>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

dx2 dx2:
Rok 2046 grzudzien ... 3 osoby kłócą się na czacie frum bukmacherskiego. Piszą o ego, skakaniu przez mur i kibolstwie .... To realny scenariusz
H hagi84:
halacik wczoraj mialem fajny kurs 7, warty max 2,5 - izi siadlo, ale dostalem bana od jakeigos wynalazka i nie moglem wrzucic
H hagi84:
ale ja sie odnioslem do jednego konkretnego typu i tyle, cala reszte Ty zaczales
High_Roller High_Roller:
w Holandii leci hit a graja kit
H hagi84:
Defacto Defacto:
sprawdz moj dzial nba bo tam glownie kieruje swoje pieniadze i zobacz efekty i kursy
H halacik96:
Hagi daj jakaś peffke i ucisz hejt
H hagi84:
to po co te bdzury napisales w moim kierunku ?
Defacto Defacto:
ja tutaj nikogo typow nie komentuje, jak widac, bo to niczemu nie sluzy
High_Roller High_Roller:
dx2 dx2, swieta to jedyna okazja aby defacto przemówił ludzkim głosem ;)
H hagi84:
ja bede mial gest i dam pare typow by paru uzytkownikow mialo na ten oplatek
dx2 dx2:
a podzielicie sie opłatkiem na święta ?
Defacto Defacto:
umowmy sie, ze nie bedziemy o sobie pisac i komentowac swoich poczynan i spoko
H hagi84:
nie doczepilbym sie do Ciebie jakbys nie zaczal wypisywac b zdur na moj temat, skad wziales ponizej 30% i kursy rzedu 1,92 ?
High_Roller High_Roller:
tego defacto to codziennie ktos tutaj jedzie :D dajcie chłopu spokój bo zejdzie przed świetami :D
H hagi84:
jak juz wrzucasz analize w temat to kazdy ma prawo do swojego osadu, zrozum to
Defacto Defacto:
ale posta wdziale daje punkty
Defacto Defacto:
poprostu swoja rady zachowaj dla siebie, nie pisz nic o mnie, to u mnie zobaczysz to samo w stosunku do Ciebie
H hagi84:
dlatego juz pisalem, ze tematy konkursowe powinny byc osobne, nie powinno to byc wogole wrzucane w tematy ligowe bo wejdzie jakis janek, przeczyta te wynalazki pod konkurs i jest jak jest
Defacto Defacto:
a ako tez nie gram
Defacto Defacto:
ja podaje te typy pod konkurs, przeciez nie gram takich niskich singli kto tutaj siedzi to wie, ze gram uderdogow
H hagi84:
latwiej sie nie da juz tego napisac jesli nie lapiesz prostych rzeczy
H hagi84:
Wejdz w moj temat, przewaznie przy zakladzie masz napisana wycene zakladu - moze zrozumiesz
dx2 dx2:
A nie moglibyscie zagrac w kalambury o to kto ma racje ? :rolleyes:
Defacto Defacto:
dwa razy bylo po 8 roznych, to nie znaczy ze bedzie ich znowu 8, tak samo jak na 10 gier nie byly dwa, to nie znaczy ze w kolejnych 10 znowu beda dwa itd
H hagi84:
musisz tez zrozumiec, ze jak chcesz zarabiac na zakladach to musisz potrafic wycenic oplacalnosc zakladu, widocznie nie masz zielonego pojecia o tym
H hagi84:
zadnych madrosci nie pisalem by sie dopierd... napisalem fakty, ze na ostatnie 9 meczy w lidze mieli 8 underow i ze ten kurs 1,5 jest kompletnie nie oplacalny
H hagi84:
Ty mi szanse dales? dziekuje Ci Panie
Defacto Defacto:
ja wiem, ale rozumiesz ze raz sa zaleznosci, a drugi raz ich nie ma
H hagi84:
jak masz jeton pln i zen iban pln to wyplaty nic tam nie biora, jakies grosze doslownie
H hagi84:
odpisalem
Defacto Defacto:
miesiac mialem cie zablokowanego, dalem Ci szanse, ale znowu musiales dolozyc swoje madrosci, jakbys pierwszy raz obstawial zaklady
High_Roller High_Roller:
4,50 gol Barcola
T typnet1:
hagi - jak mozesz to odpisz jeszcze w temacie ZEN, dzieki
Defacto Defacto:
ja szanuje ludzi ktorzy mnie szanuja, jakim trzeba byc frustratem aby ktos kto w pierwszy dzien na forum, obsmiewac ze mu typ nie wszedl, zle trafiles, myslisz ze ja bede siedzial cicho
High_Roller High_Roller:
rehabilitacje
H hagi84:
tyle w temacie, a w wolnej chwili przejrzyj temat, wyciagnij wnioski, moze sie czegos nauczysz
High_Roller High_Roller:
pany PSG gra o 12:00 co powiecie na rechabilitacje tego Barcoli ? wychodzi w pierwszym to może dzisiaj juz przy któryms strzale cos mu wpadnie do siatki ?
