>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

5xharoldx5 5xharoldx5:
gdyby miał psychikę Djokovica, walczył tak jak on o każdy punkt, to aż strach pomyśleć co mógł osiągnąć
5xharoldx5 5xharoldx5:
adik1992 adik1992, moim zdaniem Kyrgios to jest/był materiał na dominatora tenisowego
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
W Paragwaju General Caballero Vs Sól de America 1:0 59' . Zagrałem sobie Generał wygra i over 1,5 @2,90
louisarmstrong louisarmstrong:
Dokładnie się zgadzam , krytykować łatwo trafiać z typami już gorzej.
Ale pewnie ma jakieś 25 zwycięstw które nie zaliczono , pewnie jakieś EXHIBITION
A na jej profilu na oficjalnej stronie WTA jest 599 stan na dziś.
sunxl sunxl:
C chlodnik229, najlepiej jest krytykować kogoś, a samemu nic nie robić na forum, czekam na twoje analizy, pozdro :)
D dzidzok:
Wg tennisexplorer juz ma 624 zwyciestwa
I to bez zastrzykow w stalowe biodro;-)
Errani gra jutro polfinal w Gibali na trawie z pogromczynia Krejcikowej na French open Parry , w tle benda napier.... dzwony koscielne i wyjace motorowery i uwaga jesli Errani wygra to bedzie SZWSCSETNE!!!!zwyciestwo w singlu w karierze.!!!! !!!!!
Endwar Endwar:
Karakurt i Gunes widzę, ale nie wiem czy grają w 1 szym
Endwar Endwar:
Turcja w siatce słaby skład? Nie znam się, a bym je przyłożył
Ori1995 Ori1995:
A ja chce żeby raz w życiu Kyrgios z zimną głową zagrał na wimbledonie
Ori1995 Ori1995:
Wy tu pisz pisz o Hurkaczu
C chlodnik229:
Ostatnio Ci idzie, jak się zgadzam z twoim typem to gram 😏
inkub1986 inkub1986:
Zapraszam do Typów Dnia 😉
C chlodnik229:
a 2 sprawa podawanie typu kilka minut przed meczem to też patologia, nie oszukujmy się dany użytkownik dużo wcześniej musiał mieć już ten typ wybrany 😂
C chlodnik229:
stanley, sunxl, sitarski często i wiele no namów co daje 1 typ od święta, a potem ich nie ma 😂
adik1992 adik1992:
Statystyki z meczu Hurkacza. Hubert 22 winnery i 6 niewymuszonych, Aliassime 41 winnerów, 16 UE. Punkty w całym meczu 76:75 dla Kanadyjczyka. Więc nie widzę by jakoś Felix pogogł Hubertowi w wygranej. Rozumiem nietrafiony typ jeżeli grałeś ale troche obiektywizmu.
adik1992 adik1992:
Mecz stał dzis na dobrym poziomie dla widza. Obejrzałem dziś wszystkie ćwierćfinały z Halle i Londynu i taki Krajinovic jest w 1/2 turnieju a gra słabo i tylko dlatego że nie miał rywala z czołówki doszedł tak daleko.
adik1992 adik1992:
paga paga, obejrzałem kazdy mecz hurkacza w tym roku i nie twierdze że gra jakiś wybitny tenis obecnie, ale też nie można pisać że wygrywa każdy mecz szczęśliwie. Dzisiejszy mecz bardzo wyrównany i o wyniku końcowym zdecydowały pojedyńcze punkty na korzyść Huberta. Dlatego pisałem gdyby te decydujące punkty wygrał Felix to też uznałbys tę wygraną za szczęśliwą?
paga paga:
adik1992 adik1992, Jezeli sądzisz, że Hurkacz gra na wysokim poziomie w tym turnieju i wygrywa swoje spotkania, aniżeli to przeciwnicy przegrywają to zostawię Cię z tą opinią. Podobna ocenę do mojej wygłosił dzisiaj komentator Polsatu.
Ljungskile 1:2 i dwa typy na plus !!
C chlodnik229:
2 typy z tego meczu czerwa, dobrze, że człowiek zagrał na odwrót 😏
paga paga:
adik1992 adik1992, Oglądałeś dwa poprzednie spotkania Hurkacza?
Długo kazali czekać.na siebie ale Ljungskile w 89' na 1:2 . Trzymać to i będzie git !
Thalion Thalion:
Grubo widze:D
C chlodnik229:
większość użytkowników to powinna mieć zakaz pisania w typach dnia, ale jak się już zna danego typera to można sobie dobrze zarobić, grając w 2 stronę 😏
adik1992 adik1992:
ja wiem czy szczęście, Hurkacz dziś zagrał naprawdę solidnie, mecz mega wyrównany i poprostu ktoś musiał wygrac. Gdyby po dwóch tb wygrał Felix też pisałbyś że szczęśliwie?
paga paga:
I jutro już ładuje w Kyrgiosa. Ile z można mieć szczęście z taką grą?!
adik1992 adik1992:
mental*
adik1992 adik1992:
jutro mecz z Kyrgiosem zapowiada się ciekawie. Oglądając Nicka w ostatnich spotkaniach jeszcze bardziej sie utwierdzam że jest to najbardziej zmarnowany talent w ostatnich 10 latach. Gość stricte tenisowo to czołówka, bardzo dobre warunki fizyczne, genialny serwis i forehand, znakimite czucie piłki i gra przy siatce, ale głowa nie dojeżdża. Gdyby miał menta takiego Ruuda czy Hurkacza to kilka szlemów pewnie by nabił.
