>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Defacto Defacto:
H hagi84, kupa smiechu
H hagi84:
i koncze ta dyskusje tutaj bo oczy bola od czytania Twoich wypocin
H hagi84:
wez skoncz juz sie upokazac, napisalem jasno i wyraznie, ze dla 10k nie bede 9 miesiecy poswiecal czasu, co Ty mozesz wiedziec o dlugoterminowym zarabianiu, chyba, ze podbijesz stawke o 4 razy to wtedy moge sie zgodzic
Defacto Defacto:
@rondani, a gosc chce lasy na kase, mysli ze w dwa miechy cos ugra :D
High_Roller High_Roller:
madman01 madman01, oglądałem ale z kuchni i myślałem że to strzelili na 1-1 a nie na 0-2 ale koniec końcem jest BTTS i over
Defacto Defacto:
@rondani, takie tam gaden bylo, sprawdzilem typa bo mi to sie okresla zarobasem, chcialem sprawdzic czy zarabia dlugoterminowo, dla mnie pieniadze nie sa celem, tylko pokazanie ze typ dlugoterminowo nie umie zarabiac
power30 power30:
tylko tu co tydzień są mecze praktycznie
Defacto Defacto:
@rondani, Villa dzis musi wygrac
madman01 madman01:
Berserk masz bttsa
madman01 madman01:
Ta murawa Cracovii to wyglada jakby je stado dzików zaryło
madman01 madman01:
Liverpool win czy over?
B bartek2701:
Psychosocial Psychosocial, na tydzień to jest za mało. Minimum miesiąc na zamku
madman01 madman01:
Nie ogladasz meczu?
High_Roller High_Roller:
madman01 madman01, 😂 ja myślałem że jest 1-1 a to jest 0-2 hahah
H hagi84:
mi sie juz w temat wpisywac nie chce bo musze uciekac
H hagi84:
superbet ma babole na mecz Hammam w tunezji, under 3,5 po 1,7 i under 2,5 po 2,6 walue jakies 30%
H hagi84:
raczej tylko FT znajdziesz
A adams235:
Lub gdzie znajdę wynik ręcznej Turcji live,polskie nie widzę nigdzie
H hagi84:
nawet ruski nie maja wiec ciezko
A adams235:
Ktoś ma live wynik ręczne trabzon-izmir?
Psychosocial Psychosocial:
Dobra teraz blokuję więc już spokojnie
adik1992 adik1992:
niedziela, sporo spotkań z różnych dyscyplin a tu od kilku godzin jedno i to samo. Dorośli ludzie 🤦‍♂️ Mam nadzieję że juz przedstawiliście swoje stanowiska i na tym koniec.
madman01 madman01:
Jest over 1,5 wiec juz mam wyjep.ane na ten mecz
A a.kondrat:
"sorry ale juz ani slowa wiecej o tym" 4 minuty Defacto Defacto wytrzymałes
H hagi84:
koncze bo to sie nudne robi, jak Ci sie odmieni pisz priv
High_Roller High_Roller:
madman01 madman01, mówiłem btts w drugiej połowie ;)
H hagi84:
ja chcialem grzecznie chlopakowi wyjasnic, dac mu sie wykazac i zarobic 10k funtow w 2 miesiace, suma nie mala , brakuje jaj to brakuje, tyle w temacie, priv napisalem, zero odpowiedzi
High_Roller High_Roller:
I psv 1-1
Defacto Defacto:
adik1992 adik1992, milkne z szacunku do Ciebie
Defacto Defacto:
jak chcesz grac i zarabiac w msc to po dwoch zamknij swoj dzial, a jak chcesz pokazac ze jestes powaznym graczem, gramy 9msc, i nie spamuj i nie prowokuj mnie, bo sie nie zgodzisz i bedziesz pisal tu przez pol roku, ze wygrales zaklad :ROFLMAO:
Defacto Defacto:
wkleje ostatni raz moj wniosek i stanowisko
Defacto Defacto:
swoje napisalem
adik1992 adik1992:
Defacto Defacto, to co tu piszesz do Hagiego, napisz mu w wiadomości prywatnej. Nie musi całe forum tego czytać. Pisze ostatni raz!!!
versa versa:
H hagi84, szacuneczek, piona, mnie już zablokował, bo miałem rację przy typie, który negował jego, Ciebie zaraz też zablokuje 😂
Psychosocial Psychosocial:
Zwracałem wam uwagę godzinę temu zwracał teraz adik1992 ostatni raz pisze przestancie bo was zablokuję na tydzień I po co to wam?
