>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

his_airness his_airness:
Akurat po nich się tego nie spodziewałem
SolarisPL SolarisPL:
12 godzin i nadal nic klasa betclic XD
his_airness his_airness:
dałem over 22,5 gema
deepred deepred:
tb w meczu
his_airness his_airness:
Bublik czy Cilić?
deepred deepred:
psychol32 psychol32, No to nieźle, ja w PL mieszkam w 120k mieście, i zawsze luzik z wypłatą. Może dużo ludzi kupę kasy przegrywało 😂
psychol32 psychol32:
deepred deepred, z 6-7 lat do tyłu grywalem jeszcze w naziemnych to jak się trafiła wygrana ok 1k to kazali przychodzić po kasę wieczorem i to w 300 tysięcznym mieście
deepred deepred:
Ori1995 Ori1995, ja miałem kilkukrotnie wypłaty po 5k i nigdy nie było tak, żeby nie mieli wydać. A potem jak pojechałem do Anglii, to cały czas całoroczny śmiga, ledwo zdążę kliknąć wypłatę a kasa już na koncie.
qowalsky6 qowalsky6:
Niestety 0-2, Turbany wykorzystały przewagę :(
qowalsky6 qowalsky6:
Nie że coś Lukasz1988!! Lukasz1988!!: ale o wiele bardziej w meczu Kangurów u23 z Turbanami "widziałbym" 1x :) No ale zobaczymy...
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Arema* zasrany słownik
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Spróbuję tak w Azji u23 Australia u23 vs Arabia Saudyjska u23 0:1 half time I gospodarze z czerwem . Arabia wygra i OV 1,5 @1,75 i Arabia wygra i OV 2,5 @3,10. Do tego w Indonezji president cup Persik Kediri vs Arena 0:0 18' . Arena win @1,85 i Arena win i OV 1,5 @2,50
Ori1995 Ori1995:
Bo każdy bukmacher ma w regulaminie, że do 7 dni może trwać wypłata
Ori1995 Ori1995:
Czasem ludzie czekają na 200-300 zł po 10 godzin, a co do twojej akceptacji wypłaty to oni nawet mogą zrobić to we wtorek i w środę Ci przyjdzie
SolarisPL SolarisPL:
skandal serio w dzisiejszych czasach…
Ori1995 Ori1995:
A hajs mu przyszedł po 6
Ori1995 Ori1995:
A znajomy z lvBetu na akceptacje wypłaty czekał prawie 5 dni
Ori1995 Ori1995:
Ty mówisz że to długo
SolarisPL SolarisPL:
od 9.40 nadal nie przyszło, dobra robota betclic
D damian365:
Kuponow*
D damian365:
Masz np 5 kuponu to ci wyplaca 3 a reszte na drugi dzien, ja tak mialem
inkub1986 inkub1986:
Brawo Hurkacz
B breTon:
Witam, Jest tutaj ktoś z zespołu, supportu 888starz?
paga paga:
Ori1995 Ori1995, za cholerę bym się na to nie zgodził. Nie miałem jeszcze takiej sytuacji, rzadko kiedy gram w naziemny. Jak wygląda taka wypłata? Chyba nie oddaje się kuponu bukowi po wypłacie części wygranej? Głupota.
Ori1995 Ori1995:
deepred deepred, Mówisz że w punkcie jest inaczej? U nas w Centrum jak wygrasz 1.5k + to dają Ci część a 2 mówią żebyś jutro przyszedł, bo teraz nie mają na tyle, żeby wypłacić :D
Ori1995 Ori1995:
1 napisze że wszystko git, a parę dni później czytasz sobie opinie i nagle jest inaczej
Ori1995 Ori1995:
Najlepsze jest to, że chyba '' każdy buk '' jest hejtowany za czekanie na wypłaty
his_airness his_airness:
Właśnie mam u nich kupon w grze, ale widziałem już narzekania, że się czeka po 1-2 dni i te szybkie nie zawsze są szybkie :D
krystiansm krystiansm:
Totalbet wysyła w kilka minut kasę na konto + powyżej 2 zdarzeń bez podatku
his_airness his_airness:
SolarisPL SolarisPL, a to wybacz, źle zrozumiałem Twojego posta w temacie z wypłatami w Betclicu w takim razie
psychol32 psychol32:
deepred deepred, kilka dni to max i to w jakiś pojedynczych bukach
SolarisPL SolarisPL:
to jest kur*a skandal bo to nie chodzi o to ze przelew nie dochodzi, oni łaskawie nie potrafią od 4 godzin kliknąć przycisku i zatwierdzić tej wypłaty
deepred deepred:
Dlatego nigdy w PL nie gram przez internet, czekasz dwa lata aż łaskawie przelew dojdzie.
