>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Thalion Thalion:
Mysle ze jak takie male kwoty bedzie odrazu zlecal na konto bankowe to nic sie nie stanie.
kubam kubam:
@gubernator_nh, 1.75% prowizji bodajże, a nie wiem cze ze wszystkich - ja wypłacam z euronetu i planet cash, w sumie takie mam pod chatą to nie miałem potrzeby patrzeć w innych
jozzy22 jozzy22:
kubam kubam, dokładnie ja również korzystam z bankomatu i wszystko gra
kubam kubam:
@gubernator_nh, ja korzystam ze skrilla już długi czas i wyplacam tylko w bankomacie, 0 problemów od ponad 2 lat
H hagi84:
Gubernator jak masz zamiar dość często korzystać ze skrilla to zamów kartę i bankomat ewentualnie załóż fintech typu monese lub vise o dopełniają je karta Skrill i bankomat bo Skrill ostatnimi czasy nie lubi jak się wypłaca z bankomatów i potrafi zamknąć konto bez przyczyny
massimo massimo:
Kate pojdzie do United w lecie
massimo massimo:
Conte w ciagu 48h bedzie zwolniony
Thalion Thalion:
Dziwie sie że Kane tam ciagle siedzi no ale chyba nie jest zbyt ambitny, kasa leci a on jest tam mega gwiazdą
Thalion Thalion:
Conte powiedzial prawde o Tottenhamie wiec pewnie go zwolnią
massimo massimo:
Conte uciekał z anglii ryanairem
massimo massimo:
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, dla mnie wiek to tylko liczba . Ja się czuje na 25 cały czas 😂
jozzy22 jozzy22:
@gubernator_nh, rozkmiiniaj bo dobrze Ci to idzie
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, uzbierałem na te awanse 1.98 bez podatku 😂 jakieś braki awansów Luksemburga czy Gruzji itp ;)
B bartek2701:
Hagi dobry ananas.
High_Roller High_Roller:
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, aż taki stary to ja nie jestem :D
charo charo:
Ktoś wypróbował to AstroPay? Ma to sens czy to takie drugie Much Better?
High_Roller High_Roller:
„Borsuk europejski” pasować będzie idealnie
High_Roller High_Roller:
Ale borsuk w avatarze to nie jest głupi pomysł 😂
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, był odstrzał borsuków w jednym województwie . Widziałem jak je gotowali i jedli ….
High_Roller High_Roller:
W twoich oczach mogę być kim sobie tam wymyślisz ;) jakoś mnie to nie przejmuje co myśli i twierdzi taki ktoś jak Ty 😂
H hagi84:
dalej w moich oczach jaj nie masz, jesli Ci sie odmieni smialo pisz, bede czekal
High_Roller High_Roller:
H hagi84, ograć kogoś takiego jak ty to dla takiego kogoś jak ja żadna przyjemność ;) myśle ze ty mialbys dużo większa ogrywając mnie
H hagi84:
biznesowcu
High_Roller High_Roller:
H hagi84, człowieku ty za darmo bzdety piszesz 😂 inni na swojej głupocie potrafią chociaż zarobić ;)
H hagi84:
domy sprzedajesz, co to dla Ciebie, miej ta przyjemnosc ograc mnie
H hagi84:
ale za 5k moge Ci dupe zlac
H hagi84:
nie znam sie, jestem amator, dlatego nie podaje
High_Roller High_Roller:
H hagi84, a ty gdzieś podajesz swoje analizy/typy ? Czy tylko będziesz non stop płakał na innych użytkowników a na końcu wyskoczysz ze za 5k możesz podawać …
H hagi84:
to po co to dawac do dzialu tematycznego? tam chyba powinni udzielac sie ludzie, ktorzy maja pojecie o danej dyscyplinie?
