No właśnie wszystko było legalnie , kraj Polska do wybrania. Weryfikacja pozytywna na koncie , bo mam screeny porobione. Kupon rozliczony na zielono , też mam screeny. Wypłata succesfull i na drugi dzień dzwon
No nic właśnie. Założyłem konto w piątek , w sobotę potwierdziłem dowodem , weryfikacja była pozytywna. Regulamin dopiero został złamany jak wypłaciłem pieniądze na konto
Witam. Zalozylem konto na ditobet.com , bo tylko tam byl mecz , który chcialem postawic. Wygrałem 728 euro , zlecilem wyplate i na drugi dzien dostalem meila , ze moje konto jest zablokowane za złamanie regulaminu
Thalion, moge grac na swoim bo mam angielskinumer telefonu ale bedac w Polsce nic już nie będzie poważnego grało wiec chce tylko otworzyć zeby zgarnąc bonus i sie pobawić
sport nation fajny buk , obróciłem bonus , wygrałem 1500Ł i się pomylili i zamiast raz mi dopisac 200Ł bonusu po obrocie to zapłacili mi 2x po 200 funtów hahah
ma ktoś z was może jakis link to wszystkich dostepnych bukmacherów polskich ? wybieram sie do PL na dłuższy okres i chciałem wyłpać jakies nowe konto z bonusikiem
a przyszli gracze za 0,5mln i nawet dwa razy piłki prosto kopnąć nie potrafią. Jako kibic Wisły od 20 lat po meczu z jagielonią pisałem że już jest spadek i nawet nie liczyłem na te szanse procentowe
teraz odejdzie 80% składu i trzeba budowac kadrę na nowo. Tylko za co jak pieniądze znacznie mniejsze. Jedyna szansa że przyjdzie nowy właściciel a wielka trója z Kubą na czele da sobie spokój