dlatego juz pisalem, ze tematy konkursowe powinny byc osobne, nie powinno to byc wogole wrzucane w tematy ligowe bo wejdzie jakis janek, przeczyta te wynalazki pod konkurs i jest jak jest
dwa razy bylo po 8 roznych, to nie znaczy ze bedzie ich znowu 8, tak samo jak na 10 gier nie byly dwa, to nie znaczy ze w kolejnych 10 znowu beda dwa itd
zadnych madrosci nie pisalem by sie dopierd... napisalem fakty, ze na ostatnie 9 meczy w lidze mieli 8 underow i ze ten kurs 1,5 jest kompletnie nie oplacalny
ja szanuje ludzi ktorzy mnie szanuja, jakim trzeba byc frustratem aby ktos kto w pierwszy dzien na forum, obsmiewac ze mu typ nie wszedl, zle trafiles, myslisz ze ja bede siedzial cicho
pany PSG gra o 12:00 co powiecie na rechabilitacje tego Barcoli ? wychodzi w pierwszym to może dzisiaj juz przy któryms strzale cos mu wpadnie do siatki ?
Hhagi84, ja go zablokowałem bo to nie jest mój level abym mógł kogos takiego czytac a co dopiero z nim prowadzic jakaś dyskusje , przeciez on o niczym nie ma pojęcia , lekko oczytany i tyle
no chlop mnie zablokowal, mozesz go serdecznie pozdrowic w moim imieniu i ze mam dla Niego robote jak cos, moze mi konta zakladac za paredziesiat Euro, dorobi chociaz sobie cos na tej bukmacherce