>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

adik1992 adik1992:
Vive dziś ogarnie?
Thalion Thalion:
Amweykanki jux 2:0
deepred deepred:
Dzisiaj Kyrgios?
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Oraz Kawasaki vs Sapporo 2:2 71' . Over 4,5 @1,60 .
W Japonii sprobuje Yokohama przy 1:2 w 66' . Czwarty gol Yokohama @2
Thalion Thalion:
Amerykanki bedzie 3:0
W Singapurze skończyło się 2:0 wiec 2/3 , w Korei 2:1 więc 1/1 i Japonia 1:0 wiec 0/1 bez tragedii .
deepred deepred:
Dobra, wzięła to
deepred deepred:
Z drugiego serwisu as hahaha
noone noone:
Hurkacz dzis bierze czy lepiej over gemow ?
deepred deepred:
Z drugiego serwisu return w pół kortu, rewelacja.
marith marith, nie ma za co 2:1 over easy .
marith marith:
Karny w Korei wiec podziekowal za typ 😁
A w Singapurze już 2:0 wiec jeszcze jedna i będzie ładnie . Nie wiem skąd te kursy wzięli .
W Korei k1 league Jeju vs Incheon 1:1 77' spróbuję over 2,5 @1,88 i w Japonii Kashima vs Kyoto 1:0 73' over 1,5 @1,70.
deepred deepred:
-.-
deepred deepred:
500 bp, a nagle w tb jednego minibreaka oddała i to po DF
No ale ten ostatni punkt sakkari też szczęśliwy hehe
deepred deepred:
Tragedia
deepred deepred:
Bencic sama ze sobą przegrywa
lbj lbj:
Nie polecam bukmachera betris
Kurcze dopiero ze sklepu wróciłem, a widE z Japonii kashima 1:0 wygrywają a miałem ich też rzucić i drugi mecz z Singapuru tam też faworyci 1:0 do przerwy a płacili aż 1,7 na nich
lbj lbj:
deepred deepred:
Haha
W Singapurze Tanjong vs Young Lions (2 z ostatnim gra i dużo u gospodarzy armii z poza Singapuru) 0:0 15' . Tanjong win @1,75 , Tanjong win i over 1,5 @2,20 i Tanjong win i over 2,5 @2,60
lbj lbj:
Nie polecam nikomu bukmachera Betcris, zrobię zaraz temat o nich, co za dno
Następne baby Washington prowadzily 2:0 , przyjezdne na 2:1 i w ostatnich minutach na 2:2 i tylko czysty over wszedł ale.za to Argentyna wejdzie całą chociaż tyle bo tam jest 0:3 także nic złego się nie stanie już .
M malizna:
dawno nie oglądałem damskiej siatki, już wiem dlaczego
deepred deepred:
Taaa, oglądam też, ale żałuję.
Boże ile te Holenderki potrzebują akcji żeby w końcu coś skończyć . Milion sytuacji żeby remisowac albo wyjść na prowadzenie i nie kończą nic. Masakra te baby
I zagram sobie Holenderki przy 1:0 w setach o 12:11 w drugim dw 3:0 @3,40.
I jeszcze Argentyna Primera Nacional SantaMarina vs Instituto 0:1 17'. Over 2,5 @1,70 , Instituto win i over 1,5 @1,70 i Instituto win i over 2,5 @2,20.
Washington druga bramka pięknie . Ja jeszcze zdążyłem złapać je jak było 0:0 chyba w 34' win i over 1,5 po @3,20. Dawać dziewczyny jeszcze jedna i gitarka
W Wfan:
Holenderki znowu nie w najlepszym skladzie ..
W USA piłka nożna u kobiet Washington vs Louisville 1:0 36' . Over 2,5 @2 i Washington win i over 1,5 @1,65 i Washington win i over 2,5 @2,50
Ori1995 Ori1995:
Po 1 secie dałem turki ;c
Ori1995 Ori1995:
A ta damska siatkówka -_-
M malizna:
zagwozdka, od 30 minut myślę czy dominikana czy holandia w siatke. Jakies pomysly?
louisarmstrong louisarmstrong:
U mnie działa ale zakładka futbol nie działa
deepred deepred:
live nie dziala
SolarisPL SolarisPL:
działa wam flashscore?
19 lat miał chyba jak pokonał Nadala
Kyrgios lubi tu grać w Halle bo kort w miarę szybki i ma dobre wspomnienia bo jako nastolatek pokonał tu Nadala , ale podobnie jak ze Zvierevem uważam że bez łańcucha na szyi obaj grali by lepiej:)
Niestety 1:1 się skończyło
didier_drogba didier_drogba:
Ale zgodzę się, ze jakby mial we łbie poukładane to byłby dominatorem, bo warunki techniczne- motoryczne ma meeeega, no ale cóż nie mozna miec wszystkiego, psychika to także składowa sportowca, inni mają ją poukładaną a nie mają np. takiej techniki i też na szczycie nie będą, trzeba miec wszystkie elementy zeby walczyc o szlemy itp...
didier_drogba didier_drogba:
Oglądałem Kyrgiosa i dziś był ogarnięty, ale pewnie przez to, że mecz szedł po jego myśli- szybkie łamanka i prowadzenia, jutro jak bedzie na styku nie wiadomo co mu odpali, ale sadze ze wygra, dzis gral super i to na jakim luzie...
5xharoldx5 5xharoldx5:
ale będzie już za późno, bo latka lecą, a Kyrgios ma tendencje do kontuzji
5xharoldx5 5xharoldx5:
najgorzej, że za kilka lat on sam zda sobie sprawę z tego jak zaprzepaścił swój potencjał
5xharoldx5 5xharoldx5:
ale wiadomo jak to jest z Nickiem, potrafi rozegrać super akcje, a potem się zdekoncetrować i oddać kilka punktów bez walki
5xharoldx5 5xharoldx5:
gdyby miał psychikę Djokovica, walczył tak jak on o każdy punkt, to aż strach pomyśleć co mógł osiągnąć
5xharoldx5 5xharoldx5:
adik1992 adik1992, moim zdaniem Kyrgios to jest/był materiał na dominatora tenisowego
W Paragwaju General Caballero Vs Sól de America 1:0 59' . Zagrałem sobie Generał wygra i over 1,5 @2,90
Dokładnie się zgadzam , krytykować łatwo trafiać z typami już gorzej.
Ale pewnie ma jakieś 25 zwycięstw które nie zaliczono , pewnie jakieś EXHIBITION
A na jej profilu na oficjalnej stronie WTA jest 599 stan na dziś.
sunxl sunxl:
C chlodnik229, najlepiej jest krytykować kogoś, a samemu nic nie robić na forum, czekam na twoje analizy, pozdro :)
D dzidzok:
Wg tennisexplorer juz ma 624 zwyciestwa
I to bez zastrzykow w stalowe biodro;-)
Errani gra jutro polfinal w Gibali na trawie z pogromczynia Krejcikowej na French open Parry , w tle benda napier.... dzwony koscielne i wyjace motorowery i uwaga jesli Errani wygra to bedzie SZWSCSETNE!!!!zwyciestwo w singlu w karierze.!!!! !!!!!
Endwar Endwar:
Karakurt i Gunes widzę, ale nie wiem czy grają w 1 szym
Do góry Bottom