Żeby je odbić, potrzebuje dużego obrotu - patrz STS i Fortuna. Fortuna zresztą długo trzymała grę bez podatku i to nawet na zakładach systemowych. Nie wiem dokładnie jak na tym wyszła, ale aktualnie zarabia, więc...
Największym przekrętem i tak jest lvbet. Firma wydmuszka dla prania brudnej kasy. Tam osoby decyzyjne to osoby, które swoje spółki maja pozakładane w Czechach.
Superbet np jest hegemonem w Rumunii, tylko zamiast oferować w Polsce grę bez podatku, to woli rozdawać kasę w bezsensownych promocjach. No ale widocznie taki mamy klimat. Widocznie Polacy nie umieją liczyć.
wystarczy ze nie moglem do nich wplacic kartą, jakis blad wyskakiwal, probowalem gadac z suportem ale onis ami nie wiedzieli, a do akzdego ionnego buka wplata karta przechodzila]
I tak jak kolega wyżej, jestem niemal pewny, ze swoje łapy kładli na ustawie. Zbyt duża kasa, politycy przytulili swoją dole a pomarańczowy nabrali w końcu powietrza będąc już pod wodą. Jeszcze jak były te ich kupony jak bilety PKP to już mieli ogłaszać bankructwo.
madman01, Pograj i wyrób własną opinię. Ja z nimi nigdy nie miałem żadnego problemu (może dlatego, że nie gram LIVE, ani niszowych), a jednak gra bez podatku robi różnicę