a pisanie, ze ile to on nie gra, ze tyle co ona gra, stawki itd, ze mi prace zalatwi, utwierdza mnie w przekonaniu ze mamy do czynienia z powaznym inwestorem
to jest wylewanie swoich frustracjii, nikogo nigdy tutaj nie obsmialem ze sie komus cos nie udalo trafic, bo jest to dziecinne, a ten gosc robi to i nie tylko wzgledem mnie
odklejony, odklejony skoncz, ja powtorze jak trzeba byc zarobionym aby poswiecac swoj czas i pisac, ze komus typ nie wszedl, i deprecjonowac, to sami sobie odpowiedzcie
ja wiem ze jestem nowy tutaj, choc wiecej zrobilem co niektorzy, widac po reputacji przeliczajac na posty, ale sa tu osoby ktora nie wiele wnosza ale ze sa dluzej maja wieksze poparcie, spoko
Defacto, i boli cię to że komentuje? Boli cię to że jakaś nic nie znaczącą osoba w twoim życiu coś gada na twój temat? :/// po co reagujesz, niech sobie gadaj.
'Corek, no widzisz zobacz na czacie kto znowu zaczal, dalem mu unbloka i widze, a pisal mi ktos ze on przez ten caly miesiac komentowal moje ruchy, powazny inwestor, jeszcze prace chce mi zalatwiac
juz nawet powiedzialem, zeby ograniczyc te infantylne zachowanie nie bede podawal typow tutaj na chacie, bo nikeotrzy nie moga sie powstrzymac aby po nieudanym typie czegos nie napisac
Witam, człowiek po pracy wchodzi a tu znów gownoburza tych samych osób. Aż się odechciewa tutaj wchodzić, niszczycie wielu z nas atmosferę i dobrą zabawę. Niszczycie.
dlatego juz pisalem, ze tematy konkursowe powinny byc osobne, nie powinno to byc wogole wrzucane w tematy ligowe bo wejdzie jakis janek, przeczyta te wynalazki pod konkurs i jest jak jest