Defacto ma 100% racji, trzeba trochę siedzieć w lidze Angielskiej a nie patrzeć tylko na suche statystyki. Brighton gladko te różne zrobią, jestem kibicem Chelsea i wiem jak będzie im ciężko dziś z dobrze operujący piłka Brighton. Mecz meczowi nie równy szczególnie w Anglii. Mitoma sam to wykręci a na dodatek nie ma Jamesa ale co tam lepiej spojrzeć na suche statystyki. Pozdro i Defacto rób swoje bo dajesz ładnie zarobić
A wy dalej? Hagi nie nakręcaj się, przestaniesz i będzie spokój. To jest kompromitacja tego forum jak ktos nowy to czyta z zewnątrz. Ludzie ogarnijcie się, ja wam nie zabronię nic tu pisac zgodnego z forum bo niby punt 3 regulaminu pozwala na tą dyskusję ale do czego to prowadzi?
specjalnie zalozylem temat na potrzeby takich wynalazkow, widocznie to nie pomaga, nizej nie upadne juz i w sumie zamkne temat bo to i tak nic nie daje, a poklaskow nie szukam
a pisanie, ze ile to on nie gra, ze tyle co ona gra, stawki itd, ze mi prace zalatwi, utwierdza mnie w przekonaniu ze mamy do czynienia z powaznym inwestorem
to jest wylewanie swoich frustracjii, nikogo nigdy tutaj nie obsmialem ze sie komus cos nie udalo trafic, bo jest to dziecinne, a ten gosc robi to i nie tylko wzgledem mnie
odklejony, odklejony skoncz, ja powtorze jak trzeba byc zarobionym aby poswiecac swoj czas i pisac, ze komus typ nie wszedl, i deprecjonowac, to sami sobie odpowiedzcie