a jakies propozycje z NHL ? mysle nad under 5.5 calgary i dallas i jakis over NY-Penguins tylko wlasnie strzelali duzo caly czas i boje sie zeby teraz nie bylo niespodzianki i bedzie under xd no i panthers dzis u siebie jak chca przedluzyc serie to wypadalo by wygrac
ZAKSA prowadziła w trzecim secie przez dłuższy czas 2-3 pkt i na koniec doganiają z 19:21 na remis i później przy po 23 oddają dwa proste punkty przy lekkim serwisie ... Ehhh no tennis i siatkówka to nie jest to co lubię za duże te zwroty akcji
@paga po co sapiesz do mnie człeku, wytknąłem Twoje błędy, że piszesz, że zbliża się RG, a to jeszcze ponad 10 dni, a Rzym jest rangi Masters xD piszesz o jakiś tasmach, przyjedź do mnie, pokaże Ci kupony i stan konta
Nie no, czy sprzedal to na pewno nie. Po prostu juz problemy zdrowotne mu doskwieraly a ze jego gra polega glownie na lataniu to sie nie dziwie, nawet pewnie sie za bardzo nie motywowal
psychol32, ale masz rację z tymi egzotykami bo jak gram niby "pewniaki" z topek to jest różnie ale w większości nie trafiam , a egzotyka muszę przyznać że więcej tego wchodzi na plus .