H hagi84:
nie potrafisz sensownie rozmawiac to nie pisz nic do mnie
Defacto Defacto:
wykaz sie w betach dnia kolego, bo narazie znany jestes z ujadania
H hagi84:
dla takich jak Ty temat zalozylem by szybko przymknac morde
Defacto Defacto:
sluchaj, zaczales pierwszy a ja nie ebde rozmawial z Toba w inny sposob, w jaki ty do mnie
H hagi84:
to jak mam Cie traktowac? skad wziales ponizej 30% itp? jak juz cos piszesz to pisz sensownie
H hagi84:
szanuje ludzi i szanuje osoby, ktore maja cos konkretnego do powiedzenia, Ty nie masz zadnych argumentow, nawet nie potrafisz sensownie odpowiedziec
Defacto Defacto:
chlop co chce mi prace zalawtiac, mierzy wszystkich swoja miara
dx2 dx2:
Kochajcie sie, bo Sw. Mikołja wszystko widzi
Defacto Defacto:
mam andzieje ze i on dostaje ostrzezenia
Defacto Defacto:
widzisz, ze wylkewa swoja frustracje, miesiac go mialem zablokowanego dzis odblokowalem, a od miesiace ujada
dx2 dx2:
Czy uzytkownicy przecyztaja dziś o skakaniu przez 10 m mur ? Tak 1,3, Nie 2,7 :oops:
Defacto Defacto:
no i znowu nie ja zaczynam :D
H hagi84:
ano trzeba laikow krotko i rzeczowo, nie ma sie co dziwic, ze codziennie to samo
H hagi84:
aaa ok
dx2 dx2:
A tu tradycyjnie to samo o kazdej porze dnia :ROFLMAO:
High_Roller High_Roller:
H hagi84, ja go zablokowałem bo to nie jest mój level abym mógł kogos takiego czytac a co dopiero z nim prowadzic jakaś dyskusje , przeciez on o niczym nie ma pojęcia , lekko oczytany i tyle
Defacto Defacto:
1k postow 30k reputacji swiadczy jaki to fantastyczny typer
High_Roller High_Roller:
a nie wpisze na czasie jakies 17/20 typów ze mu weszło gdzie nikt tego nie widział ani nikogo to nie interesuje :D
H hagi84:
no chlop mnie zablokowal, mozesz go serdecznie pozdrowic w moim imieniu i ze mam dla Niego robote jak cos, moze mi konta zakladac za paredziesiat Euro, dorobi chociaz sobie cos na tej bukmacherce
High_Roller High_Roller:
i kurs sredni niech wykreci 1,93
High_Roller High_Roller:
no to niech załozy temat co mu polecałem i niech zrobi w 15 typów 31% jaki ma problem :DS
Defacto Defacto:
czyzby drugi ananas mnie zablokowal bo fakty sa niewygodne
Do góry Bottom