@gubernator_nh, 1.75% prowizji bodajże, a nie wiem cze ze wszystkich - ja wypłacam z euronetu i planet cash, w sumie takie mam pod chatą to nie miałem potrzeby patrzeć w innych
Gubernator jak masz zamiar dość często korzystać ze skrilla to zamów kartę i bankomat ewentualnie załóż fintech typu monese lub vise o dopełniają je karta Skrill i bankomat bo Skrill ostatnimi czasy nie lubi jak się wypłaca z bankomatów i potrafi zamknąć konto bez przyczyny
Antonio Conte could be dismissed by Tottenham Hotspur before the end of the international break after publicly criticising his own players after the draw with Southampton
Hhagi84, a ty gdzieś podajesz swoje analizy/typy ? Czy tylko będziesz non stop płakał na innych użytkowników a na końcu wyskoczysz ze za 5k możesz podawać …
Wystawili kurs 18,00 że Thiem wygra Roland Garros dają mu większe szanse niz Rublevovi 34,00 czy Auger Aliassime 38,00 czy Medeveev gracze w czołówki a Thiem poa TOP10 i sezon zaczął 2-9 ale on ma większe szanse Albo Sabalenka kurs 11,00 ze wygra Wimbledon i 1,01 że nie wygra , no serio 1% szans że Sabalenka wygra jak jest świetna w tym roku , kto to wystawia takie kursy durne
Pytałem się o loże na ksw to 1400 zł za osobę ale debilne jest to ze jak będziesz miał 4 osoby to ci mogą dołożyć kolejne 4-5 których nie będziesz znał i weź niech ci dadzą takiego Dawida albo psychola
Thalion, fight night gale to są mniejsze wydatki i mniejsze przychody . Owszem były by bilety po 2k ale to już by była górna pułka . Teraz jest gala gdzie bije się vera i bilety są po 110 dolarów
Najlepsze jest to ze wszystko drogie i siedzą na około Angole i noszą po 4 piwa na raz i narzekają ze 34£ za 4 piwa oj jak drogo oj jak drogo a widzisz go za godzinę i znowu niesie cztery