5xharoldx5 5xharoldx5:
ale napisał, że jest to typ konkursowy i przyznał, że się nie zna na NBA
H hagi84:
gosc wrzuca typ z nba, a nie ma pojecia co gra
H hagi84:
te dzialy tematyczne to juz jest taka amatorka, ze glowa boli
High_Roller High_Roller:
Skrilla to ja używałem z 10 lat temu żeby wpłacać kase na nie swoje konta na bet365
H hagi84:
a czemu nie mialoby byc? przeciez skrill to jeden z najbardziej popularnych portfeli na swiecie, na innych nacjach to glowny srodek platnosci
P pk95:
@gubernator_nh, wpłacałeś normalnie ze skrilla do uni i wypłacone bez problemu?
Roxen Roxen:
Wystawili kurs 18,00 że Thiem wygra Roland Garros dają mu większe szanse niz Rublevovi 34,00 czy Auger Aliassime 38,00 czy Medeveev gracze w czołówki a Thiem poa TOP10 i sezon zaczął 2-9 ale on ma większe szanse 👊 Albo Sabalenka kurs 11,00 ze wygra Wimbledon i 1,01 że nie wygra , no serio 1% szans że Sabalenka wygra jak jest świetna w tym roku , kto to wystawia takie kursy durne
High_Roller High_Roller:
Ale don kasjo pojechał po najmanie z Torunia hahah
massimo massimo:
ponad 600 biletow na mecz Man City Leicester jest dostepnych,kibice Lisów nie chcą za bardzo na etihad :D
Thalion Thalion:
:D
High_Roller High_Roller:
Pytałem się o loże na ksw to 1400 zł za osobę ale debilne jest to ze jak będziesz miał 4 osoby to ci mogą dołożyć kolejne 4-5 których nie będziesz znał 😂 i weź niech ci dadzą takiego Dawida albo psychola 😂
High_Roller High_Roller:
Dla porównania w miarę dobre miejsca na ksw na narodowym są po 500 zł w górę
High_Roller High_Roller:
W UK w osotatnia sobotę za 110 byś nic nie kupił . 170£ i w górę
High_Roller High_Roller:
Thalion Thalion, fight night gale to są mniejsze wydatki i mniejsze przychody . Owszem były by bilety po 2k ale to już by była górna pułka . Teraz jest gala gdzie bije się vera i bilety są po 110 dolarów
High_Roller High_Roller:
Puchar polski i kadra nie może grać
High_Roller High_Roller:
Ksw się chwali ze sprzedało już 20k biletów na narodowy a ciul wie czy się tam gala odbędzie
Thalion Thalion:
High_Roller berserk, a dlaczego myslisz ze bilety w PL bylyby tansze?? Ufc musi swoje zarobic
High_Roller High_Roller:
Thalion Thalion, myśle ze w Polskę na fight night były by dużo tańsze . Teraz było drogo bo gala numerowana
High_Roller High_Roller:
Już ostatnio mu wydrukowali werdykt
Thalion Thalion:
Kto by chcial wydac po 2-3 kola na bilet
High_Roller High_Roller:
Muszą swojego pupila pimbletta wsadzić na gale w ufc i dać mu byle kogo byle by wygrał bo średniak to go zweryfikuje szybko
High_Roller High_Roller:
Pewnie w tym roku jeszcze raz UFC będzie w UK a Polskę dalej będą omijać
Thalion Thalion:
Kazdy narzeka ;)
High_Roller High_Roller:
Najlepsze jest to ze wszystko drogie i siedzą na około Angole i noszą po 4 piwa na raz i narzekają ze 34£ za 4 piwa oj jak drogo oj jak drogo a widzisz go za godzinę i znowu niesie cztery 😂😂
Thalion Thalion:
Hahaha;)
High_Roller High_Roller:
Thalion Thalion, za 750£ to bym w nim do kościoła chodził 😂
High_Roller High_Roller:
Nie wiem czy miał 60x40 cm
Thalion Thalion:
I na wuj komu taki pas hahaha
High_Roller High_Roller:
Albo plakat gali z podpisami zawodników 400£
Do góry Bottom