his_airness, to xD na początku to już wyklucza Cię z normalnej dyskusji. Zadać Ci proste pytanie, czy według Ciebie, jeżeli ktoś gra dużo, oznacza, że wypada w tych spotkaniach dobrze!?
paga, w Polsce Wieteska ma lepsze zaplecze więc i morale będzie miał lepsze, ja bym poczekał do osądu po meczu bo może się okazać że każdy go wyśmieje za mecze w Legii, a dzisiaj sobie poradzi nieźle
Kto się śmiał z Kiwiora? Ten chłopak to był totalny noname. Nikt nie miał pojęcia jak ten gość wygląda, a ile żeśmy się Wieteski naoglądali tego się nie da odzobaczyć.
ja bym się nie śmiał przed meczem, z Kiwiora też się śmiali, a zagrał całkiem nieźle. Wiadomo, że Wieteska to drewno, ale może akurat zaliczy solidny występ, poczekajmy po meczu
WIETESKA!? HAHAHAHAHA Każdy wie, że to pupilek spoconego, nikt kto ma pojęcie choć tr0che o piłce by tego gościa nie powołał, a On wychodzi w podstawie z Belgani
Muszę to wyłączyć. Nie mogę na Niego patrzeć. To jest taki Moratą tenisa. Ta gwiazda jak biegnie sam na sam to wiesz ,że za.loment przestrzeli, to to samo jest z Hurkaczem.