Defacto Defacto:
jak chcesz grac i zarabiac w msc to po dwoch zamknij swoj dzial, a jak chcesz pokazac ze jestes powaznym graczem, gramy 9msc, i nie spamuj i nie prowokuj mnie, bo sie nie zgodzisz i bedziesz pisal tu przez pol roku, ze wygrales zaklad :ROFLMAO:
High_Roller High_Roller:
madman01 madman01, jest gol dla psv feyenoord ruszy
H hagi84:
jak Ci sie odmieni to pisz na priv bo widze nie potrafisz odpisac
High_Roller High_Roller:
adik1992 adik1992, zróbcie tutaj dwa pokoje czatu jeden gdzie nic po za typami czy wymianami na temat bukmacherski być nie może i drugi dla takiego defacto żeby sobie pisał swoje kacapoly
H hagi84:
Ty no strugasz fachowca i nie potrafisz sie zgodzic na 2 miesiace? , wyszedlem z inicjatywa taka, brak jaj to brak jaj, niczego wiecej sie po tobie nie spodziewalem
versa versa:
Swoją drogą ciekawe ile na tym forum jest aktywnych użytkowników, czyli takich którzy się udzielają, wypowiadają
Defacto Defacto:
adik1992 adik1992, jeden z nas pisze ze zarabia i zacheca do sledzenia jego dzialu, wiec moze cos z tych lekcjii wyniosa na przyszlosc
Defacto Defacto:
adik1992 adik1992, sorry ale juz ani slowa wiecej o tym
adik1992 adik1992:
anfa_ anfa_, jest bardzo dużo nowych osób, które się rejestruje lub odwiedza forum jako gość, ale jak ktoś widzi takie przepychanki to uznaje że szkoda czasu.
Defacto Defacto:
moje warunki znasz, jak sie nie godzisz nie zwracaj mi dupy
Defacto Defacto:
2msc to nie pokaze czy zarabiasz czy nie, a to chce sprawdzic, stad soie zgodzilem na ten zaklad
anfa_ anfa_:
Adik, akurat moderacja sobie zapracowała na brak użytkowników. Do tego doszły grupy (Messenger,whatsapp, telegram). Miliona już nie będzie ;)
High_Roller High_Roller:
Idę po popcorn i odblokuje defacto na chwilę to naprawdę muszą być dobre kabarety
madman01 madman01:
High_Roller berserk, na de kuip to skonczy sie 0:0 max jedna bramka nie widze tu bts za duza kopanina bez klarownych sytuwcji
Defacto Defacto:
napisalem jasno i wyraznie, 2 miesiace, nie bede 9 miesiecy poswiecal dla 10k - szkoda czasu i zachodu cytat
H hagi84:
Defacto Defacto, napisalem Ci jasno i wyraznie na privie, masz jaja to dawaj, nie masz to nie trac mojego czasu
H hagi84:
adik napisalem priv, zerknij jak mozesz
adik1992 adik1992:
versa versa, na forum obecnie 380 uzytkowników online. Nie wystawia to dobrego śwaidectwa dla forum, potencjalne nowe osoby odnoszą wrażenie że to przedszkole albo jeszcze niżej
High_Roller High_Roller:
Defacto potrzebuje 9 miesięcy bo trzeba te 10k uzbierać 😂😂
Defacto Defacto:
adik1992 adik1992, pprzepraszam, wybacz mi ale hagi+borsuk sa to dwie osoby ktore zaczely ze mna wojowac jako piewrwsze, ale juz milkne
G golabek1945:
Ale że Feyenoord - PSV 0:0..?
Defacto Defacto:
czekam do wieczora na odpowiedz, uciekam z mlodym na sspacer
anfa_ anfa_:
Ja to się śmieje bo znam z innego forum. Nic się nie zmienił :) może teraz grzywka na drugą stronę przerzucona :)
versa versa:
adik1992 adik1992, dobrze się to czyta w sumie ^^
H hagi84:
dlatego chetnie zobacze jak mnie doisz z kasy :)
Do góry Bottom