>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

B Borowik115:
Mam pytanie , bo dziwny problem mam
B Borowik115:
Wypłaca ktoś z bestbet24 ?
korzymo korzymo:
co ta Fiorentina dziś. Caputo na ławce, który jako jedyny coś w sapdorii strzelał, a oni pakują 2 bramki w 30 minut
K kubaion:
Resovia kompletnie olany mecz dzisiaj, same mlodziaki na rezerwie. Chyba sie pokusze o Polkowice
inkub1986 inkub1986:
Na pewno Cachin do AKO
K KarolSTS:
A na jutro basilashvili
K KarolSTS:
Paire*
K KarolSTS:
Ode mnie Parę wygra seta, ja głównie Tenis także tenisowy typ :)
T tafcio93:
Dzisiejsze :)
T tafcio93:
Baraże w Anglii - poniżej 2,5 ;)
qbala qbala:
I czekam na dwóch kolejnych śmiałków :D
qbala qbala:
Dawaj drugi, postaraj się z kursem, na Malediwy mamy za ten kupon lecieć, tylko przypominam
qbala qbala:
Puścimy taśmę z mottem "za hajs Karola baluj" 🤣
qbala qbala:
K KarolSTS , widzę, że freebet wszedł, zapomniałem o tym kompletnie haha, to prosiłbym Cię i trzy inne "pierwsze-lepsze" osoby o podanie po 1 typie na dziś i jutro pus
J jarek23v:
Dziś w etoto dostałem zwrot 650 zł w formie bonusu. Jesteś to 20% kwoty przegranej przegranej w ostatnim tygodniu. Miło z ich strony 😋
L lucaxx95:
Fortuna ma fajną promkę, do godziy 18:00 depo z kodem Fortuna i na live kurs minimum 1.60 = 30 zl w pkt bez wzgledu na wynik
mmatips mmatips:
Chyba od Afryki a nie Francji ;)
A ar0nek:
A co znowu się ociągają z wypłatami?
B Borowik115:
Wypłacał ktoś ostatnio z bestbet24 ?
J Juzek20:
Nie dał mi zwrotu. Zablokował mi konto. Takie kursy były u kilku bukmacherów
A ar0nek:
J Juzek20, zagrałeś Polonię Środę WLKP z III ligi po kursie 26.00 , także nie dziw się ze bukmacher dał Ci zwrot.
A ar0nek:
psychol32 psychol32, Ale chętnie dowiem się od Ciebie jaki buk takiego obrotu wymaga, żebym czasem na niego nie trafił
A ar0nek:
psychol32 psychol32, możliwe że 20lat to za mało, żeby spotkać buka , który wymaga 3x obrotu depozytem przed wyplata własnych środków
J Juzek20:
Dzięki za pomoc
J Juzek20:
Dobra napisałem im z 5 meili , napisałem również na trustpilot. Będę informował jak coś się ruszy
psychol32 psychol32:
Albo grasz w tylko w polskich gdzie przeważnie wymagają 50% obrotu
psychol32 psychol32:
A ar0nek, za mało siedzisz w bukmacherce skoro nie miałeś z tym styczności
J Juzek20:
Nie mogę wkleić tu linku do tego meczu na oddsportal
J Juzek20:
I w trakcie spotkania na kuponie zmienili kurs 33 na 3.30. Ale to inna historia
J Juzek20:
Nie. Tu zagrałem kurs 26 za 28 euro. Kurs 33 zagrałem gdzie indziej i nie był wystawiony omyłkowo.
Thalion Thalion:
Ale zaraz, zagrales za 28 euro kurs wystawiony przez nich omylkowo @33 zamiast 3,30 ??
J Juzek20:
A ja 5 stówek jak ktoś pomoże wypłacić mi kasę z tego buka
paga paga:
Płacę 5 stówek dla kogoś kto poda mi namiary, dane czy chociaż Social media, jednego z użytkowników z tego forum, a mianowicie slomiany400.
