>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

D dzidzok:
Przeciez taka bumkacherka, raz idzie raz nie.Mi tam szkoda Vive, ale za duzo prostych bledow, mimo swietnej gry Wolfa nie dali rady
paga paga:
I pięknie. Na to czekałem. Jak grali na Płocku ostatanio spotkanie to się rzucali po czole, minimalizm na remis, po czym poszło 15 k pod nosem. Porażka 2 dniu dzisiejszym cieszy niesamowicie.
louisarmstrong louisarmstrong:
bravo Vive mam remis po kursie 8 za 5 euro:)
B brajan82:
W Tunezji nożna. Tez macie kursy zawieszone??
S styrbjorn:
Tak, to był lekki żart. Anglicy się totalnie skompromitowali. Sam nie byłem do końca przekonany, żeby grać over ale nie znalazłem typu na ujemny hadicap dla Barbarians przy kursie, który by mnie interesował ~4. Dlatego też zagrałem Babas i over. Oczywiście nie spodziewałem się aż tak słabej postawy Anglików
psychol32 psychol32:
S styrbjorn, w masło to nie było skoro linia ledwo przekroczona
ja czasem zagladam ale tylko jak graja Irlandczycy ze Szkotami
S styrbjorn:
Anglia 21:52 Barbarzyńcy grali ponad pół meczu w osłabieniu XD No to kursy 1,70 i 4,90 weszły jak w masło ale pewnie nikt nie zagląda do tematu o rugby.
Thalion Thalion:
Kazda zawosnivza ktora bedzie z nia grala bedzie sie mocniej spinala ze wzgledu ze to Williams
Ori1995 Ori1995:
lat*
Ori1995 Ori1995:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, 41 serena z wagą 70-80 kg bez rytmu meczowego gdzie Iga by ją zabiegała jak psa na trawniku
W Wfan:
Syrena to odpadnie w 1 lub 2 rundzie z Magda Linette
S styrbjorn:
Skelton dostał czerwień. Mimo, ze Barbarians prowadza do przerwy 19:11 to może być ciężko. Gdyby nie ta czerwień to byłbym spokojny o typ na handicap.
madman01 madman01:
Hubert zamknął usta krytykom
psychol32 psychol32:
Mnie nie zdziwi jak poleci w pierwszej rundzie
psychol32 psychol32:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, hehe Serena w swoim prime by sobie poradziła z Igą na kortach trawiastych ale w tej chwili byłaby poskładana
inkub1986 inkub1986:
By sobie nie poradzila
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
W końcu w Polskim tennisie zaczęło się dziać . Ale chciałbym zobaczyc taka Ige przeciwko Serenie na Wimbledonie . Jestem ciekaw mega czy Serena ma jeszcze w sobie ta moc i jak sobie by poradziła z Naszą .
lepiej niech bedzie bedzie okazja zarabiac na dogach
paga paga:
Mam nadzieję, że szybko Ruską zrzucą z pierwszego miejsca.
wow
ale dobrze sie zacol od 0:40
spokojnie panowie to dopiero pierwszy set
SolarisPL SolarisPL:
rusek jaka kompromitacja xd
Ori1995 Ori1995:
A teraz jedzie po wygraną w turnieju :eek:
Ori1995 Ori1995:
W 1 meczu ledwo co Hurkacz z cressym wygrał
inkub1986 inkub1986:
Brawo Hubert
paga paga:
Za moment w prasie będą laury związane z Hurkaczem. Nikt nie zauważy, że Ruskowi należy wytłumaczyć, że trzeba przebijać nad siatką, a pole ma swój koniec i trzeba trafić przed linią.
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Hubcio już raz wygral z ruskiem na trawie na Wimbledonie rok temu . Na razie wygląda na to , że zrobi to po raz kolejny . Byłoby miło 😉
buzz buzz:
cześć :)
psychol32 psychol32:
Hubi 2:0, j... ć wszystko co radzieckie
S styrbjorn:
Dodałem typ i analizę w dziale rugby, jak ktoś celuje w wyższe kursy to polecam. Typ ryzykowny ale im dłużej myślę o tym spotkaniu tym bardziej przekonany jestem, że Barbarians mogą to wygrać
H haparoiden:
Ech, miałem seta Haddad na kuponie, ale nie zdążyłem do punktu :/
psychol32 psychol32:
A jak zagrasz za 20 czy 30 euro to pewnie nawet nie zwracają uwagi
psychol32 psychol32:
@danio4954, pewnie zależy od stawki za jaką zagrasz Jak przyłożysz na taki mecz to mogą wyłapać i robić problemy
jozzy22 jozzy22:
A czemu mieli by nie wypłacać?
