>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

Defacto Defacto:
a pisanie, ze ile to on nie gra, ze tyle co ona gra, stawki itd, ze mi prace zalatwi, utwierdza mnie w przekonaniu ze mamy do czynienia z powaznym inwestorem :)
H hagi84:
Ty dalej swoje? chlopie ja mam wyjeb... totalnie co Ty grasz itp, cos mi sie nie podoba to mam prawo skomentowac
M Mendieta1992:
H hagi84, chodzi o zwrot bez ryzyka, bo nie dostałem, czy to trzeba odczekać? Ale rzeczywiście dramat ten buk ktoś już tu pisał
Defacto Defacto:
frustrat zwykly
Defacto Defacto:
to jest wylewanie swoich frustracjii, nikogo nigdy tutaj nie obsmialem ze sie komus cos nie udalo trafic, bo jest to dziecinne, a ten gosc robi to i nie tylko wzgledem mnie
H hagi84:
ja rowniez
Defacto Defacto:
wiecej pytan nie mam
Defacto Defacto:
odklejony, odklejony skoncz, ja powtorze jak trzeba byc zarobionym aby poswiecac swoj czas i pisac, ze komus typ nie wszedl, i deprecjonowac, to sami sobie odpowiedzcie :)
H hagi84:
wiele kont przelecialem, ale na zagraniczne nacje
H hagi84:
a co masz z comeon?
M Mendieta1992:
Doradzi ktoś odnośnie tego comeon?
H hagi84:
jak kolejny raz nie zgodze sie z analiza to tez napisze, komus nie pasuje moja, ma prawo skomentowac
dx2 dx2:
No dobrze, ide ... Jak wróce za 2-3 godziny to i tak wiadomo co bedzie na czacie :ROFLMAO:
Defacto Defacto:
ja wiem ze jestem nowy tutaj, choc wiecej zrobilem co niektorzy, widac po reputacji przeliczajac na posty, ale sa tu osoby ktora nie wiele wnosza ale ze sa dluzej maja wieksze poparcie, spoko
H hagi84:
i zacznij pisac z sensem, bo Ty jestes odklejony totalnie, napisze ostatni raz: Gowno mnie interesuja Twoje typy, skomentowalem typ i tyle
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, nie boli, tylko odpowiadam i to juz boli innych
'Corek 'Corek:
Defacto Defacto, i boli cię to że komentuje? Boli cię to że jakaś nic nie znaczącą osoba w twoim życiu coś gada na twój temat? :/// po co reagujesz, niech sobie gadaj.
H hagi84:
ano powazniejszy niz Ty, ktory bije Cie pod kazdym katem
dx2 dx2:
przepraszam, ale od razu mi sie skojarzyło :)
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, wczesniej ma byc zawieszenie broni 24-26 grudnia
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, jak trzeba byc zarobionym aby komentowac czyjes nieudane ruchy, to sami soie odpowiedzcie
dx2 dx2:
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, no widzisz zobacz na czacie kto znowu zaczal, dalem mu unbloka i widze, a pisal mi ktos ze on przez ten caly miesiac komentowal moje ruchy, powazny inwestor, jeszcze prace chce mi zalatwiac
High_Roller High_Roller:
'Corek 'Corek, musisz wchodzic wieczorem wtedy leci sprawozdanie z ulotek
dx2 dx2:
podobno planuja zakoncznie tej "akcji" w 2046 roku
High_Roller High_Roller:
Defacto Defacto:
juz nawet powiedzialem, zeby ograniczyc te infantylne zachowanie nie bede podawal typow tutaj na chacie, bo nikeotrzy nie moga sie powstrzymac aby po nieudanym typie czegos nie napisac
'Corek 'Corek:
Witam, człowiek po pracy wchodzi a tu znów gownoburza tych samych osób. Aż się odechciewa tutaj wchodzić, niszczycie wielu z nas atmosferę i dobrą zabawę. Niszczycie. :)
dx2 dx2:
to sa jakies jaja
H halacik96:
Co przeszkadza że live
Defacto Defacto:
zostalem wywolany do tablicy bo ludzie mysla ze beda mnie przez tygodnie obrazac i komentowac a ja bede siedzial cicho?
H halacik96:
Mój temat moje typy
H halacik96:
No ta, jak ktoś się czepia że typy live w swoim prywatnym temacie się podaje to paranoja
High_Roller High_Roller:
bo wiem jedynie kto wali głowa w mur :D
Defacto Defacto:
dx2 dx2, a ty dolewasz oliwy do ogien z reguly :)
dx2 dx2:
:ROFLMAO: :ROFLMAO:
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, kto skakał przez mur ?
Defacto Defacto:
H hagi84, Ty zaczales od pierwszego dnia odkad sie pojawilem na forum pisac swoje madrosci, rozumiesz typie od pierwszego dnia:D
dx2 dx2:
Rok 2046 grzudzien ... 3 osoby kłócą się na czacie frum bukmacherskiego. Piszą o ego, skakaniu przez mur i kibolstwie .... To realny scenariusz
H hagi84:
halacik wczoraj mialem fajny kurs 7, warty max 2,5 - izi siadlo, ale dostalem bana od jakeigos wynalazka i nie moglem wrzucic
H hagi84:
ale ja sie odnioslem do jednego konkretnego typu i tyle, cala reszte Ty zaczales
High_Roller High_Roller:
w Holandii leci hit a graja kit
H hagi84:
Defacto Defacto:
sprawdz moj dzial nba bo tam glownie kieruje swoje pieniadze i zobacz efekty i kursy
H halacik96:
Hagi daj jakaś peffke i ucisz hejt
H hagi84:
to po co te bdzury napisales w moim kierunku ?
Defacto Defacto:
ja tutaj nikogo typow nie komentuje, jak widac, bo to niczemu nie sluzy
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, swieta to jedyna okazja aby defacto przemówił ludzkim głosem ;)
H hagi84:
ja bede mial gest i dam pare typow by paru uzytkownikow mialo na ten oplatek
dx2 dx2:
a podzielicie sie opłatkiem na święta ?
Defacto Defacto:
umowmy sie, ze nie bedziemy o sobie pisac i komentowac swoich poczynan i spoko
H hagi84:
nie doczepilbym sie do Ciebie jakbys nie zaczal wypisywac b zdur na moj temat, skad wziales ponizej 30% i kursy rzedu 1,92 ?
High_Roller High_Roller:
tego defacto to codziennie ktos tutaj jedzie :D dajcie chłopu spokój bo zejdzie przed świetami :D
H hagi84:
jak juz wrzucasz analize w temat to kazdy ma prawo do swojego osadu, zrozum to
Defacto Defacto:
ale posta wdziale daje punkty
Defacto Defacto:
poprostu swoja rady zachowaj dla siebie, nie pisz nic o mnie, to u mnie zobaczysz to samo w stosunku do Ciebie
H hagi84:
dlatego juz pisalem, ze tematy konkursowe powinny byc osobne, nie powinno to byc wogole wrzucane w tematy ligowe bo wejdzie jakis janek, przeczyta te wynalazki pod konkurs i jest jak jest
Defacto Defacto:
a ako tez nie gram
Defacto Defacto:
ja podaje te typy pod konkurs, przeciez nie gram takich niskich singli kto tutaj siedzi to wie, ze gram uderdogow
H hagi84:
latwiej sie nie da juz tego napisac jesli nie lapiesz prostych rzeczy
Do góry Bottom