>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
Chłopaki fo famme mma 🤓
Defacto Defacto:
H hagi84, jakie zasady napisales, napisales jaki portfel to sa zasady :ROFLMAO:
Chlopaknaopak Chlopaknaopak:
Raz na ruski rok gram ligę holenderska i akurat dziś jak narazie brak btts.
S smoleczek:
Ale wam chodzi o typy czy pieniądze bo nie wiem ?
anfa_ anfa_:
Dawajcie, że typujecie dokąd ktoś z was nie umrze. Wtedy bilans i admin ew. płaci za nagrobek.
adik1992 adik1992:
Defacto Defacto, to fajnie, ale możecie pisać na priv, reszta forum nie musi w tym uczestniczyć
H hagi84:
napisalem zasady, pisz na priv
Defacto Defacto:
adik1992 adik1992, on wyszedl z propozycja, ja sie zgodzilem
H hagi84:
szanujacy sie gracz nie bedzie poswiecal 9 miesiecy dla 10k funtow jak tyle moze zrobic w miesiac
Defacto Defacto:
2msc to zaden termin dla szanujacych sie graczy
H hagi84:
ok, napisalem priv do Ciebie, napisze ostatni raz, godze sie na 10k funtow - okres 2 mieiecy, platnosc przed dla jakiegos admina ( jesli takowy sie zgodzi trzymac pieniadze)
adik1992 adik1992:
Defacto Defacto:
ale co wymiekasz?
adik1992 adik1992:
Defacto Defacto, @hagi ostatni raz Was upominam. Jak chcecie sie kłócić to weźcie sowje grabki i wiaderka i idzcie na PW. Kolejny dzien w kółko te same tematy.
H hagi84:
zadne 9 miesiecy, nie mam czasu bawic sie tutaj 9 miesiecy, szkoda mi czasu dla takich pieniedzy, 2 miesiace jest optymalnie
Defacto Defacto:
robimy zaklady na minumum 9 msc i lecimy
H halacik96:
No to będą chyba dwa najbardziej obserwowane tematy od dawna
power30 power30:
może jakiś buk wystawi ofertę na ten pojedynek
H hagi84:
ok, napisze do jakiegos normalnego admina czy ktos sie zgodzi trzymac pieniadze na portfelu
Defacto Defacto:
wchodze w to
H hagi84:
przystaje na propozycje
H hagi84:
jeden pies, moze byc funtow
Defacto Defacto:
ale funtoow czy zlotowek?
H hagi84:
okresl sie do wieczora, chetnie oddam Ci moje 10 tys ciezko zarobione
slomiany400 slomiany400:
Nowy dzień, nowe kłótnie :D
H hagi84:
jak masz jaja dajemy po 10k, robimy temat, bawimy sie powiedzmy 2 miesiace, wygrany bierze pule
Defacto Defacto:
od 2006 roku tu jestes na forum a podales dwies trony betow, faktycznie dlugoterminowo 🙃
H hagi84:
ja juz tu pisalem kiedys na ten temat, nie chce mi sie powtarzac
Defacto Defacto:
zmieszmy sie typach dnia bogaczu
H hagi84:
sledz uwaznie temat to moze i Ty na prezenty zarobisz
anfa_ anfa_:
Hagi daj coś od Azjatow
H hagi84:
bo juz mi grasz na nerwach
H hagi84:
moge tak upasc nisko byleby Cie szybko wyjasnic przy wszystkich
Defacto Defacto:
przeciez pisze o tym, ja slow na wiatr nie rzucam
H hagi84:
jak masz jaja to w kazdej chwili
Defacto Defacto:
wiec nie zaczynaj
H hagi84:
nie brnij dalej i odpusc bo nie masz zadnych argumentow, zaczniesz cokolwiek zarabiac to zrozumiesz pewne sprawy, poki co baw sie typami, graj dla zabawy,
Defacto Defacto:
wyslemy do moda waldiegi czy psotnicka swoje rachunki z ostatnich 2-3 lat i sie zdziwisz
Defacto Defacto:
H hagi84, jestes taki cwany i bedziesz dalej pisal o zarobkach to ja powiem sprawdzam
Defacto Defacto:
Defacto Defacto:
H hagi84:
na koniec zycze Ci tych 4 rogow
H hagi84:
Ty dalej swoje, koncze dyskusje z Toba, zaczniesz zarabiac wtedy porozmawiamy
Defacto Defacto:
podam wam ostatnie moje dwa bety z nba
Defacto Defacto:
a jaka logika jest w NBA?
versa versa:
Uwaga, podaje wyniki na najlepsze analizy ubiegłego miesiąca, 1. Psycho, 2 sunxl, 3 Louis, ciekawe jak bardzo się pomyliłem:v
Defacto Defacto:
to ja nie mam wiecej pytan
Defacto Defacto:
pawlenty87 pawlenty87, no dokaldnie, wiec jesli ktos podaje taki bet tak go widzi, a pisanie ze cos nie mialo miejsca ostatnio to dla niego pewnik
pawlenty87 pawlenty87:
Panowie dajcie już spokój z tym przekrzykiwaniem się. W każdym sporcie jest mnóstwo zmiennych i każde spotkanie jest inne. Sztuka polega na tym by przewidzieć jak dziś będzie dane wydarzenie wyglądało. Co do analiz kazdy ma prawo do swoje podejscia do tematu i zgadzasz się czy nie ważna jest ostatecznie tylko jedna sprawa - skuteczność typera.
Defacto Defacto:
dobra skoncz pisac o rzeczach o ktorych nie mas z pojecia, i o moich zarobkach bo jestes dziecinny, jakbys mi w portfelu siedzial
H hagi84:
gro ludzi nie ma pojecia nawet co gra, widzi wartosc w kursie i zarabia
irtyko irtyko:
co to PL?
H hagi84:
bo te Twoje wywody o tym, ze na mecze chodzisz to mnie malo interesuje bo to sie kompletnie nie przeklada na zarobki
H hagi84:
i mowie, jak chcesz ze mna dyskutowac to konkretnie i na temat
Defacto Defacto:
ja patrze na PL nie na staty, o statach pisze aby analiza przeszla, pisze bo obserwuje ta lige od ponad 10 lat, bylem na ponad 150meczach PL, a koles mi pisze jakies wg jednego moda merytorycznie, jak zadalem pytanie to nie wie co powiedziec
H hagi84:
zrozum, ze zaklad musi byc oplacalny by regularnie zarabiac, chyba, ze grasz dla zabawy to se mozesz grac tak
H hagi84:
i jakie to ma znaczenie, ze chodzisz na jakiekolwiek mecze, w czym Ci to pomaga?
Defacto Defacto:
to chyba lepiej ze 2/10, a moze gorzej? gosc jakby mial szklana kule i mi pisal rzeczy ktore na flashscierze sprawdzil
Defacto Defacto:
d4n d4n, ale wypowiada sie gosc co nigdy na meczu PL nie byl i bedzie mi pisal ze 2/10 to undery, co z tego?
H hagi84:
M Mendieta1992, co z tym comeon masz za problem ?
Do góry Bottom