wez skoncz juz sie upokazac, napisalem jasno i wyraznie, ze dla 10k nie bede 9 miesiecy poswiecal czasu, co Ty mozesz wiedziec o dlugoterminowym zarabianiu, chyba, ze podbijesz stawke o 4 razy to wtedy moge sie zgodzic
@rondani, takie tam gaden bylo, sprawdzilem typa bo mi to sie okresla zarobasem, chcialem sprawdzic czy zarabia dlugoterminowo, dla mnie pieniadze nie sa celem, tylko pokazanie ze typ dlugoterminowo nie umie zarabiac
niedziela, sporo spotkań z różnych dyscyplin a tu od kilku godzin jedno i to samo. Dorośli ludzie Mam nadzieję że juz przedstawiliście swoje stanowiska i na tym koniec.
ja chcialem grzecznie chlopakowi wyjasnic, dac mu sie wykazac i zarobic 10k funtow w 2 miesiace, suma nie mala , brakuje jaj to brakuje, tyle w temacie, priv napisalem, zero odpowiedzi
jak chcesz grac i zarabiac w msc to po dwoch zamknij swoj dzial, a jak chcesz pokazac ze jestes powaznym graczem, gramy 9msc, i nie spamuj i nie prowokuj mnie, bo sie nie zgodzisz i bedziesz pisal tu przez pol roku, ze wygrales zaklad
jak chcesz grac i zarabiac w msc to po dwoch zamknij swoj dzial, a jak chcesz pokazac ze jestes powaznym graczem, gramy 9msc, i nie spamuj i nie prowokuj mnie, bo sie nie zgodzisz i bedziesz pisal tu przez pol roku, ze wygrales zaklad
adik1992, zróbcie tutaj dwa pokoje czatu jeden gdzie nic po za typami czy wymianami na temat bukmacherski być nie może i drugi dla takiego defacto żeby sobie pisał swoje kacapoly
Ty no strugasz fachowca i nie potrafisz sie zgodzic na 2 miesiace? , wyszedlem z inicjatywa taka, brak jaj to brak jaj, niczego wiecej sie po tobie nie spodziewalem
anfa_, jest bardzo dużo nowych osób, które się rejestruje lub odwiedza forum jako gość, ale jak ktoś widzi takie przepychanki to uznaje że szkoda czasu.
versa, na forum obecnie 380 uzytkowników online. Nie wystawia to dobrego śwaidectwa dla forum, potencjalne nowe osoby odnoszą wrażenie że to przedszkole albo jeszcze niżej