>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
Dobre te Półki w ręczną 😂
High_Roller High_Roller:
europosłanka która żadała ujawnienia korespondencji pomiedzy komisja europejska a dyrektorem generalnym Pfizera nie zyje - cóż za kolejny zbieg okołiczności :D
High_Roller High_Roller:
roznosic ulotki na takiej pogodzie deszczowej to juz całkowity brak ambicji w zyciu
High_Roller High_Roller:
tu cały czas pada
High_Roller High_Roller:
Prince de Belial baqu, w anglii cięzko o jakąkolwiek prace pod słoncem :D
gram_dla_beki gram_dla_beki:
Jest gdzieś mecz w ręczna w tv?
Defacto Defacto:
zibi16 zibi16, aff
zibi16 zibi16:
Sam teraz patrzę, siedzę i nie dowierzam :D
Defacto Defacto:
zibi16 zibi16, lul
Defacto Defacto:
@rondani, ladne miasto, fajny zamek tam jest, widziales?
zibi16 zibi16:
Defacto Defacto, Ale.... przegrały 2:3 ... :D:D:D:D
Defacto Defacto:
zibi16 zibi16:
Radomka 2:0 i 24:20... po kursie 3,3 ... :D
Defacto Defacto:
Sloncem
Defacto Defacto:
Prince de Belial baqu, raz pod sconces, raz pod deszczem
Defacto Defacto:
'Corek 'Corek, powodzenia :)
Prince de Belial Prince de Belial:
@rondani, co racja to racja praca na ulotkach to zaraz po lustonoszu najlepsza praca pod słońcem
G golabek1945, too little too late ;)
G golabek1945:
E evnt, Możliwe, ja mam na tasiemce jeden set dla Milano, ale kusił mnie czysty win:)
'Corek 'Corek:
Pograłem Polki over 25.5
E evnt:
Milano siatka dziś bierze
G golabek1945:
Panowie, Viborg prowadzi. Co myślicie o łamaku? 🤔
jedrula jedrula:
ja tam lubię, jak jest jakaś gównoburza na forum 😀
'Corek 'Corek, pilkarze beda obstawiać tenis a tenisiści pilke - proste !
G golabek1945, to podobnie jak w Anglii :)
RBR1one RBR1one:
'Corek 'Corek, bo na slupa trzeba miec konto a nie na siebie albo zakladac maseczke i maszerowac do lokalu xD
'Corek 'Corek:
Powiedzcie że to fejk
G golabek1945:
Prince de Belial baqu, Montana tak, piękny, klasyczny łamak uratował tasiemkę, a to mecz otwierający kupon :)
'Corek 'Corek:
Zadownicy B klasy obstawiajacy LM będą dyskwalifikowani 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G golabek1945:
Prince de Belial baqu, Ogórkowa, walczą 3 drużyny o mistrzostwo. gdzieś już to widziałem, ach tak! Hiszpania!
H halacik96:
Któraś z Polek wypadła ze kurs tak urósł?
Defacto Defacto:
madman01 madman01, ladnie Japonki jada
Montana w Bułgarii piękne 2/1
G golabek1945, gra tam świetnie to fakt ale powiedzmy sobie szczerze to jest liga ogórkowa, tam nawet Pio strzela co kolejke :D
madman01 madman01:
Handball Japonia - Iran 18-1 :]
G golabek1945:
A Szymański swoje 🔥
dx2 dx2:
adik1992 adik1992, Hmm chyba nikt nie jest taki naiwny, że te kłótnie nie wrócą ... jak nie dziś, to jutro, jak nie jutro ... Tutaj trzeba tylko przykmowac zakładu kto pierwszy "peknie" :rolleyes:
H hagi84:
oki, dzieki za info, przeoczylem widocznie rozmowe na ten temat
adik1992 adik1992:
H hagi84, temat tego usera był poruszany i są usuwane takie "analizy" . Każdy mod ma swój Dział i jeżeli uważa takie pisanie za ok to zostawia. My w dziale tenisowym usuwamy. Może nie ma obecnie odpowiedniego moderatora online. Ale niepotrzebne są takie gownoburze. Było to już nie raz pisane i nie ma sensu co kilka tygodni o tym przypominać.
High_Roller berserk, mam podobnie stad moj niebywaly szacunek do takich osob na forum jak kamasutra10 czy inni wiadomo kto
High_Roller High_Roller:
Nie dość że nie czytam analiz to jeszcze sam ich nie pisze bo dla mnie to strata czasu . Jakbym chciał pisać to bym został dziennikarzem na własny rachunek :)
H hagi84:
odnioslem sie tylko do tego chlopaka od kosza co leci z szablonu gotowego co to nie ma wspolnego z zadna analiza
H hagi84:
i niech se pisza, sa ludzie co poprostu pisza i czasem sobie poczytam i sie fajnie czyta
H hagi84:
tak jak berserk napisal, analiza nie zarabia, mozesz pisac i na cala strone i to sie kompletnie na wyniki nie przeklada
porownuje go do Ciebie i tego co napisales
H hagi84:
nie porownuj korvera do chlopakow z forum bo on ich wszystkich bije na leb i szyje
High_Roller High_Roller:
Ja np w ogóle nie czytam żadnych analiz . Nie wiem czy z 10 razy wszedłem w dział typy dnia . Wystarczyło mi wejść w regulamin typów dnia ;)
druzyna A gra z druzyna B o 15:00 o 3 punkty albo wygraja albo nie pewnie rzuca duzo punktow gram over :D
H hagi84:
a co tu pisac innego? ktos kto w branzy jest na przestzeni 20 lat to ma te same odczucia
ale to przecież nie sa nawet analizy :)
piszesz teraz dokładnie to samo co korver w temacie :)
H hagi84:
ale to akurat teraz nie ma wiekszego znaczenia bo mi chodzilo poprostu o te analizy odnosnie danego uzytkownika
H hagi84:
pewnie, ze to rozumiem , czasy sie zmieniaja, z roku na rok jest coraz trudniej, nie jest to gra dla kazdego, powiem wiecej, ze jakbym mial pracowac i w wolnej chwili gral to bym wogole nie gral bo nie ujechalbym z kontami itp itd
pamietaj ze znakomita wiekszosc graczy nie gra jak ty gdzie trzeba miec *n kat w rożnych bukach na kuzyna, dziadka, kolege etc zeby lapac okazje, tylko graja dla przyjemnosci funu i zabawy
H hagi84:
wzajemnie
H hagi84, mi to kompletnie nie interesuje co piszesz w swoim temacie, życzę Ci jak najwyższych wygranych.
H hagi84:
koncze
H hagi84:
ja zwrocilem uwage tylko czy nie mozna nic zrobic z tymi analizami odnosnie kosza i tyle, Ty musiales sie dojeb...
H hagi84:
ktos kto zarabia regularnie albo jest dlugo w branzy duzo bardziej skorzysta z jednego zdania, gdzie jest wszystko na tacy niz analiza na 30 zdan
Do góry Bottom