Ljungskille na 1:1 w 53' . Dawać panowie teraz na win i będzie ładnie .
paga paga:
Tam wystarczy zagrać solidnie i Hurkacza nie ma. Zauważcie, że ta Nasza gwiazda ma więcej szczęścia niż rozumu. W momencie kiedy mu się dupsko pali wtedy przychodzi z pomocą serwis. I tak od 3 spotkań.
kamil7600 kamil7600:
no zdarza się, przed meczem tez bylem pewien ze przegra, ale kto ogladał mecz ten widział ze to 50:50 bedzie a kurs duzo wyzszy na Hurkacza
marith marith:
Zamykał mi na prawie 4 koła
marith marith:
Auger jeszcze większy rak niż Hurkacz
deepred deepred:
8 punktów, 7 mini breaków
deepred deepred:
W tym tb
deepred deepred:
Oni są jebnięci
SolarisPL SolarisPL:
deepred deepred, typowy czajnik
deepred deepred:
Fajny ten Auger, w całym secie 3 punkty przy swoim serwisie stracił, w tb 0/3 :)
@gubernator_nh, co do hurkiego zeszłoroczny półfinalista Wimbledonu . Pokonał fedexa i miedviedewa . O ile FedEx to wiadome nie ten sam FedEx ale zawsze na trawie grozny o tyle miedviedewa to już klasa . Także dał radę i chyba dobrze czuje sie na trawie
B brajan82, postaram się ale muszę przyznać ,że jestem mega leniwy 😁
B brajan82:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, musisz nabić te 50 w działach :) pisz jakieś neutralne rzeczy nielamiace regulaminu. Chwila moment i 50 nabijesz :)
Na szybko jeszcze jeden typ Szwecja dywizja 1 Qviding vs Ljungskile 0:0 7' . Ljungskile win @1,70 i Ljungskile win i OV 1,5 @2,10
jozzy22 jozzy22, dzięki wielkie przyjacielu za odpowiedź . gubi nie ma sprawy gubi . Sam wiem ,że czasem przesadzam z tym spamem i tymi typami poprostu naprawdę staram się dać od siebie to co czuje i pomoc ale wiadome nie zawsze wychodzi jakbym chciał . I niestety trzeba mieć 50 postów . Na starym koncie miałem ale zawiesiłem konto bo w pewnym momencie dałem sobie spokój ale.wrocilem na nowo hehe .
deepred deepred:
Taa, kończyły wczorajszy mecz i teraz zaczęły kolejną rundę zgodnie z planem.
jozzy22 jozzy22:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, zgadza się
Haddad nie dokańczała przypadkiem dzisiaj meczu z Magdą ? Bo coś mi się o oczy obiło , że chyba oderwane z wczoraj i dzisiaj dokończone było i teraz będzie z Giorgi grac
deepred deepred:
Auger nagle TB przegrywa pierwszy raz od 86' :D
S sabonis11, w takim razie panowie postaram się donic te 50 postów i ogarnę temat . I jeszcze raz przepraszam za spam .
paga paga:
Idę obejrzeć mojego największego bukmacherskiego wroga. Znając Hurkacza dzisiaj zagra na najwyższym światowym poziomie. On tak ma. Zobaczymy, bo w poprzednich rundach to totalny piach.
deepred deepred:
Jak to wygląda, że Errani gra serv&volley 😂 😂 😂 😂
deepred deepred:
Ładnie ustrzelone ;)
deepred deepred:
No dobra, już dzisiaj Hurkacz się nie prześlizgnie.
Thalion Thalion:
Chwile mnie nie bylo i znow jakies dramy ;P
S sabonis11:
Lukasz1988 tez bym wolal abys pisal w na zywo, bo sporo dajesz dobrego, a na czacie mi ucieka😞 a w dziale na zywo bede obserwowal i bedzie gitara👍moze to rozwazysz?
Endwar Endwar:
Dzieki gubernator, analiza z typow dnia tez pomogla, chociaz przy 5;4 zapakowalem Madzie ;) Swoja droga jakie balony z 2 serwisu posyla to masakra
A arczibald666:
Nie broniąc Łukasza 1988 , ale gubernator jesteś ostatnia osoba która powinna rzucić w niego kamieniem . Spam to był jak pisałeś na czacie o tym min jak zdobywasz jakieś tam szczyty . Wiec śmierdzisz mi hipokrytą
Do góry Bottom