku mieli w dupie ten Twój Masters w Rzymie i woleli odpoczywać, zasłaniając się kontuzjami. Czekam na priv.
W wa1cha:
Czy poczeka bukmacher do wieczora, bo mają kończyć kończyć
W wa1cha:
Panowie w Minessocie baseball powiadomienie z flashcore,że anulowany mecz przy stanie 1;5 bo deszcz, a miałem over, co teraz? Zwrot czy jak?
Do góry Bottom