psychol32 psychol32:
jozzy22 jozzy22, w tym meczu 4:1 chciałem tylko zagrać że strzelą gola po kursie ponad 2 ale zrezygnowałem bo gospodarze praktycznie wszystkie mecze wygrywali do zera, a tu 1:4 u siebie
jozzy22 jozzy22:
Szkoda ze nie dali znac
psychol32 psychol32:
Kurła dzisiaj w Hongkongu w 3 lidze trzy mecze i trzy dogi zwycięskie. Kurs łączny 1052,8 Na największym luzie najwyższy kurs 35 i wygrana 4:1 w tej Azji to umieją kręcić wały
B brajan82:
adik1992 adik1992, teraz rozumiem. Rzeczyeusvie przykra sytuacja. W uk z kilkoma bukami nie miałem nigdy takich problemów.
adik1992 adik1992:
B brajan82, chodzi o to że kolega wpłacił i chciał odrazu wypłacić bez postawienia zakładu
B bartek2701:
psychol32 psychol32, to graj na weekend tasme za 10 zł jak potrzebujesz adrenaliny
Thalion Thalion:
B brajan82, chybs nie zrozumiales o czym była mowa
B brajan82:
adik1992 adik1992, po to wpłacasz, aby zarobić i wypłacić. Ja nie trzymam na buku kasy. Wpłacam tyle ile potrzebuje na weekendowe granie, jak wygram to wypłacam. Ty wy na koncie Buka te swoje tysiące trzymacie?? Po co??
psychol32 psychol32:
Kolejny weekend w plecy. Czas przestać grać w sobotę i niedzielę. W tygodniu z 25 ojro zrobiłem 800, a wczoraj i dziś 500 w plecy
lbj lbj:
Swoją drogą wie ktoś jak skrócic screena na telefonie? U góry tekst, na dole tekst, a na środku nic. Chce wyciąć środek i połączyć górę z dołem żeby nie był taki duży?
lbj lbj:
Wpłaciłem, ale bonus wraz z ofertą na tenisa okazał się jednym wielkim nieporozumieniem. Mój błąd więc zrezygnowałem z bonusu i chciałem wypłacić. Tyle. Fakt, macie rację z tym praniem pieniędzy. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Co nie zmienia faktu, ze lvbet, Betcris i betfan to największy scam.
adik1992 adik1992:
lbj lbj, to chyba normalne w kazdym buku, to jest ochrona przed praniem brudnych pieniędzy czy coś takiego. Z drugiej strony po co wpłacasz do buka żeby zaraz wypłacić? U ruska jest tak że musisz obrócić depozyt raz po kursie 1,1 żeby wypłacić.
psychol32 psychol32:
Janusz biznesu
M mateusz165:
od początku turnieju dostaje
psychol32 psychol32:
Z działu typy dnia coś weź. Na pewno wejdzie :ROFLMAO:
psychol32 psychol32:
To obróć. Zagraj jakiegoś pewniaczka po kursie 1.20 Może wejdzie :LOL:
lbj lbj:
Kolejny polski bukmacher do odhaczenia. LVbet, wpłacasz 1000zl i nie możesz wypłacić. Zanim to zrobisz musisz obrócić 50% wpłaconej kwoty 🤣 co za scam. Omijajcie te wynalazki typu Betcris czy właśnie lvbet albo betfan
D dzidzok:
Torres chyba ogarnie
D dzidzok:
3
jozzy22 jozzy22:
Szacun Artur
jozzy22 jozzy22:
jestem w szoku,Szpilka wygrywa
M minioo:
Myślał z was ktoś o tym żeby pójść w kierunku Koreanek z Holenderkami ?0
psychol32 psychol32:
deepred deepred, nie kibicuj ale i nie obrażaj
deepred deepred:
psychol32 psychol32, a gdzie jest napisane, że muszę wszystkim Polakom kibicować?
Do góry Bottom