KKarolSTS , widzę, że freebet wszedł, zapomniałem o tym kompletnie haha, to prosiłbym Cię i trzy inne "pierwsze-lepsze" osoby o podanie po 1 typie na dziś i jutro pus
To był typ na mecz Jarota Jarocin - Polonia Środa o którym pisał nawet Stanowski na twiterze Ogólnie zagrałem go też w innym buku po kursie 33 i w trakcie meczu zmienili mi kurs na 3.30 Ale rozliczyli jako wygrana
psychol32, ale nawet jesli by chcieli 3x obrotu to nie blokowali by mu za to konta. Licencja buka najgorsza jaka moze byc czyli Curacao. Mozna probowac zlozyc skarge na trustpilocie. https://pl.trustpilot.com/review/www.ditobet.com
JJuzek20, zagraniczne byki są nielegalne. Odezwij się do nich niech Ci wytłumaczą w jaki sposób złamałeś regulamin wtedy będziesz wiedział czy kasa jest do odzyskania czy nie. Przykładowo są buki które wymagają trzykrotny obrót depozytem zanim się zleci wypłatę
No właśnie wszystko było legalnie , kraj Polska do wybrania. Weryfikacja pozytywna na koncie , bo mam screeny porobione. Kupon rozliczony na zielono , też mam screeny. Wypłata succesfull i na drugi dzień dzwon
No nic właśnie. Założyłem konto w piątek , w sobotę potwierdziłem dowodem , weryfikacja była pozytywna. Regulamin dopiero został złamany jak wypłaciłem pieniądze na konto
Witam. Zalozylem konto na ditobet.com , bo tylko tam byl mecz , który chcialem postawic. Wygrałem 728 euro , zlecilem wyplate i na drugi dzien dostalem meila , ze moje konto jest zablokowane za złamanie regulaminu