>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

madman01 madman01:
Defacto Defacto:
d4n d4n, ale oni tego nie rozumieja
H hagi84:
gladko? czysto statycznie na 9 ostatnich meczy wyjazdowych 8 razy nie pokryli overu
High_Roller High_Roller:
madman01 madman01, w drugiej połowie bedzie BTTS
madman01 madman01:
Straszna kopanina na de kuip zanosi sie na under
d4n d4n:
Defacto ma 100% racji, trzeba trochę siedzieć w lidze Angielskiej a nie patrzeć tylko na suche statystyki. Brighton gladko te różne zrobią, jestem kibicem Chelsea i wiem jak będzie im ciężko dziś z dobrze operujący piłka Brighton. Mecz meczowi nie równy szczególnie w Anglii. Mitoma sam to wykręci a na dodatek nie ma Jamesa ale co tam lepiej spojrzeć na suche statystyki. Pozdro i Defacto rób swoje bo dajesz ładnie zarobić
Defacto Defacto:
jakby ktos znal reguly jakie beda to byloby fajnie
Defacto Defacto:
widzisz zaczailes
Defacto Defacto:
dokladnie, zgoda
Psychosocial Psychosocial:
Defacto Defacto, Twoim tropem wszystkie analizy sa do dupy bo zawsze co może być innego
Defacto Defacto:
skoro 2/10 byly undery, to prawdopodobienstwo zakalda ze stanie sie tak po raz 11?
Defacto Defacto:
jak ktos napisze ze ostatnio w meczy a z b padalo 4 gole, to co to znaczy ze nie moze byc 5, albo 2?
High_Roller High_Roller:
i czerwo
High_Roller High_Roller:
head kick
High_Roller High_Roller:
donnaruma hahah
Defacto Defacto, A jak teraz piszesz to za chwile możesz przestać? To moja odpowiedź
Defacto Defacto:
to jest wg Ciebie merytoryczne?
Defacto Defacto:
no odpowiedz zadalem pytanie
Defacto Defacto, człowieku skończ już
Defacto Defacto:
to jest merytoryczne podejscie do temat?
Defacto Defacto:
ostatnio bylo 2x 8 rogow to teraz nie moze byc 4? a on pisze ze na 10 byly dwa overy, to ja zadaje pytanie to znaczy ze 11 tez bedzie under?
Defacto Defacto:
ale to dobrze czy zle? zna jakas regule?
Defacto Defacto:
spoko, ale jak ktos pisze co ma do rzeczy ze ostatnio bylo 8 rogow, ? i pisze ze na 10 meczy byly dwa overy?
anfa_ anfa_:
Kapitan Azja znowu wrócił :D
A Hagi akurat zrobił to w tym wypadku mega merytorycznie
Defacto Defacto:
dlatego mowie hagi nie jest zablokowany, borsuk tak bo to mitoman
Musisz to zrozumieć
Defacto Defacto, Tylko tu jest problem bo każdy może na tym forum merytorycznie skomentowac Twój typ
Defacto Defacto, hagi juz sie uspokoił i Ciebie tez o to proszę
Defacto Defacto:
zamykam temat
Defacto Defacto:
bo w dzialach po przeliczeniu to ani borsuk, ani hagi nie maja takich zwrotow
Defacto Defacto:
niech nie ujadaja, i nie komentuja moich betow, w dzialch na to nie przeznaczonych, jak rowniez na czacie, i zobaczycie ze bedzie tutaj sielsko
Nic nie bedę zamykał prosze sie tylko uspokoić bo to kompromitacja nas wszystkich
High_Roller High_Roller:
H hagi84, rób swoje i nie patrz na inncy ty bardziej na tych co nie maja jaj prowadzic tematu bo np nie maja czasu ale siedza 20h na czacie :D
H hagi84:
albo w sumie zostaw, pare osob moze skorzysta i zarobi
A wy dalej? Hagi nie nakręcaj się, przestaniesz i będzie spokój. To jest kompromitacja tego forum jak ktos nowy to czyta z zewnątrz. Ludzie ogarnijcie się, ja wam nie zabronię nic tu pisac zgodnego z forum bo niby punt 3 regulaminu pozwala na tą dyskusję ale do czego to prowadzi?
H hagi84:
Psycho mozesz zamknac temat?
Defacto Defacto:
duzo tych typow tam wrzucasz, obys wiecej wrzucal niz komentowal :)
H hagi84:
specjalnie zalozylem temat na potrzeby takich wynalazkow, widocznie to nie pomaga, nizej nie upadne juz i w sumie zamkne temat bo to i tak nic nie daje, a poklaskow nie szukam
High_Roller High_Roller:
ignoruj
High_Roller High_Roller:
sprowadzi cie do swojego poziomu głupoty
High_Roller High_Roller:
nie warto
High_Roller High_Roller:
H hagi84, ja sie dziwie ze ty z nim w ogole prowadzisz dyskusje
H hagi84:
i koncze z Toba dyskusje bo z Toba nie da sie normalnie rozmawiac
H hagi84:
zaloz netka, zaloz konta, to zaplace odpowiednio
Defacto Defacto:
H hagi84, jestes frustrat, a a tacy sa milionerami :)
Defacto Defacto:
H hagi84, zalatw mi prace lepiej,
H hagi84:
koncze z Toba dyskusje
H hagi84:
dla takich jak Ty zalozylem temat, zebys mial pojecia na czym mozna regularnie zarabiac, a Ty drwisz dalej z powaznych inwestorow
H hagi84:
Nie nawidze jak ktos klamie i wypisuje brednie , dobrze, ze Ci szybko wyprostowali i dostales upomnienie za Twoje urojenia
H hagi84:
ja sie glownie odnioslem do tego Twojego pisania , ze mam ponizej 30% i tyle
Defacto Defacto:
a pisanie, ze ile to on nie gra, ze tyle co ona gra, stawki itd, ze mi prace zalatwi, utwierdza mnie w przekonaniu ze mamy do czynienia z powaznym inwestorem :)
H hagi84:
Ty dalej swoje? chlopie ja mam wyjeb... totalnie co Ty grasz itp, cos mi sie nie podoba to mam prawo skomentowac
M Mendieta1992:
H hagi84, chodzi o zwrot bez ryzyka, bo nie dostałem, czy to trzeba odczekać? Ale rzeczywiście dramat ten buk ktoś już tu pisał
Defacto Defacto:
frustrat zwykly
Defacto Defacto:
to jest wylewanie swoich frustracjii, nikogo nigdy tutaj nie obsmialem ze sie komus cos nie udalo trafic, bo jest to dziecinne, a ten gosc robi to i nie tylko wzgledem mnie
H hagi84:
ja rowniez
Defacto Defacto:
wiecej pytan nie mam
Defacto Defacto:
odklejony, odklejony skoncz, ja powtorze jak trzeba byc zarobionym aby poswiecac swoj czas i pisac, ze komus typ nie wszedl, i deprecjonowac, to sami sobie odpowiedzcie :)
H hagi84:
wiele kont przelecialem, ale na zagraniczne nacje
Do góry Bottom