SolarisPL SolarisPL:
20 minut temu udało mi się anulować i zleciłem jeszcze raz ale nadal nic, patologia.
SolarisPL SolarisPL:
wczoraj nie wypłacałem nic z betclica. dziś o 9.40 wypłaciłem 6k i do tej pory nic, 20
his_airness his_airness:
SolarisPL SolarisPL, a ta wczorajsza wypłata Ci doszła?
his_airness his_airness:
Fajne to losowanie II rund el. LM i LKE :D
SolarisPL SolarisPL:
oczywiście ze nie ma
psychol32 psychol32:
Jak jest opcja anulowania to zrób to i wyślij ponownie
SolarisPL SolarisPL:
3 godziny minęły i nadal nic.
psychol32 psychol32:
Może dzisiaj, może po niedzieli. Męcz ich.
SolarisPL SolarisPL:
to niezła parodia, zleciłem o 9.40 wiec ciekawe kiedy łaskawie to zaakceptują
psychol32 psychol32:
Bo decyduje kolejność zgłoszeń
psychol32 psychol32:
Jak widać najlepiej zlecać wypłatę po 12:00
psychol32 psychol32:
Jeżeli Twoja kasa się nie zmieściła w tych 200 tys to mają na wypłatę do 7 dni roboczych
psychol32 psychol32:
W regulaminie jest napisane że mają 200 tysięcy na dobę na szybkie wypłaty. Liczone jest to od 12:00 do 11:59
SolarisPL SolarisPL:
qkens1986 qkens1986, i ile trwało?
qkens1986 qkens1986:
Ja ostatnio z 2k też miałem problem w betclicu
SolarisPL SolarisPL:
@wilku1407, no ja ponad 6k i czekam już prawie 2 godziny i nadal nie zaakceptowali
SolarisPL SolarisPL:
ale mnie ten betclic wku**ia, człowiek raz na rok zleci akurat od nich wypłatę większej kwoty i czekam już 1.5 godziny aż łaskawie zaakceptują tą wypłatę
paga paga:
Trudno, gramy dalej. Kiedy taki Korwin mówi wprost, że kobiety to dużo słabsza płeć i w prawie wszystkich dziedzinach życia są gorsze od mężczyzn to większość dostaje sraczki. Korwin to głupek, jednak tutaj ma 100% rację i takie są fakty. Tutaj nawiązanie do sportu kobiecego. Czasami człowiek wrzuci i coś pogra, ale czy to siatkówka, czy piłka ręczna, czy tenis to typowa loteria. Przegrać ostatni fragment spotkania 10-2 to trzeba się postarać.
psychol32 psychol32:
Każdy mądry po fakcie
BanksyGA BanksyGA:
A ja nie wiem kto Holenderki stawiał :)
S slayer153:
Też pogralem Holenderki..
psychol32 psychol32:
BanksyGA BanksyGA, skorzystaliśmy z typu na Holenderki
BanksyGA BanksyGA:
Zamiast korzystać z czyichś typów to wymyślacie jakieś cuda na kiju
BanksyGA BanksyGA:
Nie wiem skąd wy bierzecie te typy na 3:0, 2:0 po dwóch setach i takie inne
BanksyGA BanksyGA:
Od kilku dni w dziale jest zakład na -1,5 seta po praktycznie takim kursie jak 3:0 Włoszek
Ori1995 Ori1995:
9-6 włoszki > 9-13 mozna isc spac, damski sport hehe
Ori1995 Ori1995:
Pewnie włoszki coś odwalą
Do góry Bottom