>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

J Juzek20:
No właśnie wszystko było legalnie , kraj Polska do wybrania. Weryfikacja pozytywna na koncie , bo mam screeny porobione. Kupon rozliczony na zielono , też mam screeny. Wypłata succesfull i na drugi dzień dzwon :D
Thalion Thalion:
A moze nie przyjmuja Polakow czy jak
J Juzek20:
Napisałem do nich w jaki sposób złamałem regulamin , ale już nie odpisują na żadnego meila
J Juzek20:
No nic właśnie. Założyłem konto w piątek , w sobotę potwierdziłem dowodem , weryfikacja była pozytywna. Regulamin dopiero został złamany jak wypłaciłem pieniądze na konto :)
Thalion Thalion:
A co konkretnoe zlamales?
J Juzek20:
Myslicie , ze jest jakas szansa odzyskac wygrane pieniądze czy lepiej odpuscic ?
J Juzek20:
Witam. Zalozylem konto na ditobet.com , bo tylko tam byl mecz , który chcialem postawic. Wygrałem 728 euro , zlecilem wyplate i na drugi dzien dostalem meila , ze moje konto jest zablokowane za złamanie regulaminu
psotnick psotnick:
@gubernator_nh, to zgłoś go raportem
paga paga:
Będą grać o LM, to na pewno. Zagram, liczę, że już do końca nie odpuszczą.
paga paga:
Thalion Thalion, po części się zgadzam. Jedyne co mnie niepokoi, to nie jakiś rewelacyjny skład Arsenalu
Thalion Thalion:
Ten Arsenal mnie niepokoi, liga angielska wg mnie nie jest czysta i cholera ich wie
Ori1995 Ori1995:
To potem może być np 15-15?
Ori1995 Ori1995:
W NBA jak np jest 3-3
mmatips mmatips:
W meczu Interu 6 różnych w 1 połowie a w drugiej 0…. Makaroniarze
krzyk85 krzyk85:
Co myślicie o Teneryfie ogarnie mecz?
mmatips mmatips:
jak teraz patrzę na wyniki w Hiszpanii to widze że są szanse aby wszystkie mecze skończyły się 1-1 haha
mmatips mmatips:
normalnie mam konto na betfanie czy fortunie ale chodzi mi głównie o bonus
mmatips mmatips:
nie licze na powazniejsze wygrane
mmatips mmatips:
Thalion Thalion, moge grac na swoim bo mam angielskinumer telefonu ale bedac w Polsce nic już nie będzie poważnego grało wiec chce tylko otworzyć zeby zgarnąc bonus i sie pobawić
Thalion Thalion:
Graj dalwj w anglikach poprzez vpn
Thalion Thalion:
mmatips mmatips, i chcesz placic 12% zlodziejskiego podatku w Polsce
mmatips mmatips:
superbet czy fuksiarz ?
mmatips mmatips:
1200 funtów łączny obrót haha
mmatips mmatips:
zakład powyzej 100 funtów nie brany pod uwage do obrotu...
mmatips mmatips:
warunki obrotu bonusem komiczne , minimum 3 zdarzenia z minimalnym kursem na jedno 1,40
mmatips mmatips:
wypłata sprawna na paypala dzisiaj poszła
qbala qbala:
Ze świecą takich szukać
mmatips mmatips:
szybka weryfikacja i kasa już jest na koncie
mmatips mmatips:
sport nation fajny buk , obróciłem bonus , wygrałem 1500Ł i się pomylili i zamiast raz mi dopisac 200Ł bonusu po obrocie to zapłacili mi 2x po 200 funtów hahah
qbala qbala:
Masz wiele rankingów pod względem bonusów na start po wpisaniu w google
mmatips mmatips:
większosć już mam przerobionych ale wiem że w PL ciągle wyrastają nowe firmy bukmacherskie
mmatips mmatips:
ma ktoś z was może jakis link to wszystkich dostepnych bukmacherów polskich ? wybieram sie do PL na dłuższy okres i chciałem wyłpać jakies nowe konto z bonusikiem ;)
K KarolSTS:
Hehe spoko
qbala qbala:
Jak nikt nie chce to dobra, zrobię ako, dacie po 1 typie i lecimy na malediwy jak siadzie
K KarolSTS:
qbala qbala, To chcesz bo jak coś to wyślę go
jaszczii jaszczii:
wisła <3
qbala qbala:
Nie No daj komuś innemu nie gram tam
qbala qbala:
Qbala95 :DDD
K KarolSTS:
Kto chce freebet na betclic za konkurs fame 25zl niech mi poda login betclic bo ja nie pamiętam jakie tam miałem hasło żeby nie przypadło
mmatips mmatips:
dawać te kartki w villareal i atletico !!
mmatips mmatips:
maczeciarze w 1 lidze haha
Ori1995 Ori1995:
To sporo, ale w końcu musiało coś się stać
dspk666 dspk666:
i tak te derby to zawsze antyfutbol, mała strata
adik1992 adik1992:
Ori1995 Ori1995, 26 lat temu
inkub1986 inkub1986:
Będzie być może w pucharach
Ori1995 Ori1995:
I już derbów Krakowa nie będzie :<
Ori1995 Ori1995:
Kiedy wisła była w 1 lidzęe ostatnio
dspk666 dspk666:
Fajnie ze Błaszczykowski leci do 1 ligi
adik1992 adik1992:
a z tym zarządem to nie wiem czy 5 lat wystarczy by awans zrobić, mogą siedzieć w 1 lidze jak Łks
adik1992 adik1992:
a przyszli gracze za 0,5mln i nawet dwa razy piłki prosto kopnąć nie potrafią. Jako kibic Wisły od 20 lat po meczu z jagielonią pisałem że już jest spadek i nawet nie liczyłem na te szanse procentowe
adik1992 adik1992:
już widzę na fb że piłkarze szrot i brzęczek nie miał kogo do składu dać, żę najlepsi odeszli zimą
psychol32 psychol32:
Nie ma opcji żeby ten mecz był czysty
psychol32 psychol32:
Zarobili
psychol32 psychol32:
Przecież oni dzisiaj za obili na spłatę wszystkich długów i budżet na kolejny sezon
power30 power30:
Wątpie, aby była zmiana właścielska. O ironio jak sharksy trząsły klubem to takiego tragicznego wyniku nie było
adik1992 adik1992:
teraz odejdzie 80% składu i trzeba budowac kadrę na nowo. Tylko za co jak pieniądze znacznie mniejsze. Jedyna szansa że przyjdzie nowy właściciel a wielka trója z Kubą na czele da sobie spokój
adik1992 adik1992:
bedzie zwalanie winy na piłkarzay ale ktoś ich sprowadził, jak można zbudować drużynę sciągając 20 nowych piłkarzy w ciągu sezonu
power30 power30:
ale tam jest realizowany program "rodzina na swoim", tak więc poprowadzi w 1 lidze
adik1992 adik1992:
i tak się skończyła przygoda. I to wychwalanie brzęczka jak on nie ma zielonego pojęcia. Gość wygrał 1 z 14 meczów, przegrał pp z 3 ligowcem
ziomeczek9393 ziomeczek9393:
jakbym miał takiego trenera jak Brzęczek to też by mi się nie chciało grać :D
Do góry Bottom