J Juzek20:
Ogólnie miałem grac ten typ za 500zl , ale mieli limit na 28 euro. Może i lepiej
J Juzek20:
No wiem , tylko z takimi się raczej nie wygra. To jest najgorsze , że mogą robić co chcą
paga paga:
Nic innego nie próbują zrobić, tylko Ciebie w ciula. Taka prawda.
J Juzek20:
To był typ na mecz Jarota Jarocin - Polonia Środa o którym pisał nawet Stanowski na twiterze :) Ogólnie zagrałem go też w innym buku po kursie 33 i w trakcie meczu zmienili mi kurs na 3.30 :) Ale rozliczyli jako wygrana :D
J Juzek20:
Ok dziękuję. Będę próbował
RBR1one RBR1one:
psychol32 psychol32, ale nawet jesli by chcieli 3x obrotu to nie blokowali by mu za to konta. Licencja buka najgorsza jaka moze byc czyli Curacao. Mozna probowac zlozyc skarge na trustpilocie. https://pl.trustpilot.com/review/www.ditobet.com
Thalion Thalion:
A ar0nek, jestcos takiego chyba w uk, ovhrona przed praniem brudnych pieniedzy
A ar0nek:
Który buk wymaga 3krotnego obrotu depo przed wyplata? Pierwsze słyszę
psychol32 psychol32:
J Juzek20, zagraniczne byki są nielegalne. Odezwij się do nich niech Ci wytłumaczą w jaki sposób złamałeś regulamin wtedy będziesz wiedział czy kasa jest do odzyskania czy nie. Przykładowo są buki które wymagają trzykrotny obrót depozytem zanim się zleci wypłatę
J Juzek20:
Ogólnie nie wiem co to za bukmacher , ale miał w ofercie Polską 3 ligę
J Juzek20:
No właśnie wszystko było legalnie , kraj Polska do wybrania. Weryfikacja pozytywna na koncie , bo mam screeny porobione. Kupon rozliczony na zielono , też mam screeny. Wypłata succesfull i na drugi dzień dzwon :D
Thalion Thalion:
A moze nie przyjmuja Polakow czy jak
J Juzek20:
Napisałem do nich w jaki sposób złamałem regulamin , ale już nie odpisują na żadnego meila
J Juzek20:
No nic właśnie. Założyłem konto w piątek , w sobotę potwierdziłem dowodem , weryfikacja była pozytywna. Regulamin dopiero został złamany jak wypłaciłem pieniądze na konto :)
Thalion Thalion:
A co konkretnoe zlamales?
J Juzek20:
Myslicie , ze jest jakas szansa odzyskac wygrane pieniądze czy lepiej odpuscic ?
J Juzek20:
Witam. Zalozylem konto na ditobet.com , bo tylko tam byl mecz , który chcialem postawic. Wygrałem 728 euro , zlecilem wyplate i na drugi dzien dostalem meila , ze moje konto jest zablokowane za złamanie regulaminu
psotnick psotnick:
@gubernator_nh, to zgłoś go raportem
paga paga:
Będą grać o LM, to na pewno. Zagram, liczę, że już do końca nie odpuszczą.
paga paga:
Thalion Thalion, po części się zgadzam. Jedyne co mnie niepokoi, to nie jakiś rewelacyjny skład Arsenalu
Thalion Thalion:
Ten Arsenal mnie niepokoi, liga angielska wg mnie nie jest czysta i cholera ich wie
Ori1995 Ori1995:
To potem może być np 15-15?
Ori1995 Ori1995:
W NBA jak np jest 3-3
mmatips mmatips:
W meczu Interu 6 różnych w 1 połowie a w drugiej 0…. Makaroniarze
krzyk85 krzyk85:
Co myślicie o Teneryfie ogarnie mecz?
mmatips mmatips:
jak teraz patrzę na wyniki w Hiszpanii to widze że są szanse aby wszystkie mecze skończyły się 1-1 haha
mmatips mmatips:
normalnie mam konto na betfanie czy fortunie ale chodzi mi głównie o bonus
Do góry Bottom